sztand13 20.01.06, 09:59 Czy to ktos tam sie uczył? Jak wrazenia? Zastanawiam się, czy iśc tam czy poszukać innej szkoly w wawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.callan.com.pl Re: OK juz znalazłem w archiwum 21.01.06, 13:23 www.callan.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jo_z Re: The Orange School 03.02.06, 08:27 Jeśli masz ochotę na konwersacje z komputerem za 1500 zł to ta szkoła jest w tym najlepsza natomiast lekcje w grupie i z nauczycielem są prawie niedostępne, gorzej ze zwrotem pieniędzy-trzeba na początku pwłacić z góry za cały kurs, a jeśli Ci się coś nie podoba, to potem ciężko odyskać pieniądze!Ja właśnie zrezygnowałam miesiąc temu i do tej pory nie mogęsię doprosić za zwrot kasy. Kurs komputerowy w tej pięknej szkole kosztował mnie tak jak pierwsy semestr 750 zl.Lepiej szukaćinnej szkoły, a tę OMIJAĆ Z DALEKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juanita20 Re: The Orange School 03.02.06, 14:47 Szczerze odradzam!! Szkoła jest droga a poziom zajęć dość niski, mam wrażenie że coraz niższy - niestety wykupiłam tam kilka poziomów i teraz się męczę :( Poza tym połowa przysługujących zajęć odbywa się przy komputerze i to już wystarczy, żeby wybić sobie z głowy ten wybór :) Odpowiedz Link Zgłoś
janek969 Re: The Orange School 15.02.06, 20:28 Moja firma zorganizowała szkolenia z Business Media Communication. Szczerze polecam, fajni prowadzący. Zajęcia nie były nudne, a patrząc na to co oferują inne szkoły rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś