wasza_bogini 12.11.03, 22:06 Uwielbiam Turcje, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga173 Re: Pozdrawiam 14.11.03, 00:15 UFFF właśnie mi przypomniałaś jak tam było super i chcemy z mężem tam wrócić.Byliśmy w Alanyi w 1998 r. było rewelacyjnie polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Pozdrawiam 14.11.03, 02:01 ja tez bylam w alanyi w 1998 r!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Pozdrawiam 14.11.03, 18:31 ale gdzie w alanyi??? napisz cos wiecej o turcji, gdzie jezdzilas, co zobaczylas? Odpowiedz Link Zgłoś
dondurma Re: Pozdrawiam 14.11.03, 18:54 Serdecznie zapraszam na wybrzeze M.Srodziemnego. Podczas mojego ostatniego pbytu w Turcji odkrylam cudowne miejsce ok.1,5godziny drogi autobusem od Antalii-OLYMPOS.Starozytne miasto polozone w lesie, w gorach i nad morzem- cudo...Oczywiscie takich miejsc w Turcji jest o wiele wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
roninm Re: Pozdrawiam 15.11.03, 09:04 bylem tam na skuterku bardzo bardzo fajnie.W tym roku po raz pierwszy w Turcji ale napewno w 2004 tez tam bede :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dondurma Re: Pozdrawiam 15.11.03, 12:11 Nieopodal Olympos znajduje sie jeszcze jedno pelne uroku miejsce skad roztacza sie przepiekny widok i zawsze plonie ogien-Chimera (zwana tez plonaca skala). Wracajac w kierunku Antalii warto odwiedzic tez Phaselis-kolejne starozytne miasto, ktore do dzis nie stracilo swego uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
pipovitsch Re: Pozdrawiam 17.11.03, 10:33 fakt turcja jest po prostu siuper:) bylem tam w 2001 z plecakiem, szwendalem sie po calym krajum i im dalej na wschod tym lepiej:) nemrut dagi, jezioro van, dogubeyazit czy gory kackar to bajka... kurdowie na wschodzie sa tak goscinni ze na kempingu rodziny kurdyjskie wydzieraly mnie sobie aby mnie nakarmic czy pogadac:) insallah Odpowiedz Link Zgłoś
bird-dogging Re: Pozdrawiam 20.11.03, 15:47 wlaziles na Kacak? planuje w przyszlym roku wejsc na Kacak i wszelkie nieprzewodnikowe informacje sa dla mnie bezcenne. byles sam? trzeba miec namiot? to poczatek serii pytan;) Odpowiedz Link Zgłoś