Dodaj do ulubionych

uciekające panny młode

02.10.06, 14:34
Hejka, może są tutaj jakieś panie, które zerwały zaręczyny. Poszukuję
bohaterek do reportażu, które zgodziłyby się opowiedzieć o tym dlaczego
postanowiły zrezygnować ze swojego śubu, mój adres: mara.sza@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • boni_76 Re: uciekające panny młode 02.10.06, 16:03
      Muszisz wziąć pod uwagę, że niekiedy, po zaręczynach decyzja o ślubie jest
      odkładana lub wcale się o niej nie wspomina. Dla takich "uciekających panien"
      ten czas jest niekiedy za długi, bo marzą o małżeństwie, dzieciach, rodzinie a
      dla niektórych na tyle długi, że poznają niedoszłego małżonka "za bardzo",
      wkrada się rutyna i się rozmyślają.
    • natalia_l201 Re: uciekające panny młode 04.10.06, 17:06

ja mam troszke inny problem.mamy dziecko a z tego wzgledu On i ludzie z naszego
      otoczenia juz przyczepiaja mi etykietke zony!nie wiem czy jest mi z nim dobrze
      owszem bylo jak nie mielismy dziecka a jak jest dziecko to czuje ze to nie
      kjest ten wlasciwy:)kocham swoja coreczke ale czy jest sens zeby byc z Nim
      dlatego ze tak otoczenie wymaga?mecze sie z tym nie milosierne!nikomu nie mowie
      o tym bo wywolalabym chyba 3wojne swiatowa!co mam robic?nie rozmawiam z Nim o
      tym bo On by sie chyba zalamal!wyjechal do daleko do pracy zeby na nas zarobic
      a ja mam takie mysli ale stalo mi sie obojetne czy jest tam czy tutaj z
      nami.czasami mnie nawet denerwuje jak mi robi niespodzianki i przyjezdza
      wczesniej.jestem okropna i bezlitosna.mysle o sobie nie o Nich:)co mam zrobic?
      rozmowa nie wchodzi w gre bo mnie zabija wszycsy a on...czy to oznacza ze mam
      poswiecic sie dla dziecka?dla jego szczescia?zalamka:(((((((((((((
    • malyna122 Re: uciekające panny młode 04.10.06, 17:50
      Hej ja odwołałam ślub miesiąc przed ceremonią i odeszłam od faceta... nie
      żałuje swojej decyzji... Po roku od całego zajścia uświadamiam sobie ile trzeba
      mieć odwagi,aby to zrobić... Pozdrawiam wszystkie które też miały tyle
      odwagi :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka