Dodaj do ulubionych

kurs komputerowy

30.06.10, 10:38
Chciałabym, żeby moja mama zapisała się na jakiś kurs komputerowy. Tylko, że
ona się... wstydzi, szczególnie tego, jak wypadanie przed resztą uczniów. I
tak sobie pomyślałam, że może znajdzie się jakaś szkoła, gdzie są bardzo małe
grupki.
Czy może znacie takie miejsca ??
jeśli tak to bardzo proszę o namiary:)
Obserwuj wątek
    • neral_0 Re: kurs komputerowy 06.07.10, 16:08
      To bardzo fajnie,że tak motywujesz swoją mamę do dalszego rozwoju. Więcej osób
      powinno brać z ciebie przykład, no i z twojej mamy, bo nie każda dojrzała osoba
      ma jeszcze chęć by się uczyć. Wydaje mi się,że mogłaby cię zainteresować oferta
      Axon. Z tego co słyszałam ich kursy są bardzo dobre
      • marasbone Re: kurs komputerowy 14.07.10, 15:53
        Bardzo dobrze, że Twoja mama się na to odważyła. Moja matka wstydzi się uczyć
        obsługi kompa nawet ode mnie, mówi, że jej to nie potrzebne itd. Przedmówca
        polecił ci axon, wiem, że oni organizują dobre kursy językowe. Jeśli kursy
        informatyczne stoją na tym samym poziomie, to wal do nich od razu.
        • lucyinthestars Re: kurs komputerowy 19.08.10, 09:28
          Moi rodzice też są przedpotopowi jeśli chodzi o nowinki technologiczne. Ja co
          prawda kursu obsługi komputera samego w sobie nie potrzebuję, jednak przydałoby
          się coś na wyższym poziomie. Mam na myśli photoshopa. Weszłam na stronę tego
          Axona, o którym tyle piszecie i faktycznie na podstawie samej oferty nieźle to
          wygląda. Jest nawet możliwość zrobienia kursu indywidualnego, co przy tak
          obszernym programie jak photoshop jest chyba najlepszym wyjściem. Jeszcze tylko
          muszę się zorientować w cenie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka