joannafr 22.03.06, 00:10 Dziewczyny, mam urodziny przyjaciółki. Podpowiedzcie mi, czego mam jej życzyć,żeby tym razem życzenia były oryginalne, ciepłe, serdeczne i wyjątkowe. Czego Wy życzycie sobie? Dzięki za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurchak Re: Czego życzyć przyjaciółce od serca? 22.03.06, 11:46 Moze lepszej pryjaciolki skoro ta od serca nie bardzo wie co moze zyczyc... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grejdi Re: Czego życzyć przyjaciółce od serca? 22.03.06, 23:58 Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci facet nago tańczy! Odpowiedz Link Zgłoś
zapraszam_ciebie Re: Czego życzyć przyjaciółce od serca? 31.03.06, 03:08 joannafr napisała: > Dziewczyny, mam urodziny przyjaciółki. Podpowiedzcie mi, czego mam jej > życzyć,żeby tym razem życzenia były oryginalne, ciepłe, serdeczne i wyjątkowe. > Czego Wy życzycie sobie? > Dzięki za podpowiedzi Witaj! NO jak to? Tego co na sama sobie zyczy, bo to jest dla niej najważniejsze. Zapraszam Ciebie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś