Dodaj do ulubionych

Opinie o Joy Hydros Club

IP: *.aster.pl 24.06.09, 11:43
Kto był w tym roku w maju , albo w czerwcu w tym hotelu ? Czy mógłby
ktoś napisac jakieś świeże informacje . Intereseuje mnie wszystko ,
wylatuje za tydzień i chciałabym byc dobrze przygotowana .Z góry
serdecznie dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek tomek Re: Opinie o Joy Hydros Club IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.09, 14:56
      hej. hotel bardzo fajny. usytuowany w fajnym miejscu, 2 baseny 2 brodziki,
      zjeżdżalnia. jedzenie w nieograniczonej ilości bardzo smaczne i urozmaicone.
      (przez 2 tygodnie troche powszednieje ale i tak jest smaczne) drinki prze
      basenie od 10 do 24. i do obiadu na stołówce. pokoje raczej nie zasługują na 5
      * ale niewybrednej nie powinno to przeszkadzać.
      wszyscy narzekali że klima w nocy działa słabiej ale my spaliśmy przy otwartym
      oknie i było ok. mój synek 1,5 roku spał jak zabity. ubrania cieplejsze niż
      podkoszulek są zbędne.animatorzy znają się na rzeczy. bliziutko do centrum. w
      centrum carefour. i 2 inne markety. lepiej zabrać buty do wody bo "żwirkowa
      plaża " to kamienie. jak o czymś zapomniałem to pytaj. ogólnie pobyt uważamy za
      super udany.
      • Gość: 0monisia123 Re: Opinie o Joy Hydros Club IP: *.aster.pl 24.06.09, 18:54
        Pytania do Tomka :
        Czy jest szansa ,aby dostać dobre pokoje wmiare przestrzenne . Mam
        zamiar mało z nich korzystać , ale zawsze lepiej mieć coś lepszego
        niż gorszego za tą samą cenę . Czy klimatyzacja działa przez całą
        dobę i czy jest centralnie sterowana .
        • Gość: tomek Re: Opinie o Joy Hydros Club IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.09, 22:16
          hej. klima działa całą dobe ale jest sterowana centralnie. w dzień działa lepiej
          a w nocy słabiej ( ale według mnie nie jest to powód aby "wystraszyć" się
          hotelu. pokoje są raczej takie same dla wszystkich.( ale za pare euro, dadzą 2
          klucze i pozwolą zobaczyć pokój i wybrać) my mieliśmy 2 osobowy plus łóżeczko
          dla dziecka i miejsca nie jest za wiele. osobiście radze poprosić o pokój w
          części gdzie są 3 piętrowe domki i z widokiem do wnętrza ( na coś w rodzaju
          ogrodu). można trafić widok na ulice, albo na mór. hotele obok co 2-3 dni robią
          disco do 3-4 nad ranem. może to przeszkadzać w spaniu. my mieliśmy pokój 170 i
          nie było już tak głośno.więc te w góre powinny być ok.
          w części hotelowej można mieć widok na morze albo na sąsiedni hotel. ale w
          części hotelowej napewno będzie głośniej.
    • turhotel Joy Hydros Club na forum hotelowym 24.06.09, 15:29
      forum.gazeta.pl/forum/w,20943,80480383,80480383.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka