Dodaj do ulubionych

szukam koleżanki- Kraków

23.04.10, 12:07
Hej.
Szukam dziewczyny z Krakowa, która chciałaby od czasu do czasu wyjść na typowe
kobiece spotkanie, typu kawiarnianego, pubowego, kinowego, sklepowego itp.:)
Od kilku lat mieszkam w Krakowie, w tym czasie urodziłam dwóch synów, którzy
zaprzątnęli całą moją uwagę. Nie miałam możliwości, żeby poznać kogoś w sposób
tradycyjny, więc może uda się tak:)
Mam 27 lat, lubię kino, czytam Zwierciadło i większość polecanych w nim
książek, uwielbiam gotować, kiedy mam wolny czas maluję, sadzę w ogródku
kwiaty, lubię się uczyć i rozwijać, lubię też balować do białego rana;), ale
też prowadzić dom, w którym zawsze jest wspólny obiad i wyprasowane koszule;)
Staram się w tym wszystkim zachować umiar i harmonię.
Ostatnio odkryłam, że jestem optymistką.

Czekam na info.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kaszubka20 Re: szukam koleżanki- Kraków 14.05.10, 19:52
      Witaj,
      od razu zaciekawiło mnie Twoje ogłoszenie. Proponowałam spotkanie z
      tulipanem, które sama nie wiem czy wyszło? Niestety nie udało mi się
      być:(. Czy mimo to, możemy się zobaczyć, poznać?
      Mam 30 lat, jestem w Krakowie od 4 lat nie znalzłam tu jeszcze
      szczerej koleżanki, bo na przyjażń trzeba przecież pracować latami.
      Mieszkam na Prądniku Czerwonym, jestem pogodną, normalną Babką,
      którą bardzo męczy stawianie póz. Jeśli masz chwilkę i ochotę, daj
      znać. Kontakt do mnie to 660 232 609. Aleksandra. Pozdrawiam Cię
      serdecznie.
    • alszach Re: szukam koleżanki- Kraków 14.08.10, 14:22
      Hej! Mieszkam nieopodal w Jordanowie i zamierzam kupic mieszkanie w Krakowie. Co
      prawda w tej chwili pracuje za granica ale co dwa tyg. jestem w domu. Tez
      wlasciwie nikogo nie znam. Moj e-mail: alszach@gmail.com :)
      • pudelek40 Re: szukam koleżanki- Kraków 19.10.10, 16:20
        Hej, mam ten sam "problem", mogę sie dołączyc? moje gg 4088007
        • misza.lecter Re: szukam koleżanki- Kraków 28.10.10, 11:21
          hej, ja też się dołączam i podbijam...
          będę mieszkać w Krakowie od połowy listopada, nie znam tam nikogo.
          chciałabym się zakolegować z fajnymi dziewczynami, coby mi poleciły fryzjera, kosmetyczkę, jakieś sklepy, miejsca... z którymi mogłabym się spotkać, pogadać, wyjść gdzieś, do kina, zakupy...
          jestem zupełnie normalna:-)) spontaniczna, wesoła, lubię czytać książki, oglądać filmy, spacerować, rowerować, pochodzę z Łodzi, mam 35 lat. moje gg 206416.
          pozdrawiam
          • mazia899 Re: szukam koleżanki- Kraków 07.11.10, 17:25
            Cześć,ja jestem z krakowa ale nie mam tu koleżanek. Przez ostatnie 20 lat liczyła się dla mnie tylko rodzina a o całym świecie zapomniałam. Wolny czas organizowałam na wypady z dziećmi obojętnie czy to poza kraków czy na różne imprezy w mieście, byle dzieci się nie nudziły. Dzis moje dzieci mają już swój świat znajomych i własne wypady, a ja zostałam sama. Nie mam z kim wyjść do kina, na kawę czy pogaduchy. Chętnie poznam dziewczyny chętne na wszelkiego rodzaju wypady (uwielbiam taniec i muzykę pod każdą postacią i jestem bardzo rozrywkowa) Mam 38 lat i też jestem zupełnie normalna. Pozdro
    • muffin3 Re: szukam koleżanki- Kraków 30.11.10, 22:02
      Rówież się przyłączam i odświeżam wątek. Jeśli macie ochotę się poznać piszcie!
      • agawa-6 Re: szukam koleżanki- Kraków 19.03.11, 13:25
        Ja też dołaczam do grona poszukiwanych koleżanek i czekam na odp. moje gg 3034617...38lat, Kraków.
      • aga7701 Re: szukam koleżanki- Kraków 08.06.11, 22:38
        witajcie! Mam 34 lat i tez chetnie poplotkuje i spotkam sie na kawce z miłymi dziewczynami. Mieszkam tu od 2 lat i troche czuje sie tutaj samotna. Przylaczam sie do watku i zapraszam do kontaktu ze mna. Moj nr gg. 1851579
    • mumandwife Re: szukam koleżanki- Kraków 13.08.11, 18:02
      Może jeszcze troszkę się nudzisz?...(forum.gazeta.pl/forum/w,567,126131856,126131856,O_wszystkim_i_o_niczym_szukam_kolezanki_.html)
      Może na razie usatysfakcjonuje Cię rozmowa na odległość i co jakiś czas spotkania na rynku? :)
      W razie czego - znasz mojego maila :)
      Pozdrawiam
    • rossodisera Re: szukam koleżanki- Kraków 01.07.13, 22:25
      Cześć :-) Zbieram dziewczyny do "kupy" i umawiamy się spotkanie, piszesz się?:-) daj znać, pozdrawiam, Magda
    • tajabone Re: szukam koleżanki- Kraków 13.05.15, 13:30
      cześć dziewczyny, odświeżam wątek na wiosnę, bo to przecież czas wybudzania się ze snu zimowego i wyściubiania nosa z gawry. od 5 lat mieszkam w Krakowie, ale chyba łatwo się nie asymiluję, bo od czasu przyjazdu tu nie znalazłam sobie towarzystwa. może kwestia szczęścia, słabej mobilizacji, a może nie daję się polubić tak łatwo, nie wiem. pewnie wszystkiego po trochu. mam męża, który właśnie był powodem mojej przeprowadzki, jest też tutaj rodzina męża i znajomi męża, ale to nie to samo, chciałabym mieć kogoś tylko dla siebie. mam już kawałek życia za sobą, bo 35 lat, nadal jednak ciekawi mnie świat, uwielbiam podróże, dalsze i bardziej lokalne, ale lubię też dom, gotowanie, inspiruje mnie wieś, spokój, przyroda i przestrzeń. lubię fotografię, starocie, książkę i kocyk, teatr, kino (raczej niszowe, albo stare polskie filmy i seriale), muzykę, architekturę (szczególnie polskich dworów i pałaców), interesuje mnie też wszystko co zdrowe i ekologiczne. bardzo chciałabym poznać kogoś, kto wybrałby się ze mną czasami na spacer gdzieś poobserwować ptaki, zwierzęta, pstryknąć parę zdjęć, obejrzeć jakieś ciekawe ruiny, mobilizować się wspólnie w jakiś aktywnościach, albo, po prostu, spotkać się i pogadać o życiu:) mam nadzieję, że może nie jestem jedynym rozbitkiem na tej wyspie:) zapraszam serdecznie do mnie na maila: tajabone@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka