anetka_75pl 07.02.09, 14:33 Czy ktoś leci w sierpniu z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetka_75pl Re: Riwiera Egejska 07.02.09, 15:29 Może tak byś nie odpowiadał za wszystkich;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: Riwiera Egejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 22:45 ja w maju z wro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki71 Re: Riwiera Egejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 12:58 Ja lecę w 10 sierpnia ale z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vandik Re: Riwiera Egejska IP: *.171.211.29.awakom.net 13.02.09, 17:35 Sierpień jest długi,o jaki termin chodzi a zresztą leci ok.180 osób i do czego to jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika1 Re: Riwiera Egejska IP: *.n1.isko.net.pl 02.03.09, 14:01 Ja 22 czerwca do Oludeniz z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szurumburum Re: Riwiera Egejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 14:39 A ja nie lece, ale jade, nie do Turcji, ale do Ciechocinka, i nie z Wroclawia, ale z W-wy, i nie w sierpniu, ale w marcu, i nie na wakacje, ale w interesach, ale uwazam, ze tez moge sie tu wpisac. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Riwiera Egejska 02.03.09, 22:20 Gość portalu: Szurumburum napisał(a): > A ja nie lece, ale jade, nie do Turcji, ale do Ciechocinka, i nie z > Wroclawia, ale z W-wy, i nie w sierpniu, ale w marcu, i nie na > wakacje, ale w interesach, ale uwazam, ze tez moge sie tu wpisac. :-) LOL :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolpolkolpol Re: Riwiera Egejska 03.03.09, 09:41 a z jakiego biura i do jakiego hotelu lecisz? Ja sie zastanawiam nad Sun City ale w ofercie ma go chyba tylko Triada a to moze byc ryzyko. Moze jakis inny hotel polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
dorasia1 Re: Riwiera Egejska 03.03.09, 10:32 No to może LYKIA WORLD, też Oludeniz, Triada nie ma go w ofercie, kosztuje furę kasy, więc pewnie jest super. Hello!!! Przecież Sun City mają w ofercie też inne biura!!! Nie może być chyba do bani tylko dlatego, że ma go Triada. Proponuję najpierw poczytać opinie n/t hotelu, są b. pochlebne. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpolkolpol Re: Riwiera Egejska 03.03.09, 11:34 Ja nie mowie ze to jest zły hotel, wrecz uważam ze jest spoko, własnie dlatego chce do niego sie wybrac ale nie moge znaleść go w innej ofercie (tylko w triadzie go widziałem). A w jakiej innej ofercie mozna go znaleść? Odpowiedz Link Zgłoś
dorasia1 Re: Riwiera Egejska 03.03.09, 12:17 Nie śledzę na bieżąco ofert biur podróży, ale jak szukałam informacji o Sun City, wpadło mi w oko że był też w ofercie Alfa Star jako 4,5* i Itaki, jako 5*. Był, może już nie jest. Jeżeli tak, to ciekawe dlaczego? W każdym razie, jeżeli hotel wydaje się być OK, to co za różnica z jakim biurem się leci?? Wszyscy turyści latają z reguły tymi samymi czarterami, jedzenie w hotelu dla wszystkich jest to samo a rezydentów ja osobiście mogę wcale nie oglądać. Najważniejsze to zagwarantowana pogoda, turkusowe morze, przyjemny hotel oraz cudowna okolica - a to wszystko w Oludeniz jest...mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpolkolpol Re: Riwiera Egejska 03.03.09, 12:26 Sprawdzałem i w Itace i Alfastar juz tego hotelu nie ma (dzwoniłem nawet do nich). Nie potrafili powiedziec dlaczego nie ma juz tego hotelu. W jettouristic jest ten hotel w ofercie ale nie ma podanych cen co oznacza ze chyba tez zrezygnowali z tego hotelu. Chyba zostaje Triada. Ten hotel mi sie spodobal i chyba sie na niego zdecyduje, mam tylko nadzieje ze Triada nie bedzie chciala na miejscu mi go zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika1 Re: Riwiera Egejska IP: *.n1.isko.net.pl 03.03.09, 12:50 Też wybieramy się do tego hotelu w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika1 Re: Riwiera Egejska IP: *.n1.isko.net.pl 03.03.09, 13:06 Niestety tak. Mówię niestety, bo Triada odwołała mi w tym roku Emiraty. Odpowiedz Link Zgłoś
dorasia1 Re: Riwiera Egejska 03.03.09, 13:17 No to miejmy nadzieję, że limit pecha masz wyczerpany. My też z Triady do Sun City, ale na 7+7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika1 Re: Riwiera Egejska IP: *.n1.isko.net.pl 03.03.09, 13:23 A którego lecicie, bo my 22.06 z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
dorasia1 Re: Riwiera Egejska 03.03.09, 13:30 Wygląda na to, że spotkamy się w samolocie, bo my też. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks Re: Riwiera Egejska IP: *.n1.isko.net.pl 06.03.09, 09:27 Kto był w hotelu Sun City, proszę niech coś napisze. Odpowiedz Link Zgłoś