Dodaj do ulubionych

Turan Erdem z sun club side

03.07.09, 13:14
Witam niedawno wróciłam z urlopu (hotel sun club side). Czy jakaś z
pań miała przyjemność poznać managera z owego hotelu Turana. Jestem
ciekawa Waszych opinii, czy wszystkie Polski są traktowane w sposób
wyjatkowy. Wiem, że mentalność Turków zbliżona jest do Włochów... a
jednak chciałabym poznać Wasze doswiadczenia. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • bionda83 Re: Turan Erdem z sun club side 03.07.09, 13:21
      ahahaha to sie usmialam ;P
      www.alanyaforum.com/alanya/viewforum.php?f=22&sid=fd32aa33c0316b2608a0d973c5377d1d

• nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 03.07.09, 15:57
        Czy znasz tego mężczyznę? W jakim celu ten link? Pozdrawiam...
        • bionda83 Re: Turan Erdem z sun club side 04.07.09, 00:05
          nie znam... chcialas ogolnych info na temat tureckich mezczyzn, prawda jest
          taka, muzulmanin z turystycznej miejscowosci szuka wrazen, gdyz zadna szanujaca
          sie muzulmanka mu ich nie dostarczy... a kazdy wyjatek potwierdza regule, wiec
          jezli po Twoim tygodniowym pobycie wyznaje Ci milosc (facet z hotelu gdzie
          turystek w sezonie jest miliony!!!) albo deklaruje sie w jaki kolwiek inny
          sposob to stan sobie obok i pomysl sama jak to wyglada... zycie
    • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 06.07.09, 12:25
      Nie miałam wyznawanej miłości, ale w ciagu 2tyg. pobytu praktycznie
      cały czas spedzaliśmy we własnym towarzystwie, pan nie był nachalny
      jak wiekszość Turków, ale najwyraźniej zainteresowany znajomością.
      Zdaję sobie sprawę, ze to wakacyjna znajomość jednak ciągle siedzi
      mi to w głowie. Co smieszne ow mężczyzna ciagle daje o sobie znać,
      sygnałki itp. ale nic poza tym, niewiem po co to robi. Mimo wszystko
      nasi co niektórzy polscy mężczyźni wiele mogliby sie nauczyć jesli
      chodzi o adoracje kobiet czy maniery, i nie uwazam, ze wszystkim
      Turkom chodzi o jedno... Jeśli znajdzię sie jakaś kobieta, która
      miała przyjemnośc poznać Turana proszę o znak. Pozdrawiam.
      • uzman Re: Turan Erdem z sun club side 06.07.09, 23:50
        Tych kobiet jest pewnie tyle ile turnusów, ale nie każda czyta to
        forum. Wysyłanie miłosnych sms-ów to standard. Każda dostaje taki
        sam. Pracowałem z Turkami i znam dokładnie ih=ch danie na temat
        puszczalskich turystek. Bez obrazy.
        • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 07.07.09, 11:22
          Dzięki za odpowiedź, na szczęście nie wsystkie turystki się
          puszczają, zastanawiał mnie fakt czemu tak mało mężczyzn jest
          żonatych, pewnie przez dobra znajomość jężyków obcych i nienaganny
          wygląd korzystają z uroków jakie niosą im znajomości z
          cudzoziemkami. A czy znacie pary mieszane tzn. Turków z kobietami
          europejskimi, ale chodzi mi tu o poważne związki, tudzież
          małżeństwa? Czy to ma wogóle rację bytu? Pozdrawiam serdecznie.
          • isabeau Re: Turan Erdem z sun club side 07.07.09, 12:10
            Warto, żebyś poczytała forum Polonia w Turcji:
            forum.gazeta.pl/forum/f,35082,Polonia_w_Turcji.html
            A czemu tak mało jest żonatych? Bo to kosztuje, na weselisko trzeba uzbierać, a
            w międzyczasie - czemu nie korzystać z życia ;)
            • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 07.07.09, 13:24
              Dzięki za namiar, ja mieszkam w Polsce i zycia z Turkiem nie wiążę,
              ale ciekawe posty można poczytać na tym forum:)
              • Gość: gość Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 21:44
                Wiem o którego gościa Ci chodzi, rzeczywiście bardzo miły i
                szarmancki ale z tego co wiem żonaty, i jeszcze ma pare takich
                koleżanek jak Ty bo żartowali na ten temat jego współpracownicy.
                Pozdrawiam
                • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 08.09.09, 10:15
                  A skąd wiesz, że jest żonaty? Mówił, ze nie jest, choć oczywiście
                  mógł skłamać.Nieźke heh. A co mówili jego współpracownicy? Proszę o
                  odp. i pozdrawiam.
                  • Gość: gośc Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 11:21
                    Nie wiem tego osobiście od niego wiec nie moge powiedzieć, że na
                    pewno jest żonaty:(
                    Ale słyszałam żarty na temat że właśnie on ma żone a poza tym
                    jeszcze kilka dziewczyn w Polsce, Niemczech i chyba w Rosji czy
                    jakoś tak...
                    Ale powtarzam nie wiem tego od niego osobiście wiec moge się mylić
                    sama z żadna babka go nie widziałam:)
                    POzdrawiam
                    • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 08.09.09, 12:02
                      Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. A co dokładnie mówił o dziewczynach
                      z Polski? Czy wspominał jakieś szczegóły, imiona np.? Z góry
                      dziękuję za odp.
                      • Gość: gość Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 20:07
                        Wiesz może jak mówili mi o jego dziewczynie z Polski być może
                        chodziło o Ciebie bo ja byłam tam chyba później niż Ty:)
                        Poza tym generalnie żartowali na te tematy wieć nie mogę z cała
                        pewnościa powiedzieć Ci że tak jest.
                        Jeśli nadal macie kontakt a mineło juz troche czasu sądząc po tym
                        jak zaczełaś ten temat to mogę faktycznie się mylić:)
                        Powodzenia:)
                        • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 09.09.09, 13:15
                          Ja byłam tam w czerwcu. Jestem ciekawa na jakie tematy zartowali...
                          Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź.Jak Ci sie podobało ogólnie w hotelu
                          i w samym Side?Pozdrawiam.
                          • Gość: gośc Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:43
                            Wakacje w Side były super , Antyczne side zrobiło na mnie ogromne
                            wrażenie nie wykluczam że jeszcze kiedys tam wrócę. Byłam końcem
                            czerwca i było naprawdę fajnie polecam hotel i animatorzy fajni
                            wspominam bardzo miło :) powodzenia wszystkiego dobrego:)
                            • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 10.09.09, 11:04
                              Byłaś tam ze znajomymi czy moze z facetem? ja byłam na początku
                              września.Ja też mam nadzieję, że będzie mi dane kiedyś tam wrócić,
                              pozdrawiam gorąco:)
                              • Gość: gośc Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 11:47
                                Byłam z rodziną i ze znajomymi... było tam bardzo dużo Polaków w tym
                                czasie ale i turków, niemców i rosjan... Czas szybko zleciał ale
                                warto było pojechać:)
                                • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 10.09.09, 12:05
                                  Oj tak Niemców i Rosjan była masa. Ale jak za te pieniądze warto
                                  jechać. Pogoda gwarantowana, piękne widoki oraz przemiła ludność
                                  turecka:)
                                  • Gość: edi Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 21:32
                                    Masz jeszcze kontakt z tym menagerem?? Mi wydawał się ,że był bardzo
                                    niedostępny, jak on był w pracy to wszyscy chodzili jak zegarki:)
                                    Poza tym przystojny i miły pan:) pozdrawiam:)
                                    • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 11.09.09, 10:11
                                      Tak "wydaje się" niedostępny z racji pełnionej funkcji zawodowej,
                                      ale prywatnie bardzo sympatyczny i łagodny:)mam nikły kontakt, ale
                                      jest. Jesli faktycznie ma zonę, to ciekawe. Mówił, ze odpowiada mu
                                      stan bycia wolnym hm...
                                      • Gość: teres Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 11:03
                                        Mi też wydaje się że on jest żonaty, ponieważ raz jeden kelner
                                        podając nam drinka powiedział, że nie może z nami długo rozmawiać bo
                                        jest w hotelu żona jego szefa , a kiedy ona jest to szef chodzi
                                        poirytowany i nie chce się mu narazac więc szybko od nas odszedł.
                                        Na zmianie był wtedy menager o którym mowa, tylko nie wiem czy
                                        chodziło o jego żone czy o żone szefa całego hotelu(bardzo
                                        prawdopodobne) . Pozdrawiam
                                        serdecznie:)
                                        • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 15.09.09, 11:28
                                          Z teo, co wiem, to on jest tylko menagerem, facet raczej średniego
                                          wzrostu koło trzydziestki. Być może to prawda, ciężko wyczuć.
                                          Pozdrawiam.
                                          • Gość: teres Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 12:11
                                            Wiem dokładnie o kim mówisz:) bardzo przystojny jak na Turka:)
                                            Tylko nie wiem czy żona o której pisałam wczesniej była jego, czy
                                            szefa całego Sun Club:)
                                            • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 15.09.09, 12:24
                                              Tak jest przystojny:) Jestem ciekawa, co mówił o tzw. dziewczynie z
                                              Polski i ciekawe jakie ma relacje z żoną. Jak spytałam czemu się
                                              jeszcze nie ozenił, odp. że nadal szuka, ale oczywiście mógł
                                              skłamać. Pozdrawiam.
                                              • Gość: gość Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 14:31
                                                kochana ,skoro masz z nim kontakt to napisz mu w sms i zapytaj go
                                                teraz kiedy juz nie ma nic do stracenia może napisze Ci prawde. Po
                                                co życ w niepewności, a jesli faktycznie nie ma żony i szuka to może
                                                Wam się uda:)) Ja tam trzymam kciuki :) pozdrawiam
                                                • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 16.09.09, 15:00
                                                  Własnie nic nie pisał na ten temat, ja przestałam sie odzywać a on
                                                  nadal męczy mnie sygnałkami, nieraz po kilka razy dziennie, niewiem
                                                  po co to robi, com mam myśleć o tym. Chciałabym cos wiedzieć, ale
                                                  nic z niego nie mozna wyciagnąć:-/
                                                • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 16.09.09, 15:01
                                                  Dziękuję za miłe słowa i również pozdrawiam:)
                                                  • Gość: gość Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 19:26
                                                    Wiesz ... minęło juz troche czasu od czerwca pisałaś,zę właśnie
                                                    wtedy go poznałaś- urlopowiczek od tego czasu poznał napewno wiele,
                                                    a skoro nadal pamięta i puszcza sygnały to może się myle z moimi
                                                    oskarżeniami wobec niego. Przepraszam jeśli Cię zniechęciłam... Daj
                                                    mu szanse może z czasem wszystko się wyjaśni:)
                                                    Powodzenia:)
    • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 17.09.09, 11:17
      :) czas pokaże
      • Gość: gościu Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.09, 11:30
        jaka stara taka ....

wierzysz Turkom???

jak chłop kocha to nogi umyje i wodę wypije a nie puszcza
        sygnałkow!!!!!!!!!!!

he he he
        • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 17.09.09, 12:57
          Haha, może masz rację, a może nie...
          • Gość: edi Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 13:13
            I jak kochana rozwija się wasza znajomośc, wybacz ciekawość ale
            kibicuje Ci-wam Bardzo i stąd moje pytanie:) pozdrawiam
            • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 25.09.09, 14:20
              Jak narazie bez zmian:( niczego sie nie dowiedziałam konkretnego...
              Pozdrawiam.
              • Gość: gość Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 11:22
                Ja znalazłam nawet zdjęcie tego przystojnego pana:) jesli chcesz to
                Ci prześle:)) podaj maila coć pewnie Tobie jego zdjęć nie brakuje,
                ale jeśli chcesz to nie ma sprawy:)
                POZDRAWIAM:)
                • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 26.09.09, 11:34
                  To pdaj linka z tą fotka jesli możesz
                  • Gość: gośc Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 11:45
                    to sa moje zdjęcia z wakacji:)
                    • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 26.09.09, 12:00
                      ok:) silence_1982@tlen.pl
                      • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 26.09.09, 12:14
                        WIELKIE DZIĘKI:)
    • haskara Re: Turan Erdem z sun club side 26.09.09, 13:23
      Oj dokładnie Cię rozumiem, utrzymuję kontakt z Turkiem od około 2 lat, staram
      się myśleć rozsądnie,ale też wiele razy miałam ochotę zapytać się na forum czy
      ktoś go zna:-)), staramy się widywać jak się tylko da czyli ze 4 razy w roku to
      nasze całe urlopy i niby ok a jak wracam i czytam posty nigdy nie mam pewności
      czy jestem tylko ja, planujemy teraz urlopy ja w listopadzie do Alany on zimą w
      Polsce (choć on boi się zimna;-),ale jest fajnym facetem i chyba zasługuje
      przynajmniej na szanse, tak więc może i Ty dasz mu szanse, Pozdrawiam i powodzenia
    • Gość: gość Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 18:48
      CZy skoro macie kontakt z menagerem z tego hotelu możesz się
      dowiedzieć do kiedy oni mają tam sezon, wiem że jakoś do
      pażdziernika,a le chciałabym wiedziec konkretnie do kiedy czy w
      listopadzie hotel tęż prosperuje: pozdrawiam i z góry dziękuję
      • nadia3008 Re: Turan Erdem z sun club side 02.10.09, 10:24
        Z tego, co mi mówiono, to sezon jest do konca października.
        Pozdrawiam.
    • Gość: ja Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.wroclaw.mm.pl 22.10.09, 22:22
      pamietacie jak mial na imie czarnoskory animator z Sun Club Side?
      • Gość: ja Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.wroclaw.mm.pl 24.10.09, 19:52
        He!
        śpicie, czy co?
        • Gość: kaś Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 19:27
          No wiesz blondyni to tam raczej nie pracuja...:)
          Animatorzy to Hasim ten najzabawniejszy, Altan-ten taki
          potężniejszy, Mustafa- prowadził gre w siatkówkę. Ich szef w
          zależności kiedy byłaś(eś) jeśli chodzi o młodego na którego wołali
          Bambino to Gokhan, a później był taki starszy koleś,czarnoskóry miał
          na imię Sadullah.
          POZDRAWIAM:)
          • Gość: ja Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.wroclaw.mm.pl 30.10.09, 21:32
            dziekuje bardzo. Tak a propos to nie chodzi mi o włosy tylko skórę, czarną miał
            tylko jeden, właśnie ten Sadullah.
            Dziekuje za odpowiedź, pozdrawiam.
      • Gość: ala Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.chello.pl 01.01.10, 21:07
        Czarnoskóry animatorr to pewnie Sado !
        • Gość: ala Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.chello.pl 01.01.10, 21:12
          haskara ! jak się nazywa tenn twój przynajmniej inicjały prosze !
    • Gość: gość Re: Turan Erdem z sun club side IP: 94.123.60.* 01.11.09, 18:10
      Witam - jestem mężczyzną i z tej perspektywy coś tu napiszę :) Od prawie dwóch
      lat mieszkam na stałe w Alanyi. Z rozbawieniem obserwuję znajomości turecko -
      europejskie (mówiąc ogólnie), nie tylko Polki głupieją na widok ciemnego,
      krótkonogiego południowca :)) W wielu przypadkach dochodzi do prawdziwych
      tragedii rodzinnych - rozwody i planowanie życia z Turkiem u boku. Dla porządku:
      1. 95% tureckich adoratorów jest żonatych i ma dzieci.
      2. Żaden z nich nie jest właścicielem restauracji, hotelu, sklepu jubilerskiego
      - najczęściej tam pracują fizycznie i stąd wszyscy go znają w danej firmie.
      3. Wielu z nich podrywa "panienki" -bez urazy - wyłącznie w celach seksualnych -
      w Turcji tak naprawdę maja do dyspozycji wyłącznie kozy. Jeśli nie zaproponował
      Ci seksu, to znaczy, że bzyka właśnie inną panienkę.
      4. Jeśli myślą poważnie o małżeństwie to tylko w dwóch przypadkach:
      a) w celu zdobycia prawa pobytu stałego na terenie Unii Europejskiej,
      b) w celu oskubania panienki ze wszystkich pieniędzy.
      Polki są bardzo łatwym łupem (oczywiście nie można generalizować) - jeśli w
      Twoim kraju nikt Ci nie mówi jaka jesteś piękna i mądra - to widocznie nie
      jesteś :)) Ale jak miło to usłyszeć....
      Właściwie to dopiero początek opowieści - ale jest ona taka pokręcona, że chyba
      ciąg dalszy wyłącznie na maila zainteresowanym..
      Serdecznie pozdrawiam :)))
      • Gość: piekna z wroclawia Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.wroclaw.mm.pl 01.11.09, 20:06
        mądrze powiedziane, a najbardziej podobaja mi sie te krotkie nóżki
        • Gość: mądra Re: Turan Erdem z sun club side IP: 78.8.220.* 02.11.09, 14:05
          super komentarz

szczera prawda

krótkie nóżki też mi się podobają

byłam w Turcji 4 razy i nigdy mi amba nie odbiła

proszę o więcej
          • Gość: ona Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl 05.11.09, 10:52
            w jakich miejscowościach byłaś?
            gdzie ci sie najlepiej podobało?
      • Gość: kas Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 08:29
        Ja też się z tym zgadzam napisz cos więcej bo to naprawde ciekawe i
        kilku moim koleżanką by się przydało poczytać.
        A swoją drogą to zazdroszczę Ci tego mieszkania w ALANIA ale nie ze
        względu na krótkonogich południowców a klimat i urokliwość tego
        kraju.

POZDRAWIAM)
      • joanna_2009 Re: Turan Erdem z sun club side 11.11.09, 00:18
        Ja tez chce usłyszeć te słowa dla prania mózgu. Bo chyba juz nawet
        woda z Wisły mi nie pomoźe.Co z tymi Turkami jest nie tak???
        Słyszałam , że w Alanii i okolicach żyje ze 100 par mieszanych
        Polsko-Tureckich. Czy normalny Turek to ,,biały kruk''?????????
        Pozdrawiam , odezwij się
      • joanna_2009 Re: Turan Erdem z sun club side 11.11.09, 12:16
      • joanna_2009 Re: Turan Erdem z sun club side 11.11.09, 12:21
        czekam , na wiadomośc od ciebie jak się z tobą skontaktować ????:(((
        • Gość: ja Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.wroclaw.mm.pl 11.11.09, 16:19
          Gość - prosimy napisz więcej, widzisz ze Polki tego potrzebują,
          czekamy
      • joanna_2009 Re: Turan Erdem z sun club side 11.11.09, 22:27
        Odezwij się człowieku, czekam. Jak się z Tobą skontaktować ????
        Pozdrawiam :)
    • Gość: wilga Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.org.all.de 10.12.09, 12:59
      W Sun Club poznałam barmana i niestety żaluje tego okrutnie.
      hayrettin Koldas jest oszustem, naciagaczem i żigolakiem. Nie ufaj
      turkom
      • Gość: Majka Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.hsd1.wa.comcast.net 10.12.09, 14:44
        No wlasnie widzę, że duzo tu postow na temat Hayriego. Wilga, mozemy
        sie jakos skontaktować? Chce pogadać o Hayrettinie
      • Gość: Majka Re: Turan Erdem z sun club side IP: 66.230.230.* 10.12.09, 14:47
        Wilga, możemy sie jakos skontaktować? Chce pogadac o Hayrettinie
      • Gość: cd Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.09, 08:46
        img36.imageshack.us/img36/2879/n1368815017934103.jpg
        hyhy
        • Gość: kasia Re: Turan Erdem z sun club side IP: 66.230.230.* 23.12.09, 09:26
          www.liarscheatsandbastards.com/main.php5?action=lcb_det&id=1156

hyhyhyhyhyhyhy
        • Gość: Ja Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.wroclaw.mm.pl 26.12.09, 16:19
          cd,widze, ze to on, poprzednie zdjecie jest niewyraźne.
      • Gość: naiwna Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.wroclaw.mm.pl 26.12.09, 16:21
        Majka co Ty w nim widzisz, on jest żółty jak żonkil na wiosne.
      • Gość: kosmykA Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.org.all.de 05.01.10, 11:02
        Hayrettin Koldas? Ja znam! Mily, czarujący, uprzejmy. Z calego Sun
        Club chyba najlepiej po angielsku mowił. Przez cale wakacje dzwonil
        codziennie, pisał, ze kocha i tęskni. jak tylko wakacje sie
        skończyły zerwał kontakt. Potem sie dowiedziałam, że to tylko taka
        zabawa dla tych kolesi. Rozkoc... w sobie jak najwięcej dziewczyn,
        a potem chwala sie przed kolegami ile smsow i telefonow dostaja -
        wygrywa ten ktory zaliczyl jak najwięcej. Dla niego to tylko zabawa,
        dla mnie złamane serce i przeświadczenie, ze jestem tania dziwka.
        • Gość: zażenowana Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.10, 19:07
          Hayrettin Koldas- ściana placzu

forum.gazeta.pl/forum/w,660,74602621,74602621.html?v=2&f=660&w=74602621&a=74602621&wv.x=2
      • Gość: kosmyk Re: Turan Erdem z sun club side IP: 61.32.46.* 05.01.10, 11:07
        Wilga, spałas z nim? Kiedy sie spotykaliscie? - ja na poczatku lipca.
        • Gość: dast Re: Turan Erdem z sun club side IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.10, 10:36
          Miejsce swietne! Organizacja bez zarzutu. Co do tematu poniżej.
          Hayrettin Koldas to zwykly żigolak. Jeżeli kobieta sie szanuje, nie
          bedzie miała z nim do czynienia. Jeżeli nie - polecam watek

forum.gazeta.pl/forum/w,660,74602621,,czy_byl_ktos_w_hotelu_SUN_CLUB_SIDE.html?v=2&wv.x=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka