neella3 26.04.09, 14:58 kocham za bardzo swojego faceta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczkamalgorzata Re: kocham za bardzo 26.04.09, 21:45 Albo on za mało, albo on wogóle ;( Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: kocham za bardzo 27.04.09, 08:44 Kiedys czytalam gdzies swietny artykul o zwiazkach w ktorych kobieta kocha za mocno. Nie ufa, sprawdza, ogranicza mezczyzne, na sile chce spedzac z nim czas podczas gdy on chce wyjsc na piwo z kolegami. Byly tam takie slowa, miej wiecej: Jesli cos naprawde kochasz daj temu wolnosc; jesli do Ciebie wroci, znaczy ze jest Twoje. Jesli NIE...znaczy ,ze nigdy Twoje nie bylo. Mysle, ze jest w tym sporo racji. Nie mozna kochac za mocno, sprawdzac, ograniczac, bo mezczyzna tez potrzbuje odrobine wolnosci, wyjscia z kolegami. Nie mozna 24h spedzac ze soba. Moj chlopak kiedys powiedzial mi, ze boi sie mojej milosci, ze jest tak wielka, ze az go przeraza. Tym bardziej, bo on tak nie ma. Czy to znaczy ze mnie nie kocha? Kocha, czuje to. Ale ja chcialam byc z nim ciagle, a on potrzebowal troche oddechu, czasu dla siebie, znajomych. Mysle, ze trzeba znalesc zdrowe rozwiazanie dla obu stron:). Odpowiedz Link Zgłoś
delorean2 Re: kocham za bardzo 04.05.09, 00:37 Witam. Mądre rzeczy piszesz just for fun. W moim ostatnim związku kobieta ,którą bardzo kochałem też mi nie ufała,sprawdzała,podejrzewała o zdrady,nie pozwoliła mi iść samemu na imprezę integracyjną w nowej pracy(bo jej zdaniem, jeśli ktoś jest z kimś w związku to nie chodzi sam na takie imprezy).Ogólnie mnie ograniczała,wydawało się ,że kocha mnie mocno,lecz myliłem się.W końcu się skończyło,kiedy najbardziej na nią liczyłem(gdy wyprowadziłem się od niej,bo nie wytrzymałem ciśnienia mieszkania razem z jej rodzicami)odwróciła się ode mnie.A po kilku miesiącach od rozstania powiedziała,że nie potrafiła mnie kochać..... I bądź tu człowieku mądry....mam nauczkę,nie wiem czy zaufam jeszcze jakiejś kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: kocham za bardzo 04.05.09, 11:16 Zaufasz, tylko trzeba czasu. Jesli nie chcesz reszty zycia spedzic w samotnosci, bez kogos przy boku, to bedziesz musial zaufac:). Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
delorean2 Re: kocham za bardzo 04.05.09, 12:22 Witam. Oczywiście ,że nie zamierzam być sam,ale mam dystans do kobiet. Pewnie za jakiś czas to minie,od rozstania minął już prawie rok. Najgorsze było pierwsze 6 miesięcy,ale jakoś się pozbierałem. W tej chwili nie szukam nikogo na siłę ,bo tak może wyjść tylko gorzej.A chcę zaufać,chcę być szczęśliwy i podzielić się tym szczęściem kobietą ,która pokocha mnie takiego jakim jestem,a nie będzie próbowała mnie zmienić wedle własnych upodobań. Pozdrowionka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: kocham za bardzo 04.05.09, 13:13 Co racja to racja. Powodzenia:). Odpowiedz Link Zgłoś
basialisica Re: kocham za bardzo 09.05.09, 15:35 WIEM COŚ NA TEN TEMAT .JA KOCHAŁAM DWOCH JEDNAKOWO JEDEN JUZ NIE ZYJE ALE W MOIM SERCU POZOSTANIE NA ZAWSZE. Odpowiedz Link Zgłoś