Dodaj do ulubionych

JA "LEW" ,,,,,

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 16:34
NIE BĘDĘ ODPISYWAŁ za żedne wątki i posty osobom o nickach :LIDKA ,LILABAJ I
STRING a myślę że za mną pójdą inni uczestnicy naszego forum radomskiego
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC Nie JA "LEW" ,,,,, ale JA "LEWY" IP: *.dc.dc.cox.net 27.11.05, 16:54
      <NIE BĘDĘ ODPISYWAŁ za żedne wątki i posty osobom o nickach: LIDKA,LILABAJ I
      STRING> oraz KIBIC

A co to mnie obchodzi, ze Ty co dbasz o to aby LEWA strona dalej panowala i
      obawiasz sie kontrowersyjnych ale poszerzajacych horyzonty Radomian Internautow
      nie bedziesz odpisywal?

Bez deklaracji powienies sie zamknac, bo was czas juz minal.

Jak LEWICA to tylko Solidarnosciowa a nie PRLu!
      • Gość: M@G Re: Nie JA "LEW" ,,,,, ale JA "LEWY" IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 16:57
        kibic tobie jest potrzebna terapia u dobrego psychologa. Ty masz jakieś
        zaburzenia emocjonale, w każdym poście widzisz podteksty polityczne - to jest
        choroba. Zamów sobie wizytę może jeszcze jest szansa na jakąś poprawę.
        • Gość: lidki fan Re: Nie JA "LEW" ,,,,, ale JA "LEWY" IP: *.internet.radom.pl 27.11.05, 18:14
          Kibic to wyjątkowa oferma i nigdy powtarzam NIGDY nie napisał tu nic o jakiejś
          głębszej treści. Robi te swoje słupki choć ma wielkie problemy z dodawaniem do
          dwóch, pocieszam się,że jak kogoś umieści na liście to ten nie robi żadnej
          kariery Cóż, intelektu na forum kibic nie nabędzie, a z lotnościa sie trzena
          urodzić.
          • Gość: edzi Re: Nie JA "LEW" ,,,,, ale JA "LEWY" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:13
            jak jesteś fanem tej idiotki to wejdz jej w du..
          • Gość: Wichajster Re: ?? IP: 82.139.38.* 27.11.05, 21:25
            Czyżby Lidka zmieniła poraz kolejny nik??
    • Gość: M@G Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.11.05, 16:55
      owszem pójdą ale ta durna lidka sama sobie podbija wątki.I co wejde na forum to
      widzę jej wypociny.Jasny szlag człowieka trafia,że admin ją kryje .
      • Gość: obserwator Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.kowala.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 19:39
        Administrator jej nie kryje, tylkoo realizuje swój interes , a jego niemoc
        wynika z dwóch powodów.
        1. Nie potrafi tego zrobić ( żaden wstyd, nie jest jedynym niedouczonym na b.
        ważnym stanowisku)
        2. Te trzy osoby to żona, teściowa i szwagier administratora którzy mają
        płacone za każde kliknięcie na tym forum - więc nie będzie ryzykował konfliktu
        w rodzinie (pomijam aspekt finansowy - zapewne ma odpalaną działkę )

Ku pocieszeniu dodam że jest parę lokalnych forów które czyta się z
        przyjemnością , a nawet z zainteresowaniem ( z oczywistych wzgędów nie podam
        jakie to fora, bo nie chce mi się szukać następnych.
        Napewno rozwiązaniem byłoby założenie forum zamkniętego (prywatnego), a to
        zostawić na pastwę sępom...

A swoją drogą forum radomskie jest jednym z najbardziej żenujących jakie
        spotkałem ze względu na ciągle te same osoby i ten sam ich repertuar. CZY w
        Radomiu nie ma normalnych ludzi bez kompleksów szczykających jadem na
        wszystkich i wszystko.
        • Gość: string Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 19:47

No cześć Faciu,
          Jak jesteś takim świetnym obserwatorem to zdefiniuj tu i teraz gostku kto,
          jak to napisałeś jest;
          - normalny / to pojęcie względne - ale podług ciebie/
          - kogo zaliczasz do ludzi bez kompleksów,oprócz oczywista siebie,
          - kogo zaliczasz do jak to określiłeś ludzi szczykających jadem itd.
          nie znałem tego wyrazu,ale może to gwara nie radomska w każdymbądź jakaś...
          Aha -
          Wyłącz z tego dochodzenia stringa,lilabaj,lidkę...
          • Gość: Faciu Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.kowala.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 20:26
            string,lilabaj,lidka są normalni tylko...normalni inaczej. Bardzo mi przykro że
            tego nie rozumiesz (naprawdę !).

gostek
            P.S. zmień słownik- w ortograficznym tego nie znajdziesz.
            • Gość: string Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 20:43

Aha,...już rozumiem to tak jak z niepełnosprawnymi
              w/g Ciebie niepełnosprawni inaczej / tak też można powiedzieć /

nie bądź szablonowcem,
              jeszcze wielu wyrazów stringa nie znajdziesz w słowniku

szacunek - String
          • Gość: rem Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.233.udn.pl 27.11.05, 21:07
            Może masz i racje. Ale .... Mam kompleks i nie wiem jak sobie poradzić?
            • Gość: obserwator Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.kowala.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 21:53
              prawie wszycy je mają (kompleksy), i z regóły się z tego wyrasta. Miłego dnia
              dla wszystkich . Dobranoc
              • Gość: lew 2 Re: JA "LEW" ,,,,, IP: *.internet.radom.pl 11.01.06, 09:43
                obserwator masz rację ze wiekszość tu to jest porabanych na mózgu .... .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka