kasitza 21.03.05, 08:23 robie spis ludnosci, bo ja juz sama nie wiem, gdzie sie ludzie podziali - nie bylo mnie pare dni, a wszystko jest inaczej, kto pisze tu, a kto jest na kobiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasitza Re: meldowac mi sie tu 21.03.05, 08:33 o.k., nigdzie nikogo nie ma za wyjatkiem pimpka, w takim razie ide sie malowac. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: meldowac mi sie tu 21.03.05, 08:47 Na kobiecie pisze ten co chce a tu ten kogo tam nie chcą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: meldowac mi sie tu 21.03.05, 08:59 to tu jest forum odrzuconych? bardzo dobrze. tak jak salon odrzuconych w paryzu, ktory otworzyl nowe drogi nowoczesnej sztuce. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: meldowac mi sie tu 21.03.05, 09:28 Ja jestem. I chyba zmienię sobie nick na zdezorientowana. Jeszcze nie mam zdania, ale te zmiany jak wszytkie zmiany wywołały we mnie pomięszanie. Idę na kobietę, zobzaczyć jak teraz wygląda. A wątki z kobiety mogą być automatycznie przerzucane tu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: meldowac mi sie tu 21.03.05, 09:37 ja nie mam pojecia. jestem jeszcze w fazie orientacji, czuje sie jak po przepitym weekendzie, budze sie, mysle i odkrywam ile sie zmienilo na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: meldowac mi sie tu 21.03.05, 10:37 Siedszę łokrakiem tu i na kobiecie, ale chyba się przeniese, mimo że kaszel uniemożliwia mi artykuowanie myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś