Dodaj do ulubionych

Niesprawny wpłatomat MBanku.

04.01.08, 17:11
Witam,
Chciałbym zgłosić apel do Wszystkich których ciągle spotyka problem z nieczynnym terminalem do wpłat potocznie zwanym wpłatomatem.
Osobiście muszę chodzić 2-3 razy aby wpłacić pieniądze!
Obsługa kiosku podaje błędne informacje dotyczące usunięcia usterki! (np wczoraj mówili że będzie czynny dzisiaj o 13, dzisiaj o 14 powiedzieli że po południu, popołudniu że wieczorem w w końcu że w PONIEDZIAŁEK (dzisiaj jest piątek)).
Miarka się przebrała!
Radom jest dużym miastem a MBank dużym bankiem a ten wpłatomat jest JEDYNYM miejscem gdzie można wpłacić pieniądze! W mojej opinii (szczególnie że są aż tak awaryjne) powinny być co najmniej DWA.

Mam nadzieje ze apel poskutkuje.

W związku z powyższym Proszę Wszystkich o wysyłanie maili na:
Adres: kontakt@mbank.pl
Temat: Wpłatomat Radom
Treść:
W związku z nasilającą się ilością awarii wpłatomatu (częściej jest nieczynny niż czynny) w CH M1 przy ulicy Grzecznarowskiego zwracam się z uprzejma prośbą do dostawienie dodatkowego.

Z poważaniem,
Obserwuj wątek
    • Gość: a a a Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 17:57
      co racja to racja, ale to chyba dziadowski bank być musi.
      • Gość: b-ania Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.internet.radom.pl 04.01.08, 18:03
        bank jest jednym z lepszych jaki znam, ale problemy z tym
        wpłatomatem mają conajmniej od 2 lat. Wyślę pośbę.
    • Gość: XXX Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 18:12
      Zmień bank.
      • Gość: kasjer Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.internet.radom.pl 04.01.08, 18:54
        jak to jest wplacac kase na SKO?
    • Gość: mac Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 21:12
      Popróbuj w multibanku jest też BRE banku jak M bank myślę że tam da
      radę często to ćwiczę
    • Gość: Też klient Re: Niesprawny mbank. IP: *.opera-mini.net 04.01.08, 22:33
      A ja proponuję pisać skargi do Komisji Nadzoru Bankowego i do Federacji Konsumentów. Ten mały bank zaczyna lekceważyć tych co mu powierzyli swoje pieniądze, albo chcą powierzyć.
      • Gość: :) Re: Niesprawny mbank. IP: *.internet.radom.pl 05.01.08, 11:59
        A ja z tego powodu zmienilem bank na taki, ktorego oddzial mam obok domu :) Raz - blizej, dwa - bez problemow

Teraz wieksozsc bankow ma konta internetowe, jest naprawde duza oferta. MBank łaski mi nie robi.
        • Gość: jm Re: Niesprawny mbank. IP: *.rad.vectranet.pl 14.04.08, 10:28
          wyslalam do mbanku caly wątek dyskusji o nich wraz z zapowiedzia rozwiazania umowy.
          Wczoraj uruchomilam livechat mbanku. Niezwykle "kopmpetentna" osoba na moje
          kilkanaście uwag udzielila wyczerpujacej odpowiedzi, cytuję: "Chciałabym Panią w
          imieniu mBanku najmocniej przeprosić za zaistniałą sytuację".
          Od razu zrobiło mi się lepiej a składki ZUS same sie zaplacily antycypując moje
          przyszłe (no bo kiedys wplatomat bedzie czynny) wpłaty.
          ZGROZA!
    • Gość: bankier Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: 213.25.45.* 05.01.08, 15:06
      Co racja to racja, tez mam konto w Mbanku ale zey skorzystac z
      wpłatomatu musze zasówać 30 kilosów. Ten bak to dobra oferta, ale 10
      lat temu - teraz nie dba o klienta...
      • Gość: dzarek Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.rad.vectranet.pl 05.01.08, 20:07
        Mam ten sam problem. A co do samego wpłatomatu lepiej się opierać na opinii tego co jest na ich stronie. Tam już od ładnych kilku dni najpierw było co rusz przesuwane, a później się pojawiło, że czynny będzie w poniedziałek o 12.
    • Gość: sss23 Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 10:14
      A co będzie, jeśli zlikwidują jedyny oddział w Radomiu?
      • Gość: ewa Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.internet.radom.pl 06.01.08, 13:06
        bank co prawda zawsze można zmienić, ale w każdym innych prowizja za prowadzenie
        konta przy działalności gospodarczej jest ogromna. A w mBanku zero zł. więc
        chyba jasne , że trzymam się mBanku. Ale i mnie trafia brak profesjonalizmu.
        Wpłatomat powinien być już dawno czynny.
        • Gość: Gość Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 13:46
          Kieruj skargi do Zarządu Banku a nie do szeregowych pracowników w
          Radomiu.
        • Gość: andmak Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.rad.vectranet.pl 06.01.08, 20:32
          Dzisiaj jest 06.01.2008r dalej nieczynny.Odpowiedzi obsługi nie zgodne z prawdą i wymijające,przyłączam się do protestu.
          Dziwi mnie bo to i ich pieniądze przecież z nas żyją.
    • Gość: marcin@bmwauto.pl Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.radom.pilicka.pl 06.01.08, 14:38
      mailowałem, dzwoniłem do mbanku a nawet nagrywałem się januszowi wajsowi na
      sekretarkę. od co najmniej dwóch lat są kłopoty z wpłacaniem własnej kasy na
      własne konto. kiedyś gdy miałem pretensje do pani z obsługi usłyszałem że mogę
      pieniądze przelać z konta w innym banku na konto w mbanku. czy to nie paranoja??
      pozdrawiam
      • Gość: Gość Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 23:18
        Odżałuj trochę czasu i pieniędzy (mniej niż 10 zł) i wyślij pismo do
        prezesa banku. meilować i telefonować to możesz do .......
    • Gość: Craft Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.tkdami.net 07.01.08, 06:45
      Szlag człowieka może trafić. Nie dość, że rzeczywiście ostatnio radomski wpłatomat stał się niezwykle kapryśny, to jest on jedyny na cały Radom. Przychylam się do tego apelu - czyżby nie stać było banku na chociażby dwa wpłatomaty w większym mieście?
      • Gość: 123 Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 07:55
        A po co wy korzystacie z tego wplatomatu? Mam konto w mBanku od 5 lat i 2 razy
        skorzystalem z tego wynalazku :)

Z drugiej strony, takich jak ja jest masa. Klienci mBanku nie biegaja z gotowka,
        korzystaja z kart i przelewow. Jak sie komus nie podoba, niech leci do
        tradycyjnych bankow.

A wogole to w Wawie sa raptem 3-4 wplatomaty chyba na ponad 2mln mieszkancow. To
        wy w Radomiu chcecie na 250tys. miec 2? :) A moze 10 :D

Ech, to polaczkowe bicie piany :)
        • Gość: marcin@bmwauto.pl Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.radom.pilicka.pl 07.01.08, 17:34
          nie wszyscy robią interesy z dużymi firmami, które zazwyczaj korzystają z
          przelewów. ja akurat robię interesy w 99.9% z osobami prywatnymi, a one w 99,9%
          przynoszą mi z kolei gotówkę, którą ja muszę wpłacać do banku, gdyż z moimi
          dostawcami rozliczam się poprzez przelewy.
          odnoszę wrażenie, że nie czytasz co powyżej jest napisane. klienci nie mają
          problemów z wypłatą kasy, lecz z ich wpłatą, posługiwanie się więc karta nic nie
          ma tu do rzeczy. swoja drogą ciekaw jestem, czy idąc po chleb zabierasz kartę
          czy gotówkę. istnieje wiele rzeczy, za które zapłacić kartą nie można. i jeszcze
          coś na temat warszawy i ilości wpłatomatów w niej funkcjonujących. guzik mnie to
          obchodzi czy tam jest 3 czy 4. jedyna drogą wpłaty pieniędzy na moje konto jest
          wpłatomat więc ŻĄDAM by był choć jeden sprawny.

pozdrawiam
          • Gość: dzarek Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.rad.vectranet.pl 07.01.08, 22:33
            I znów na stronie mbanku, w zakładce "bankomaty i wpłatomaty" zabawa pt."kto ustawi najdalszy termin" i tak z dziś godziny 12 już się zrobiła jutro godzina 10. Zapewne patrząc jutro o 9 już będzie informacja, że przewidywadny termin działania to godzina 11. I tak sukcesywnie będzie to coraz dalej...
    • Gość: Abc Re: Niesprawny bank IP: *.opera-mini.net 12.01.08, 20:21
      Wczoraj był czynny, dzisiaj w południe znowu był nieczynny. Chyba te polskie banknoty go tak niszczą. A jak będzie euro ?
    • Gość: z_golebiowa Re: Niesprawny wpłatomat MBanku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 21:42
      Ten bank to jedna wielka kpina... Po kilku latach bycia ich klientem przenosze
      sie do innego. Poki co kandydatami sa Lukas i ING. Niestety... MBank ma chyba
      zbyt wielu klientow. Podejscie na poziomie pewnego do niedawna panstwowego
      banku. Tyle ze ten w przeciwienstwie do mBanku moze liczyc na miliony rencistow
      i emerytow majacyh w nim tak "tak z przyzwyczajenia" Mbank to bank ludzi mlodych
      ktorzy potrafia bez problemu zalozyc konto w innym banku jesli ten zacznie ich
      wkurzac. Szerokiej drogi......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka