Dodaj do ulubionych

Obóz językowy Nowy Jork

16.02.11, 22:44
Czy był ktoś kiedyś na obozie językowym w Nowym Jorku dla osób w wieku 16-20 lat ze szkoły Mały Rynek lub podobnym? Mogłabym prosić o jakieś informacje, wrażenia? Z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • wars176 Re: Obóz językowy Nowy Jork 23.02.11, 14:05
      Witam,
      Skontaktuj sie z Panem Slawkiem Lisowskim, szkola jezykow obcych T&T (Teaching & Travel), 022 611 95 56, 0502 551 369, lisowski@tt.edu.pl, organizuja wyjazdy na kursy jezykowe, nie doliczaja zadnych oplat i zalatwiaja wszystko: kurs + zakwaterowanie + wyzywienie + przelot + ubezpieczenie.
      Powodzenia i udanego wyjazdu.
      Wars
    • lektorkaangielskiego Re: Obóz językowy Nowy Jork 17.04.11, 21:32
      Polecam szkole LAL. Zerknij na strone www.lalschools.com. W ofercie kursy w roznych krajach, m.in. obozy letnie w Nowym Jorku. Profesjonalna szkola.
      • ma_raszka Re: Obóz językowy Nowy Jork 06.06.11, 14:04
        nie wiem czy jeszcze się na coś przyda mój post, czy juz masz cos zarezerwowane. ja wyzezdzam do NYC na taki kurso/oboz dla ludzi od 18 do chyba 20 lat (ja mam 19). kurs, zwiedzanie nowego jorku i fajne jest to, że nie ma strasznego rygoru. jest kadra amerykanów, ale obozowicze mają sporo swobody. można wychodzic samemu z hotelu itp.
        nie pamietam gdzie rodzice mi to zarezerwowali, ale to polska firma (na obozie towarzystwo międzynarodowe). zaraz poszukam. pozdrawiam
        • ma_raszka Re: znalazłam link 06.06.11, 14:09
          www.kursy.tee.pl/oferty-TEE-Travel/oferta-turystyczna/Oboz-jezykowy/za-granica/&id=550
          pozdrawiam
          Magda
    • asenglish.pl Re: Obóz językowy Nowy Jork 20.09.13, 11:26
      Jeśli chodzi o sprawdzony oboz językowy w Nowym Jorku, polecam tą ofertę: www.asenglish.pl/obozy/usa Zajęcia i zakwaterowanie na kampusie w jednym miejscu, a poza tym mnóstwo wycieczek i zwiedzania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka