kaszmir18 09.05.06, 11:31 sluchajcie dziewczyny..jak to jest , ze niktore kobiety po ciazy maja "normalny brzuszek" na niektroych wisi wielka falda skory? to przeciez nie zalezy tylko od tego jak mocno sie przytylo..hmmm.. wicie cos na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.bc Re: Ciąża a brzuszek....:) 10.05.06, 16:59 wiesz co sprawdzony sposób mojej mamy ibabci- po porodzie chodziły w obciskajacym pasie- nie takim do przesady ale trzymał wszystko wryzach ja jeszcze nie miałam okazji wypróbowac tego sposobu ale na pierwszy rzut oka wydaje mi sie rozsądny Odpowiedz Link Zgłoś
kaszmir18 Re: Ciąża a brzuszek....:) 10.05.06, 19:56 no tak..dosc fajny sposob, ale oprocz tego chodzi mi takze o to ze dzieczyny sie uzyajace takie pasy maja ladne brzuszki (w miare chociaz:):)) a niektore nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Ciąża a brzuszek....:) 15.05.06, 19:59 to chyba zalezy od tego ile się przytyje Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: Ciąża a brzuszek....:) 24.05.06, 10:54 zalezy ile sie przytyje i od elastycznosci skóry Odpowiedz Link Zgłoś
elmoska Re: Ciąża a brzuszek....:) 25.05.06, 12:59 zalezy to od tego czy po porodzie zaczenisz cwiczyc czy nie. Ja cwicze i nic mi nie wisi zadna falda skory:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: Ciąża a brzuszek....:) 26.07.06, 13:23 dochodzą uwarunkowania genetyczne, oraz sposób zycia - moja mama po porodzie nic nie robiła, brzuszka nie miała, ale przed i po była jak anorektyczka ( styl życia - tzn. zapierdziel), ze mna to już gorzej - ogólny luz, no i ten luz w pasie odrazu widoczny :-)- trzeba ćwiczyc :-) WSZYSTKO DO OPANOWANIA -jak przy odchudzaniu, jeść połowę i ćwiczyć, a ćwiczyc brzuszki to obowiązkowo i przy ciąży max przytyć 8 kilo, a nie 25 POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.k66 Re: Ciąża a brzuszek....:) 27.07.06, 08:27 a jak przytyć w ciąży 8 a nie 25? Akurat na to nie ma się większego wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_78 Re: Ciąża a brzuszek....:) 31.07.06, 15:36 Jak to nie ma sie na to wplywu???? Ilosc kilogramow zalezy od tego jakie ilosci pokarmow sie zjadlo. A od czego Twoim zdaniem tyje sie w ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś
caroll5 Re: Ciąża a brzuszek....:) 27.07.06, 09:01 Przytyć max. 8 kg?!Czy to aby bezpieczne dla zdrowia dziecka? Lekarze mówia o 12 kg. Tyle powinno sie przybrać na wadze w prawidłowej ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: Ciąża a brzuszek....:) 31.07.06, 16:34 ksiązkowa ciaza - 12 kg mozesz w ciazy nic nie jesc - skrzywdzic mozesz przyszlego czlowieka wybor nalezy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś