baba67 15.06.05, 15:23 Milo, niedrogo, z dojazdem.Lubie uczyc mimo, ze jestem nauczyielka :-) Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniko16 Re: angielski -wakacje 22.06.05, 16:02 A czy umiesz i chciałabyś uczyć małe dziecko? Szukam nauczyciela dla 5-letniego synka. Angielski liznął w przedszkolu i strasznie się do nauki zapalił. Mój wymóg: wymowa "native'a" Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: angielski -wakacje 22.06.05, 18:15 Nie podjelabym sie uczenia dziecka w tym wieku. Radze poszukac kogos z lingwistyki.Co do wymowy, to nie ma czegos takiego jak jedna wymowa nativa- kazdy mowi troche inaczej, przy czym wiekszosc niewyraznie. Zycze owocnych poszukiwan i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mjachimiak Re: angielski -wakacje 24.06.05, 08:35 witam, czy moglabym prosic o namiar do Ciebie, moj adres mjachimiak@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: angielski -wakacje 24.06.05, 13:40 Napisz po prostu na adres gazetowy.Obiecuje, ze odpisze bardzo szybko. Wtedy podam tel w mailu, na forum nie chce. Pozdrawiam uff, jak goraco ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikakosinska Re: angielski -wakacje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 22:39 Ja tez jestem zainteresowana lekcjami - Stary Mokotow, poziom wiecej niz FCE, adres email: monikakosinska@hotmail.com, Odpowiedz Link Zgłoś