Dodaj do ulubionych

Barut lara Resort spa

IP: *.umwd.pl 20.02.09, 08:26
Czy ktoś był w tym hotelu?jakie opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: oktopus1 Re: Barut lara Resort spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:49
      smiało i bez obaw Barut to dobra sprawdzona siec hoteli :)
    • Gość: aga Re: Barut lara Resort spa IP: 83.238.13.* 23.02.09, 08:47
      Bylismy przez 2 tygodnie rok temu w maju, co chcesz wiedzieć,
      pytaj:)))
      • Gość: :)))) do aga Re: Barut lara Resort spa IP: *.umwd.pl 23.02.09, 09:41
        wszystko chce wiedziec jaki jest allinclusive?czy w cenie sa
        alkohole importowane?czy sa swieze soki pomaranczowe?która jest
        dobra restauracja?
        • Gość: aga do aga Re: Barut lara Resort spa IP: 83.238.13.* 23.02.09, 16:07
          All jest b. dobre. Rano codziennie wino musujące do śniadania, także
          świeżo wyciskany sok pomarańczowy. Alkohole importowane dostępne, w
          tym np. butelkowane piwo Miller (ale trzeba konkretnie prosić o to
          piwo). Wino także butelkowane, lokalne (czerowne całkiem całkiem),
          więc jak kelner zechce :))) to postawi Wam na stole całą butelkę,
          bez konieczności proszenie o dolewanie do kieliszka. Barek w pokoju
          codziennie uzupełniany w napoje i piwo (mała puszka na osobę). W
          lobby barze pyszne drinki, orzeszki itp.
          Byliśmy z 3-latkiem, więc korzystaliśmy tylko z restauracji z
          bufetem i z jedzenia lunchu na świeżym powietrzu (pyszne pieczone
          ziemniaczki). Jest też jakaś restauracja z tyłu, przy basenie dla
          suit, jest lunch a'la carte podawany też nad morzem, i kilka
          restauracji a'la carte, ale nie korzystaliśmy. Generalnie jedzenie
          dobre, dużo owoców.
          Jest kino (np. mąż oglądał jakieś mistrzostwa w piłce nożnej na
          żywo), w dyskotece nie byliśmy.
          Ręczniki plażowe wymieniasz kiedy chcesz, leżaki nam morzem dostępne
          cały dzień, przy basenach do ok. 10 (był maj).
          Sporo ruskich, ale hotel raczej rodziny, niż imprezowy, więc nie
          było z nimi problemu.
          Dostaliśmy junior suite, chociaż rezerwowaliśmy pokój deluxe. W
          pokoju kawa, herbata, czajnik, DVD, wieża z CD.
          • agnes406 do aga Re: Barut lara Resort spa 27.09.09, 23:53
            a z jakiego biura lecieliście i jeśli można zapytać o koszt takiego
            wyjazdu?
    • Gość: arek Re: Barut lara Resort spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:47
      Jesteśmy ze Szczecina i wybieramy się do Barut Lara 23.06.2009 na dwa tygodnie
      ,jak ktoś będzie w podobnym terminie niech da znać
    • katarzyna.br Re: uaktualniam pytanie? 19.01.10, 19:24
      • bionda83 Re: uaktualniam pytanie? 19.01.10, 20:56
        mam opinie dwoch klientów- jedzenie slabe, w porownaniu z ofertami innych
        hoteli, baruty sieciowka dobra ale slabe jedzenie jest w larze, najlepsze baruty
        to hemera i arum (oba w Side). A gdybym miala wybierac to super jest Magic Life
        Waterworld w Belek, jak powiedzieli mi klienci po tym hotelu juz zaden inny tak
        nie cieszy. Wszystkie te hotele w tui jak i w wezyrze sa dostepne. Pzdr
        • Gość: askim Re: uaktualniam pytanie? IP: 195.141.222.* 20.01.10, 19:01
          pytanie czy twoi klienci byli w Barut Lara? z tego co piszesz to
          trudno w to uwierzyc! znam dosc dobrze wymienione hotele i jezeli
          porownac tylko sniadania to w Larze masz: np: okolo 12 rodzajow
          pieczywa + slodnie bulki, 6 rodzajow jajek, rozna sery, wedliny
          (pamietaj w Turcji nie znajdziesz prawdziwej szynki), w Hemerze jest
          moze polowa tego. Barut Lara to najlepszy hotel z sieci i wybacz ale
          Hemera a tym bardziej Arum (jest jeszcze Acanthus i Cennet) nie
          umywa sie do niego.
          P.S. Nie rozumiem jak moszesz porownywac ML Waterworld z Barutami,
          nie bedac w zadnym z tym hoteli i opierajac sie tylko na opiniach
          swoich klientow. To hotele dla roznej klienteli. ML Waterworld to
          club z duza iloscia aktywnosci, slizgawek i innych rzeczy dla dzieci
          a w Barucie jest spokojniej, mozna skorzystac z fantastycznego SPA
          (polecam masaze u Kasima).
          • katarzyna.br Re: askim 20.01.10, 19:23
            Własnie zastanawiałam się nad ofertą tych dówych hoteli: Barut Lara
            i Waterworld Magic Life w Belek. Na wakacje jedziemy z małymi
            dziećmi (6 i 2 lata), więc myślałam o Waterwold, ale Pani w Biurze
            podróży mówiła że duży tam zgiełk i poleciła Barut.
            Owszem, fajnie jeak jest dużo aktrakcji dla dzieci, szukam jednak
            spokojniejdzego miejsca.
            Czy byłeś w tych dwóch hotelach, czy w Barut są aktrakcje dla
            dzieci, nie wiem który z tych hoteli wybrać.
            • Gość: askim Re: do katarzyna.br IP: 195.141.222.* 20.01.10, 19:39
              bylam w obu hotelach. W Barucie sa tez atrakcje dla dzieci, mini
              club, slizgawki w basenie, plac zabaw, wieczorne animacje. Jesli
              wolisz spokojniejsze miejsce to polecam Barut Lara. Hotel ma duzy
              teren, a poniewaz czesc w ktorej sa suity i pokoje rodzinne to
              osobny budynek, przez to nie widac tak tlumow, co jest raczej
              normalne w ML Waretworld. Jesli masz jakies pytania to zadawaj:)
              pozdrawiam
              • Gość: aga do askim IP: 83.238.13.* 21.01.10, 09:10
                Askim, a byłaś może w Spice&Spa - wybieramy się tam w tym roku, chociaż nie był
                to hotel, który planowałam, pociesz mnie, że jest fajny dla rodziny 2+1(5lat):))
                • Gość: askim Re: do aga IP: 194.204.66.* 21.01.10, 16:58
                  znam Spice Spa tylko z widzenia, niestety
            • Gość: AGA Re: askim IP: 83.238.13.* 21.01.10, 08:44
              Potwierdzam - Barut jest spokojny, ale dzieci się nie nudzą. Trochę brakowało mi
              w brodziku dla najmłodszych małej zjeżdżalni typu ośmiornica, była tylko
              wstawiona taka plastikowa. Z hoteli bardziej rozrywkowych dla dzieci 6-2 mogę
              też polecić Royal Wings, ale tam atmosfera jest inna niż w Barucie, kuchnia i
              obsługa też słabsza, chociaż dla dzieci są super atrakcje.
              • Gość: mag lara barut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 09:47
                Czy ktoś wybiera się do tego hotelu z końcem czerwca?
                • Gość: ja Re: lara barut IP: *.umwd.pl 22.04.10, 09:48
                  Ja wybieram się do tego hotelu 25 czerwca
                  • Gość: kasia Re: lara barut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 18:45
                    Ja też lecę 25-06 z mężem i dwoma córkami 9 i 6 lat. Pozdr
                    • Gość: ila Re: lara barut IP: *.182.183.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.10, 21:42
                      A ktoś może leci w lipcu 2010 ??
                    • Gość: arek Re: lara barut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 20:59
                      my bylśmy z dziecmi rok temu pod koniec czerwca i wtym roku też tam sie
                      wybieramy pod koniec czerwca,hotel rewelacyjny no moze troszke za spokojny,ale
                      to raczej problem singli,jedzenie i picie pierwsza klasa
                      • Gość: kasia do arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 07:26
                        W jakim wieku macie dzieci?
                        • Gość: arek Re: do arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 13:16
                          chłopaki 9 i 7 lat i w tym roku zabieramy jeszcze córcie niecałe 4 latka
                          • Gość: kasia Re: do arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 18:46
                            Cieszę się , że będą też inne polskie dzieci. Będziecie mieszkać w
                            budynku głównym czy w dwupiętrowych budynkach bocznych? My mamy
                            zarezerwowane pokoje w budynkach dwupiętrowych. Pozdrawiam
                            • Gość: arek do kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 16:25
                              będziemy mieszkać w budynkach dwu lub trzy pietrowych z tyłu tzw.apartamentach,w
                              tamtym roku mieliśmy mniejszy 65m ,w tym wzieliśmy wiekszy ponieważ jedziemy w
                              piątke i mam nadzieje że dadzą nam na parterze od strony basenu
                              • Gość: kasia Re: do kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 20:29
                                My tez mamy big residence, więc mamy szansę mieszkać w pobliżu;). .
                                • Gość: arek do kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 22:07
                                  jak przyjedziecie to postarajcie sie o apartament od strony basenu ,bo bedziecie zawiedzeni jak dostaniecie od drugiej strony niby ogrodu,problem w tym że niemozna zarezerwować takiego pokoju wczesniej,wiec trzeba negocjowac zaraz po przyjeżdzie
                                  • Gość: kasia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 17:16
                                    Dziękuję za informację, postaram się wcześniej wysłać maila do
                                    hotelu z prośbą o pokój od strony ogrodu. Może masz jeszcze inne
                                    rady odnoście hotelu? Z jakiego lotniska lecicie?
                                    • Gość: arek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 17:49
                                      prawdopodobnie wysłanie emaila niewiele pomoże bo musi być dostępność w danym
                                      dniu(tak odpiszą) więc na miejscu trzeba ich poprosić,ale w tamtym roku w
                                      czerwcu obłożenie apartamentów było w granicach 70% więc myśle że niepowinno być
                                      problemu.My jesteśmy ze Szczecina latamy zawsze z Berlina i wycieczki wykupujemy
                                      w Niemieckim biurze podróży ,troszke taniej i pewniej,a i przy meldowaniu Niemcy
                                      dostają pokoje bardzo często lepsze lub lepiej położone niż Polacy,no cóż ale
                                      tak to już jest,pozdrawiam
                                      • Gość: kasia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 19:15
                                        My lecimy z Krakowa , zazdroszczę Wam bliskości Berlina:). Jeśli
                                        chodzi o maile do hoteli to u mnie do tej pory się sprawdzały,
                                        spróbuję to nic nie kosztuje. Jeśli odpiszą tak jak piszesz to będę
                                        próbowała na miejscu. Pozdrowienia
                                        • Gość: aga Re: IP: 83.238.13.* 06.05.10, 08:10
                                          My mając zarezerwowany pokój deluxe dostaliśmy junior suitę (w maju, rezerwacja
                                          z polskiego Wezyra), więc na pewno warto napisać do hotelu, bo pełnego obłożenia
                                          nie mają. W następnym roku synek dostał życzenia urodzinowe od hotelu, więc
                                          dbają o każdego klienta:))))
                                          • Gość: kasia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 13:15
                                            Ja tez wybieram się z Wezyrem. Ktoś jeszcze będzie w czerwcu w tym
                                            holelu?
                                            • Gość: arek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 15:50
                                              ostatnio sprawdzałem dostępność małych i dużych apartamentów i niema już nic na
                                              czerwiec i lipiec,a więc obłożenie hotelu w tym roku powinno być dosyć
                                              wysokie,do zobaczenie na miejscu
                                              • Gość: kasia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 21:02
                                                Dzisaj napisałam maila do hotelu z prośba o pokój z widokiem na
                                                basen, ciekawe co odpiszą.
                                                Arek , w jakim teminie masz rezerwację?
                                                • Gość: arek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 09:34
                                                  od 22.06 do 06.07 ,my tez napisalismy emaila,więc zobaczymy na miejscu,ale tak
                                                  jak wcześniej pisałem podobno apartamenty w tym roku mają pełne
                                                  obłożenie,ponieważ w biurach niemieckich niema ofert na czerwiec i lipiec
                                                  • Gość: kasia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 08:00
                                                    Dostałam odpowiedź, wymarzony pokój będzie na mnie czekał:). Już nie
                                                    mogę się doczekać. Pozdrawiam
                                                  • Gość: arek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 15:23
                                                    to macie szczeście,bo my pisalismy z biura podróży niemieckiego zaraz po
                                                    wykupieniu wczasów czyli gdzieś miesiąc temu i odpowiedzi niedostaliśmy,pozdrawiam
                                                  • Gość: kasia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 21:32
                                                    Spróbuj napisac jeszcze raz z tego co wiem to ok. 2 tg przed
                                                    przybyciem ustalny jest przydział pokoi. Wiem , że większe biura
                                                    podróży mają w danym hotelu do dyspozycji konkretne sprawdzone
                                                    pokoje,aby uniknąć zniezadowolenia klientów. Dane biuro posyła do
                                                    hotelu swojego przedstawiciela wybiera np. 50 pokoi i zapewnia
                                                    obłożenie tych konkretnych pokoi na cały sezon.
                                                  • Gość: arek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 11:52
                                                    Myśle że teraz już niema sensu za trzy dni będe na miejscu to myśle że coś wywalcze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka