Gość: mater IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:14 Kto zdobędzie największe uznanie forumowiczów? Ja stawiam na KR GłOSUJCIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radomer Zdecydowanie KR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:23 Zdecydowanie KR! Siła argumentów, umiejętność przekonywania, rozległość horyzontów, dążność do naukowej prawdy, wiedza z wielu dziedzin: z historii (przede wszystkim regionu), z geografii, nawet z matematyki - vide ostatnie odkrycia. Moim zdaniem to kandydat bezkonkurencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Najpopularniejszy forumowicz-głosujcie!! IP: *.dc.dc.cox.net 22.01.06, 16:28 Prosze wymieniac czy glosowac z jakims uzasadnieniem, zrobie zestawienie. Szczegolni Internauci GW Radom. Glosy otrzymali, jesien 2005: KIBIC (16), isoxazolidine (8), KR!(7), j-25 (4), Gerwazy_Radomski (2), olo1033 (2), Grigori_z_Radomia (1), jdk (1), Pitagor (1), sonoAndrzej(1), szybkaosa (1), temida (1), wesoła (1) iuslex (0), over (0), Radomianin(0) Nowi albo nie wymienieni poprzednio: andrzej.sawa bigjefrey Ewa gość heniek_z_lasu Konsument drobiu kustosz.m Marcin michu sara1002 string_tony wariag wichajsterr zielonejapko zarloczek23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Najpopularniejszy forumowicz-głosujcie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:30 ISOX z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Najpopularniejszy forumowicz-głosujcie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:31 Ja też jestem za isox.... on z Radomia! nie z Krakowa choć tam czasowo przebywa.robi bardzo dobrą robotę na rzecz Radomia.Można go stawiać za wzór postaw godnych człowieka będącego z Radomia. Panowie Nita,Pyrcioch,Marcinkowski,woźniak mogliby sie uczyć odniego jak się walczy za Radom i co to znaczy być z Radomia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Najpopularniejszy forumowicz-głosujcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:05 najpopularniejszy czy najglupszy? Bo jak to 2 to gratulacje KR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomer Re: Najpopularniejszy forumowicz-głosujcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:22 Gość portalu: jurek napisał(a): > najpopularniejszy czy najglupszy? Hm, jeszcze tego nie zauważyłeś, że w wielu przypadkach oznacza to prawie dokładnie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Najpopularniejsi to znaczy (kryteria): IP: *.dc.dc.cox.net 26.01.06, 14:46 Czesto pojawia sie na forum Chetnie sie go czyta Ma cos madrego czy ciekawego do powiedzenia Moze byc inspirujacy Nie jest wulgarny Oto Moje typy: isoxazolidine jdk iuslex szybkaosa KR! Grigori_z_Radomia Yoda Pitagor string_tony wariag wichajsterr wesoła Odpowiedz Link Zgłoś
szybka.osa Re: Najpopularniejszy forumowicz-głosujcie!! 26.01.06, 15:12 może Marcinkowski? Jest taaaaki uroczy... Odpowiedz Link Zgłoś