ewa2014 25.10.05, 15:04 chce zapytac czy kazdy stosunek bez zabezpieczenia w dni płodne kończy sie ciążą i kiedy mozna ja wykryć najwcześniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.mes Re: kto mi pomoże 25.10.05, 15:16 ewa2014 napisała: > chce zapytac czy kazdy stosunek bez zabezpieczenia w dni płodne kończy sie > ciążą i kiedy mozna ja wykryć najwcześniej Są testy, które wykrywają już dość wczesną ciążę. Radzę nabyć taki test w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
kominek [=]Re: kto mi pomoże 26.10.05, 19:28 ewa2014 napisała: > chce zapytac czy kazdy stosunek bez zabezpieczenia w dni płodne kończy sie > ciążą i kiedy mozna ja wykryć najwcześniej Ja z kolei chcialbym sie zapytac, jak to jest byc taka idiotka i isc z facetem do lozka nie majac zielonego pojecia o konsekwencjach? Odpowiedz Link Zgłoś
grosik_contra_euro [=]Re: kto mi pomoże 27.10.05, 16:01 Czego to sie nie czyta na necie.... No coz.... z jednej strony brak slow.. a z drugiej kolezanka musi byc albo bardzo mloda albo z innej planety .. ( blondynek ? ) Nie kazdy stosunek w dni plodne konczy sie ciaza. Istnieja testy .. ale czy nie lepiej nejpierw dorosnac do takzwanego "pozycia" i "dmuchac na zimne" ? (czyt. metody antykoncepcyjne) Polecam do lektury Z. Lwa Starowicza.... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jusewa [=]Re: kto mi pomoże 27.10.05, 17:51 Dobrze, że koleżanka w ogóle wie, że jest coś takiego jak dni płodne. Odpowiedz Link Zgłoś