piccolami 23.12.07, 16:46 kochani liczę na Waszą pomoc.Otóż szukam prezentu dla bliskiej mi osoby,bardzo zamożnej.Zupełnie nie mam pomysłu co ofiarować.Cholera....nie chodzi mi o drogi prezent ale o pomysłowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naprawdetrzezwy Obstaluj u rzemieślnika pędzel 23.12.07, 18:33 do mycia pępka. Z włosiem z norek. Do tego platynowa przywieszka o treści: "Dla tego, któ?y ma już wszystko." na platynowej dewizce i będzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
malgo60 Re: Obstaluj u rzemieślnika pędzel 28.12.07, 20:29 a ja myśle że skoro ma tyle kasy to nic nie kupowac bo i po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
int1 Re: prezent dla zamożnej osoby 24.12.07, 00:42 hmm.. ja w tym roku "tym co maja wiele" wraz z córeczką upiekłyśmy przepyszne pierniczki. Poukładałysmy w prześliczne świateczne pudełka i tyle. Takiej blizszej osobie można podarować jakąś fajną płytę, książkę z dedykacją... Ale już chyba troszke pózno na szukanie prezentu? Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: prezent dla zamożnej osoby 24.12.07, 11:02 nie wiem kto to jest dla ciebie czy lubi książki a może jakieś perfumy brylok do kluczyków są bardzo ładne apaszka z jedwabiu rękawiczki albo bibelot do domu widziałam śliczne aniołki na kominki Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: prezent dla zamożnej osoby 25.12.07, 22:43 Do diabła,chyba znasz upodobania osoby,której robisz prezent!Nigdy nie ma się wszystkiego.Prezent ma być testem z twojej znajomości jej potrzeb.Przezywam corocznie koszmary "praktycznych "prezentów i najchętniej wypiep...łabym je razem z dobroczyncami.Są swiadectwem kompletnego lekceważenia mnie./np.słoik kremu marki nieznanej za 5 zł!!!/.Oddałam go ostatnio właścicielce z przeprosinami,że mi szkodzi.Jeżeli naprawdę chcesz sprawić radośc-na pewno się uda.Osobiście uważam,że bezpiecznie jest kupić ksiązkę.Idż do dobrej księgarni i poproś o pomoc księgarza.Jeżeli ten ktoś nie lubi czytać,zawsze możesz kupić album,poradnik,leksykon itp. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolami Re: prezent dla zamożnej osoby 27.12.07, 22:53 ok, ale jeśli ta osoba jest obcokrajowcem? Książka raczej odpada. Płyta? Ma ich tysiące. Cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.malgorzata Re: prezent dla zamożnej osoby 28.12.07, 20:23 Album ze zdjęciami dokumentującymi Waszą znajomość? Jeżeli to kobieta to robiona na zamówienie biżuteria ? Dla faceta zbiorówka kalendarzy pirelli? Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: prezent dla zamożnej osoby 01.01.08, 18:23 Do Piccolami. Ciekawi mnie (bo mam podobną sytuację) co Ty dostajesz od tej zamożnej osoby? Coś drogiego? Coś szalenie pomysłowego? Coś z bardzo wysokiej półki? Odpowiedz Link Zgłoś
em_13 Re: prezent dla zamożnej osoby 01.01.08, 19:21 kup akwarelkę jakiegoś najbliższego zabytku, miasta itd. to koszt ok.15-50 zł zależy od wielkości.A potem opraw ją w fajną ramkę. obcokrajowcy lubią takie dzieła sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś