Dodaj do ulubionych

[TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym króliku

04.11.05, 11:50
?? Tu są jego fotki, jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć :))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=31440034
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:52
      Królik jak królik :)))) ale że się pytona nie boi???? ;DDDD
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:52
        a wiewióra też oglądnęłaś sobie?
        • trzydziecha1 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:54
          fajne te zwierzaki, a wiewórka może tak być sobie w domu czy się ja wypuszcza w
          parku?
          • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:55
            ona była w domu ponad m-c, urosła i sobie poszła do lasu :))
            • trzydziecha1 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:56
              Fajnie :))) nie gryzła mebli? I czym ją karmiliscie/
              • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:57
                orzechy, szyszki i karma jakaś... mebli nie gryzła, latała po ludziach, później
                skakała, jak się nauczyła... Była boska :)
    • odrey Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:53
      fajna bestyja :) taka obronna...
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:54
        niewątpliwie mogę na niego liczyć w razie napaści :))
        • odrey Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:01
          bez dwóch zdań... tylko w takim razie z imieniem nie trafiliście ;))) trzeba
          było może... borys, albo helmut, ewentualnie kombajn

tak dla zwiększenia autorytetu ;)
          • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:10
            syn wybierał, daliśmy Mu wolną rękę :)
    • krysica Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:53
      no taaaaaki śliczny królik:)))
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:55
        nie śmiejcie się, jeszcze nigdy nie miałam królicka :)))
        • krysica Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:56
          ale ja sie nie śmieje!!!!Piękny jest!!:)) Serio! to on cy ona??
          • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:58
            On - Florian vel Florek :)
            • krysica Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:00
              No to samych przystojniaków masz!!! Szczęsliwa kobieta z Ciebie!!:)))
              • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:01
                no tak, zapomniałam, że na fotach jest jeszcze synowiu i menżowiu :)))
    • anmery1 CUDNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:-))) 04.11.05, 11:53
      królik oczywiscie:-))))) przesliczny!!! wielki, czarny, superrr
      dziki czy OK??????jak sie chowa???? i jak sie nazywa:-)????
      • mamba30 Re: CUDNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:-))) 04.11.05, 11:56
        nie dziki, ktoś go musiał wywalić do lasu, bo sie pewnie znudził. Jest
        udomowiony, rasy Lew i nazywa się Florek. Syn go tak nazwał, bo ładnie się
        komponowało z kotem Zygmuntem :))
        • anmery1 fajnie;-)))a ile ma???ile one zyja w ogole??? 04.11.05, 11:59
          • mamba30 Re: fajnie;-)))a ile ma???ile one zyja w ogole??? 04.11.05, 12:00
            nie mam pojęcia ile żyją, ale ten jest młody, pewnie ma coś koło roku
    • khaki3 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:58
      Kot Zygmunt krolik Florek.A wiewor jakie imie posiadal?
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 11:58
        Wiewiór :)
        • khaki3 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:08
          Bardzo oryginalne imie.Zaskoczylas mnie swoja pomyslowoscia :)
          • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:11
            no cóż.... tak bywa :)
    • juleczka4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:08
      Śliczny króliczek podobny do Bugsa (niewiem jak to się pisze :pp) troche :DDD

Widzę , że Pyton już się naprawił i buźka mu wróciła taka jaka była :))))

• juleczka4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:10
        Ojej jaki Wiewiór piękny :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:11
        he he... wiewióra sobie oglądnij, też jest boski, na 1 focie lata po moim
        synu :)
    • migdalek.niebieski Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:10
      Muszę Ci powiedzieć że króliczek uroczy... ale Pyton urociejszy;))))
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:12
        wiem, wiem :)) ja też jestem zapatrzona w Pytona :))
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:13
        tylko nie patrz na Pytona za długo, bo znowu będziecie się seksić po nocach :))
        • migdalek.niebieski Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:14
          ;)))) Ty chytrusko jedna;))) już nawet zerknąć se nie mogę;))))
          • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:15
            ale tylko chwilkę, od patrzenia się nie wymydli :)
        • juleczka4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:15
          Tylko , żeby niedługo Ci nie zaczeły latać po domu Wiewiórokróliki :DDDDD
          • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:20
            he he nie zaczną, wiewiór poszedł już swoją drogą, a kot Zygmunt jest
            wykastrowany :) Zaraz dołożę na tamtym forum zdjęcia kota, będzie cała
            menażeria w komplecie
            • raduch Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:29
              Ładniutki taki. :-)
              A jak kot reaguje na królika? Jednak to gryzoń...
              • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:31
                myslałam, że będzie gorzej.... na początku strzelił focha, ale już mu przeszło.
                Olewa go z regóły :)) A widziałeś Wiewióra??? zaraz tez powinny sie dołączyć
                fotki Zygmunta :)
                • raduch Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:38
                  mamba30 napisała:

> myslałam, że będzie gorzej.... na początku strzelił focha, ale już mu
                  przeszło.
                  >
                  > Olewa go z regóły :))

Aha, prawdziwy kot z Zygmunta. Zachowuje się z godnością. :-)

A widziałeś Wiewióra??? zaraz tez powinny sie dołączyć
                  > fotki Zygmunta :)

Taak, dawno temu. :->
                  No ale mnie w tłumie słabo widać.;-)
                  • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:39
                    nie rób scen :))) wiem, że Zygmunta wysyłałam, nie pamietałam tylko, czy
                    wiewiór tesz poszedł na @ :)) A Ty nadal masz te 3 kociaki?
                    • raduch Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:44
                      mamba30 napisała:

> nie rób scen :)))

Nieno skąd. :-)

wiem, że Zygmunta wysyłałam, nie pamietałam tylko, czy
                      > wiewiór tesz poszedł na @ :))

Nie Zygmunta, tylko wiewióra wysyłałam :-)

> A Ty nadal masz te 3 kociaki?

Yhy, z mamą to razem 4. I wystarczy! :-D
                      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:53
                        łomatko, ale napisałam - tesz - jak to przeczytałam w Twoim poście, to się
                        normalnie zaczerwieniłam :))) za szybko piszę :)
                        Masz cierpliwość do zwierzaków. Ja miałam kiedyś 6 kociaków w domu, bo mamuśka
                        aż 5 sztuk urodziła, ale udało sie znaleźć dla nich domy :)
                        • raduch Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:57
                          W kotłowni zamontowałem taką klapkę, przez którą mogą swobodnie wychodzić.
                          Żadnych kuwet i innych takich przyjemności. Tylko żarcie uzupełniać, bo nawet
                          wodę piją z psiej miski. Jak misię zapomni, to same zagadają. Ot tajemnica
                          mojej cierpliwości. :-)))
                          • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 13:01
                            mój kot (zdjęcia są juz na forum, możesz obejrzeć) zawsze sam sie o wszystko
                            dopomina. Wiecznie się drze i gada, czasami aż mam ochote go zakneblować. Ale
                            mądra bestia, wszystko powie tak, aby go zrozumieć :))
                            • raduch Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 13:07
                              mamba30 napisała:

> mój kot (zdjęcia są juz na forum, możesz obejrzeć)

Ożesz, jaki okaz. :-)))

Ale
                              > mądra bestia, wszystko powie tak, aby go zrozumieć :))

Wiem o co chodzi. Ma już kilka lat, nie? Jak idzie o jedzenie to kocisko bez
                              problemu się "wysłowi" :-)
                              Jak to było u Mumio? "I spojrzał tak, no tak... tak od miski" :-D
                              • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 13:48
                                Dokładnie tak, wie jak o jedzenie się upominać :)) A nie powiem, żarte bydle,
                                jak diabli. Pochłania dziennie jakieś 3 saszetki, czasami nawet 4 i suchą karmę
                                też ma w miseczce.
                            • migdalek.niebieski Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 13:18
                              Dzięki;))) na astera odpisałam;)))
                              • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 13:44
                                ja też, więc skocz na @ :)
      • liwia_85 kurcze 04.11.05, 13:29
        a juz myslalam , ze to moze jakis dwudziestoparoletni syn mamby:(((((
        • juleczka4 Re: kurcze 04.11.05, 13:38
          heheh nie postarzaj tak Mamby :DDD
        • mamba30 Re: kurcze 04.11.05, 13:45
          liwia_85 napisała:

> a juz myslalam , ze to moze jakis dwudziestoparoletni syn mamby:(((((

a kogo miałaś na myśli, tego bruneta??? To mój mąż i do tego w moim wieku :)
          Syn jest na zdjęciach z wiewiórem :))
          • liwia_85 Re: kurcze 04.11.05, 15:45
            synek tez sliczny :)))teraz obejrzalam .wczesniej chodzilo mi o meza :)
            • mamba30 Re: kurcze 04.11.05, 16:07
              obydwaj są chol.ernymi przystojniakami :)
      • pyton31 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 15:45
        dzięki:)
    • lady284 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:23
      a którym króliku mowa? bo widzę dwa:))
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 12:26
        generalnie o tym mniejszym... wiekszego króliczka trzymam tylko dla siebie :)
    • vandikia fajniutki/ nt. ;] 04.11.05, 12:27

• nocnick2 mam nadzieje ze robi do nocnika? 04.11.05, 13:10
      czy bobi po calym mieszkaniu?
      • mamba30 Re: mam nadzieje ze robi do nocnika? 04.11.05, 13:46
        bobki robi w klatce na specjalnym podłożu :)) a po mieszkaniu lata, jak
        szalony :)
        • nocnick2 Re: mam nadzieje ze robi do nocnika? 04.11.05, 13:50
          mamba30 napisała:

> bobki robi w klatce na specjalnym podłożu :)) a po mieszkaniu lata, jak
          > szalony :)

lata i popuszcza. a potem wdeptujecie w dywany.
          • mamba30 Re: mam nadzieje ze robi do nocnika? 04.11.05, 13:53
            nic z tego, zreszta króliki robią hurtem w jednym miejscu :))
    • juleczka4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 13:20
      Zygmuś cudowny :DDD

A imię bardzo dostojne - Zygmunt :))
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 13:46
        bo i kocisko dostojne tez :)) Zygmuncik waży 7 kg :)
        • juleczka4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 13:54
          Tak tak widać , że to Zygmunt to chłop ze stali!! potężny i dostojny :DD

Ładnego masz syneczka :))) Nawet podobny zdeczka do Ciebie :))
          • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 13:57
            wiem, że ładniutki :)) tyle, że blondas, a urodził się z czarną czupryną,
            pozostała Mu po mnie czarna oprawa ocząt :)
            • juleczka4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 14:33
              Właśnie zawsze mnie to dziwi u dzieci , rodzą się z czarnymi a później
              blondaski sie robią :))

Ja też urodziłam się z czarnymi, później blond się zrobił , później brąz teraz
              czerń (szkoda , że nie naturalna ) :((

Miałam se ochote zrobic na tych moich pare pasemek wyciąganych jasnych ale
              wyszło , że za 5 pasemek zapłace 100 zł ;/ - zrezygnowałam !!!
              • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 14:56
                wyslij fotę, to może coś doradzę :))
                • juleczka4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 15:00
                  Jak tylko bede miec fotki na kompie to Ci prześlę :DD
                  W przyszłym tygodniu mam nadzieję, że będę mieć!!

Sama nie mam skanera i wiesz muszę się prosić ludzi :DD
                  • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 15:05
                    najlepszym wyjściem jest cyfrówka, odkąd kupilismy to w kółko strzelam foty
                    mojej kochanej rodzince :) Niedługo zapcham cały komp :)
                    • tonya4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 15:31
                      Czy na tych zdjeciach jest Twoj syn i maz??? hm.....;)
                      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 16:08
                        tonya4 napisał:

> Czy na tych zdjeciach jest Twoj syn i maz??? hm.....;)
                        >
                        dokładnie tak, cała moja domowa gromada :) a skąd to "hm...."?
                        • tonya4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 16:12
                          bo masz super synka, co do meza- milcze jak grob :)))) reszty domysl sie sama
                          • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 16:14
                            he he... i jeden i drugi jest super, wyjątkowo udane egzemplarze mi się
                            trafiły :)
                            • tonya4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 16:18
                              niczego wiecej nie dodam :)))Facetow nie mozna za duzo chwalic, bo im sie jeszcze w glowach poprzewraca :p
                              • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 16:20
                                dokładnie tak, zwłaszcza, że Pyton31 to mój mąż i bywa na forum :) w tym wątku
                                też gdzieś tam się wpisał :)))
                                • tonya4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 16:28
                                  Widzialam :)))) , ale ma to szczescie, ze wlasnie Ty mu sie trafilas. Milego weekendu, pa!
                                  • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 16:29
                                    dzięki i wzajemnie :)
    • juleczka4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 16:27
      Marzy mi się cyfrówka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Jeszcze bardziej jej pragnę odkąd dowiedziałam się , że można nią robić zdjęcia
      czarno białe !!!

Chyba napiszę list do Św. Mikołaja :)))
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 16:28
        oj dużo można cyfróweczką :) ja ciągle strzelam sesje rodzinie :)
        • juleczka4 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 04.11.05, 17:00
          To wyślij jeszcze mi jeszcze jakąś foteczke , bo mam tylko wasze z ślubu :DD

Postaram się jeszcze przemycić jakieś zdjęcie mojej psuni - suni na kompa to
          też pokażę :)))
    • mmagi o mamoooooooooooooooooooooooo jaki cudnyyyyyyyy 04.11.05, 20:08
      jejuuuuuuuuuu,mojej córeczce tez sie podoba:-))))
      • mamba30 Re: o mamoooooooooooooooooooooooo jaki cudnyyyyyy 07.11.05, 09:41
        mmagi napisała:

> jejuuuuuuuuuu,mojej córeczce tez sie podoba:-))))

jest co raz bardziej kochany, zaczyna przychodzić sam na pieszczoty :))))
        • mmagi Re: o mamoooooooooooooooooooooooo jaki cudnyyyyyy 07.11.05, 10:15
          kurde ja tez chcem:(((( a gdzie go znalazłaś:-)?
          • mamba30 Re: o mamoooooooooooooooooooooooo jaki cudnyyyyyy 07.11.05, 10:17
            wyobraź sobie, że teść go znalazł w legionowskim lesie, jak był na spacerze z
            psem. Ktoś go musiał wyrzucić. Musze iść z nim do weta, bo ma chyba oczko
            zakłute jakąś gałęzią. Ropieje biedakowi :(( Wiewiór też jest cudny, kot
            również. Fajne te zwierzaki moje :)
            • mmagi jaki wiewiór???????????????? 07.11.05, 10:19

• mamba30 Re: jaki wiewiór???????????????? 07.11.05, 10:21
                wejdź w ten link i zejdź niżej o kilka postów. Zamieściłam jeszcze zdjęcia
                naszego Wiewióra i kota Zygmunta ;)) Rybek tylko jeszcze brakuje, bo byłby
                komplet. I mąż sie załapał na fotach i syn :))
                • lajton powtorze sie... 07.11.05, 10:24
                  ale syneczek przecudnej urody
                  mmm, do wyglaskania ;)))))))))))))
                  • mamba30 Re: powtorze sie... 07.11.05, 10:25
                    na tym zdjęciu nie wygląda jeszcze najlepiej, bo słabo widać Jego oczy... Jak
                    siądę do 2 kompa, to Ci wyślę jakieś inne na @.
                    • lajton Re: powtorze sie... 07.11.05, 10:27
                      mamba30 napisała:

> na tym zdjęciu nie wygląda jeszcze najlepiej, bo słabo widać Jego oczy... Jak
                      > siądę do 2 kompa, to Ci wyślę jakieś inne na @.

dzieki mambiszcze!
                      poglaskam sobie chociaz monitor ;)))))))
                      czekam :-)
                      • lajton "poglaskam" 07.11.05, 10:27
                        wlasnie tak mialo byc :)
                        • mamba30 Re: "poglaskam" 07.11.05, 10:28
                          :)) muszę sie w takim razie ewakuować do synkowego kompa :)
                          • lajton Mamba! przywoluje Cie do porzadku! 07.11.05, 10:54
                            moja @ swieci pustkami!
                            • mamba30 Re: Mamba! przywoluje Cie do porzadku! 07.11.05, 10:56
                              no dobra, idę odpalam drugiego kompa :))
                              • lajton no :) 07.11.05, 10:57
                                • mamba30 Lajton, poszło :) n/t 07.11.05, 11:12

• lajton widzu, widzu :) cieszym sie:) 07.11.05, 11:28
                  • mmagi a Ty to facet czy kobita??? 07.11.05, 10:28

• mamba30 Re: a Ty to facet czy kobita??? 07.11.05, 10:31
                      Lajton to kobiałka 100% :))
                    • lajton Re: a Ty to facet czy kobita??? 07.11.05, 11:31
                      Mmagi, kobita jezdem.
                      Dopiero teraz zobaczylam, ze pytalas :)
                • mmagi oswojony wiewiórek???? 07.11.05, 10:26

• mamba30 Re: oswojony wiewiórek???? 07.11.05, 10:27
                    oswoił się :)) nawet nie wiedziałam, że to takie kochane zwierzątka :)
                    • mmagi moja matka miała jak była mała ale wiewióra drapał 07.11.05, 10:29
                      a:-))
                      • mamba30 Re: moja matka miała jak była mała ale wiewióra d 07.11.05, 10:30
                        mnie też parę razy drapnął, ale niechcący. On strasznie lubił chodzić po
                        ludziach i jak miałam gołe nogi, to on czasami się po nich wspinał do góry.
                        Później nauczył sie skakać i wtedy dopiero była zabawa. Skakał po nas i nas
                        ganiał :)))
    • sagis Jest śliczny:)Cały Wasz zwierzyniec jest wspaniały 07.11.05, 10:28
      Miały szczęście, że trafiły na Was.
      • mamba30 Re: Jest śliczny:)Cały Wasz zwierzyniec jest wspa 07.11.05, 10:29
        Masz rację CAŁY :)) a ja mam szczęście, że Oni WSZYSCY są ze mną :)
        • sagis Re: Jest śliczny:)Cały Wasz zwierzyniec jest wspa 07.11.05, 10:34
          CAŁY?:-)
          Człowiek jest ssakiem:-))
          • mamba30 Re: Jest śliczny:)Cały Wasz zwierzyniec jest wspa 07.11.05, 10:36
            ale ja mam w domciu różnorodność - ssaka (syn-ssał mnie równo, jako niemowlak),
            gada (mąż Pyton), gryzonie (wiadomo) i rybionki, tylko zdjęć nie
            zamieściłam :)))
            • sagis Re: Jest śliczny:)Cały Wasz zwierzyniec jest wspa 07.11.05, 10:57
              I sama jesteś czarna Mamba:-)))
              • mamba30 Re: Jest śliczny:)Cały Wasz zwierzyniec jest wspa 07.11.05, 10:58
                ten drobny fakt wolałam przemilczeć :))
    • aguszak Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 07.11.05, 10:32
      Jejoooooo!!! Ale fajne zwierzaki. Szczególny jest wiewiórek, ten blondasek,
      Twój syn i ten czarny Twój małżowin! Gratuluje rodzinki. Serio :)))
      • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 07.11.05, 10:37
        Bardzo dziękuję, wszyscy są cudni :))
        • aguszak Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 07.11.05, 10:42
          No Ty cudna też rozumie się !!
          Pozdrowionka
          P.S. A swoją drogą, jak brunetka Mamba dogadywała się rudzielcem Wiewiórem??
          • mamba30 Re: [TU] Pamiętacie, jak pisałam o znalezionym kr 07.11.05, 10:44
            było nieźle, Pyton mi co rano jad upuszczał :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka