Gość: marcin IP: *.chello.pl 03.07.09, 22:58 Jakie macie opinie o tym hotelu? Jedni zachwalają a inni narzekają że głównie Rosjanie, tłok itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KasiaP Re: Konakli hedef resort IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.09, 23:02 Byłam w zeszłym roku - przeom czerwca i lipca. Zależy czego oczekujesz. Ja byłam z dwójkądzieci (18 i 10 lat). Hotel czysty, jedzenie dobre. Fakt - sporo rosjan, animacje po rosyjsku, ale nam to nie przeszkadzało. Baseny duże więc nie bylo tłoku. Jedzenie wyśmienite i w ogromnych ilościach. W tym roku też tam jadę - trzy hotele bliżej ;-) Club Insula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: Konakli hedef resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 22:28 Hotel fajny, właśnie wróciłam 29.07. Jedyny minus to brak klimatyzacji w holu i windach ale nie jest to coś, co miało by mi przekreślić ten hotel i udane wakacje w nim spędzone. Było super:) Odpowiedz Link Zgłoś
smoan Re: Konakli hedef resort 01.08.09, 08:36 CZy oprócz kawiarenki internetowej jest możliwość korzystania z internetu ( swój komputer) np. w holu? Odpowiedz Link Zgłoś