Gość: lew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:34 NIE BĘDĘ ODPISYWAŁ za żedne wątki i posty osobom o nickach :LIDKA ,LILABAJ I STRING a myślę że za mną pójdą inni uczestnicy naszego forum radomskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIBIC Nie JA "LEW" ,,,,, ale JA "LEWY" IP: *.dc.dc.cox.net 27.11.05, 16:54 <NIE BĘDĘ ODPISYWAŁ za żedne wątki i posty osobom o nickach: LIDKA,LILABAJ I STRING> oraz KIBIC A co to mnie obchodzi, ze Ty co dbasz o to aby LEWA strona dalej panowala i obawiasz sie kontrowersyjnych ale poszerzajacych horyzonty Radomian Internautow nie bedziesz odpisywal? Bez deklaracji powienies sie zamknac, bo was czas juz minal. Jak LEWICA to tylko Solidarnosciowa a nie PRLu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@G Re: Nie JA "LEW" ,,,,, ale JA "LEWY" IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 16:57 kibic tobie jest potrzebna terapia u dobrego psychologa. Ty masz jakieś zaburzenia emocjonale, w każdym poście widzisz podteksty polityczne - to jest choroba. Zamów sobie wizytę może jeszcze jest szansa na jakąś poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidki fan Re: Nie JA "LEW" ,,,,, ale JA "LEWY" IP: *.internet.radom.pl 27.11.05, 18:14 Kibic to wyjątkowa oferma i nigdy powtarzam NIGDY nie napisał tu nic o jakiejś głębszej treści. Robi te swoje słupki choć ma wielkie problemy z dodawaniem do dwóch, pocieszam się,że jak kogoś umieści na liście to ten nie robi żadnej kariery Cóż, intelektu na forum kibic nie nabędzie, a z lotnościa sie trzena urodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzi Re: Nie JA "LEW" ,,,,, ale JA "LEWY" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:13 jak jesteś fanem tej idiotki to wejdz jej w du.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: ?? IP: 82.139.38.* 27.11.05, 21:25 Czyżby Lidka zmieniła poraz kolejny nik?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@G Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 16:55 owszem pójdą ale ta durna lidka sama sobie podbija wątki.I co wejde na forum to widzę jej wypociny.Jasny szlag człowieka trafia,że admin ją kryje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.kowala.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 19:39 Administrator jej nie kryje, tylkoo realizuje swój interes , a jego niemoc wynika z dwóch powodów. 1. Nie potrafi tego zrobić ( żaden wstyd, nie jest jedynym niedouczonym na b. ważnym stanowisku) 2. Te trzy osoby to żona, teściowa i szwagier administratora którzy mają płacone za każde kliknięcie na tym forum - więc nie będzie ryzykował konfliktu w rodzinie (pomijam aspekt finansowy - zapewne ma odpalaną działkę ) Ku pocieszeniu dodam że jest parę lokalnych forów które czyta się z przyjemnością , a nawet z zainteresowaniem ( z oczywistych wzgędów nie podam jakie to fora, bo nie chce mi się szukać następnych. Napewno rozwiązaniem byłoby założenie forum zamkniętego (prywatnego), a to zostawić na pastwę sępom... A swoją drogą forum radomskie jest jednym z najbardziej żenujących jakie spotkałem ze względu na ciągle te same osoby i ten sam ich repertuar. CZY w Radomiu nie ma normalnych ludzi bez kompleksów szczykających jadem na wszystkich i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 19:47 No cześć Faciu, Jak jesteś takim świetnym obserwatorem to zdefiniuj tu i teraz gostku kto, jak to napisałeś jest; - normalny / to pojęcie względne - ale podług ciebie/ - kogo zaliczasz do ludzi bez kompleksów,oprócz oczywista siebie, - kogo zaliczasz do jak to określiłeś ludzi szczykających jadem itd. nie znałem tego wyrazu,ale może to gwara nie radomska w każdymbądź jakaś... Aha - Wyłącz z tego dochodzenia stringa,lilabaj,lidkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faciu Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.kowala.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 20:26 string,lilabaj,lidka są normalni tylko...normalni inaczej. Bardzo mi przykro że tego nie rozumiesz (naprawdę !). gostek P.S. zmień słownik- w ortograficznym tego nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 20:43 Aha,...już rozumiem to tak jak z niepełnosprawnymi w/g Ciebie niepełnosprawni inaczej / tak też można powiedzieć / nie bądź szablonowcem, jeszcze wielu wyrazów stringa nie znajdziesz w słowniku szacunek - String Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.233.udn.pl 27.11.05, 21:07 Może masz i racje. Ale .... Mam kompleks i nie wiem jak sobie poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.kowala.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 21:53 prawie wszycy je mają (kompleksy), i z regóły się z tego wyrasta. Miłego dnia dla wszystkich . Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew 2 Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.internet.radom.pl 11.01.06, 09:43 obserwator masz rację ze wiekszość tu to jest porabanych na mózgu .... ..... Odpowiedz Link Zgłoś