Dodaj do ulubionych

Szkoła SPEAK-UP

07.06.06, 08:44
Czy ktoś może korzystał z usług tej szkoły? Zastanawiam się nad wyborem
właśnie Speak-up do nauki angielskiego i szukam wszelkich informacji na temat
szkoły oraz opinii uczniów.
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • testman Re: Szkoła SPEAK-UP 11.06.06, 11:51
      chyba niewiele osób ma jakieś doświadczenia z tą szkołą. to zwyczajnie nowe
      wcielenie (brand) szkoły ORANGE - ta sama lokalizacja i okrągłe logo. O szkole
      ORANGE możesz sobie dużo poczytać na różnych forach, w tym na Gazecie. Raczej
      negatywne opinie.
    • agness149 Re: Szkoła SPEAK-UP 12.10.15, 15:01
      Uwaga przed Speak Up Musialam splacac 3 miesiace za firme Speak Up za ich dlugi w banku Santander!! Za ich wlasne dlugi!!! Zerwalam kurs bo maja zle opracowany system. Czesto czekalo sie na zajecia w kolejce nawet 2 tyg bo nie bylo miejsca a oplacac trzeba bylo tak czy owak. To nie jest prawda ze jest plastyczny grafik i ze sie dostosowuja do ucznia. bzdura! Narzucali. Brales takie dni ktore byly wolne! Tak wiec oplacilam kare za zerwanie o czym wiedzialam ale najwiekszy problem w tym, ze szkola nie uregulowala z bankiem . a wrecz nie informowala bank o tym ze uczen zerwal umowe i dostawalam wciaz info z banku o wplacie, pozniej mialam pogrozki ze wysla komornika, wiec musialam placic dodatkowo. Szkola umywala rece, DZwoniam do Lerning System 500razy z prosba aby poinformowali bank o zerwaniu umowy a oni nic. Tak robia tylko dranie!! Moja kolezanka przeszla tem sam horror z nimi!! Ostrzegam wszystkich!!! Co z tego ze istnieje umowa? ja sie wywiazalam!! ale Learning System Poland sp nie!! mieli 2 tyg na uregulowanie z bankiem, zgodnei z umowa. to oni sie nie wywiazuja z umowy a nie uczen!! a uczen ponosi konsekwencje za nich
    • kokski Re: Szkoła SPEAK-UP 19.03.16, 12:31
      Widać, ze młodzi ludzie to umów nie czytają a potem lament do Boga. Jak ktoś czegoś nie rozumie to nic nie podpisywać
      • zlynaspeakup Re: Szkoła SPEAK-UP 21.03.18, 14:57
        oczywiscie ze sie czyta, i oto jestem kolejnym przykladem na to ze ja sie wywiazalam z umowy a speak up nie! za zerwanie oplacilam co do grosza, na czysto bylam z nimi! absolutnie podpisalismy ze wszystko uregulowalam ale szkola tej mojej rozwiazanej umowy nie przekalala banku. Dla banka to byl zaciagniety kredyt na lekcje! bo tak jest w szkole ze splaca sie zajecia na konto banku a nie na ich szkoly. i takie maja zasady. i bylo by wszystko dobrze gdyby szkola byla uczciwa i zakonczyla jak nalezy a oni nie zakonczyli i bank scigal mnie za kolejne raty. Rozumiecie? dzwonilam na okraglo do szkoly ze co oni wyprawiaja! a oni tylko obiecywali w kolko ze poinformuja bank. Prawdopodobnie tak robili z powodu problemow finansowych i narazali celowo swoich uczniow! to oni sie nie wywiazali z umow a najgorsze w tym ze im nic ni mozna zrobic! Mam gleboki uraz po szkole speak up.!!!!!!!!!!!:((((( Nie chodzi o nauczycieli, w kazdej szkole sa rozni, ale o polityke szkoly i ich zaj... nieuczciwosc! Podpisuja umowe nie z nimi a z santanderem, podpisujesz zwyczajny kredyt!!!!! w momencie zakonczenia nauki, ( calosc byla absolutnie urogulowana)! ale szkola nie informuje banku o zakonczeniu kredytu a tym samym santander dalej wysyla druki do oplat wraz z odsetkami. Pomimo wielokrotnych zgloszen do szkoly speak up i do ich siedziby konczylo sie tylko na ich obietnicy ze zglosza rozwiazana umowe banku ale tego nie robili przez kolejne miesiace. Nabawilam sie prawie wrzodow z nerwow przez nich wszyskich, bank wysyla pogrozki. Bank sie upieral ze ich nic nie interesuje bo jest zaciagniety kredyt. i czlowiek jest bezradny!!! To jest potworne co szkola speak up wyprawia z ludzmi sa nikczemni, nieludzcy, cwaniacy! powinni poniesc za ko konsekwencje!!!!!
    • maaakkreella Re: Szkoła SPEAK-UP 06.04.16, 13:45
      Zawsze musi być jakaś umowa jak nam nie pasuje to możemy wybrać coś innego dla siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka