mocny.aniol [...] 06.05.13, 20:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 06.05.13, 21:33 davidicke.pl/forum/sektofobia-jako-choroba-psychiczna-t6346.html „ochlofobia - lęk przedtłokiem” „nnej niż ich własna wierze religijnej” „że wygląda jak świadek Jehowy” Ciekawam, jak wygląda świadek Jehowy ;-)) Pewnie ma z 4 nogi? A ogólnie: bardzo odkrywczy artykuł ;D Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 06.05.13, 21:43 Leszek Żądło Autor: leszekzadlo 06.05.13, 17:25 "A odkąd to bycie regreserem jest niemoralne, czy miałoby być karalne? Ześwirowaliście kompletnie!" Panie Żądło odpowiadam. Bycie regreserem od czasu kiedy wiadomo, że osiągacie zmienione stany świadomości u klientów poprzez hiperwentylację i związane z nią stany chorobowe tj. tężyczkę , jest niemoralne, szczególnie, że robicie to dla zysku. Mam nadzieje też że niebawem będzie to nazwane przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 06.05.13, 22:06 Panie Leszku, czy czytał pan mój wpis? Jest wyżej, a więc powtórzę: Leszek Żądło napisał: "> Tak, Panie Maciej, to co Pan wydziwiasz, co Pan piszesz, to DZIECINADA. Ale vze > go można się spodziewać po Mistrzu ulaczania ludzi z obłudy, którzy zaprasza do > trącana się pisiorami? > Buahahaha. > Czy jeszcze ktoś widzi w Mistrzu Mcieju człowieka zdrowego psychicznie? " Panie Żądło! Coś pan się tak kurczowo uczepił mojego pisiora!!! Proszę mnie puścić natychmiast!!! Czy pan postradał zmysły, czy zmienił pan orientację? Niedawno pan, ksywka"GUSŁO" wraz z kolegą ZU, ksywka "ZABOBON" publicznie zdarliście ze mnie kalesony, wykazując niezdrowe zainteresowanie moim pisiorem, a teraz odwracacie kota ogonem? Strach pomyśleć co wy tam wyrabiacie na tych sesjach grupowych. Ja zażartowałem z siebie i warto było, bo pana kolo "Zabobon" pięknie się wyłożył, słowem "pomógł" mu pan. Panie Leszku, czy mógłby pan nam powiedzieć jak panu poszło w Tucholi, bo jakoś nic nie słychać. Pytanie pomocnicze, czy będzie pan apelować? Buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mocny.aniol [...] 07.05.13, 14:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.05.13, 17:59 mocny.anioł Napisaliście razem z LŻ coś takiego jako pierwsi: " Re: regresing-droga ku oświeceniu leszekzadlo 05.04.13, 12:03 Odpowiedz Panie Maciej Dajesz pan dowody, że lubisz węszyć. No to więcej odwagi i zacznij pan od węszenia w swoich kalesonach. I podziel się pan z publicznością tym, coś pan tam znalazł :))) Pański talent do dekonspirowania nie powinien się zmarnować. A wszyscy (a szczególnie napalone loszki) czekają na ujawnienie prawdy o walorach Mistrza :) Re: regresing-droga ku oświeceniu dark.angelo 05.04.13, 12:25 Odpowiedz Leszku, a może napalony mistrz stolarski, już sobie wystrugał odpowiednie walory i ukrywa je w kalesonach ? Wystarczy teraz się tylko pochwalić a wszystkie, jego zdaniem loszki się do niego zgłoszą. Będzie miał frajdę, jeśli się nie połapią z sztucznie dawanej przyjemności. Mówi on , że jest bardzo niski i jeśli ma torbę dłuższą od flinty, to nie dziwie się , że ma problem. Torba zasłania wszystko a na flintę już niema miejsca. Oj biedaczek, ma problem i zazdrości prawdziwym facetom. " Zaglądał pan z LŻ w moje kalesony wtedy i zagląda pan teraz. Nie dziwiłbym się gdyby kobiety, ale pan? Cóż pana fascynuje w moim pisiorze? Po co zaczęliście, a właściwie uczepiliście się go jak jakieś .....Panie U proszę mnie więcej nie łapać za mojego pisiora, to mnie nie kręci w przeciwieństwie do pana. Napiał pan: "Odnośnie anielskiego rytuału cały czas to wmawia Pan czytelnikom swoje urojone > fanaberie o rozbieraniu nie znając powodu odsłonięcia ciała. Chciał Pan usłysze > ć żartobliwe ściemy to Pan usłyszał. > Najpierw należy się przekonać, jak dana terapia wygląda i do czego służy by ją > krytykować." Proszę Pana, jeśli to co Pan napisał, a jawklejam od czasu do czasu, to był tylko żart, to niech Pan to napisze i przyzna, że to był właśnie żart trochę nieudany i będzie sprawa wyjaśniona. Ja głupio też zażartowałem i w którymś poście się przyznałem, że trochę przesadziłem. Panu też radzę tak postąpić i będzie sprawa czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
mocny.aniol [...] 07.05.13, 19:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzadlo Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.05.13, 19:37 demaskujemy_oszustow Podaję Panu rękę, by pomóc wykaraskać się z tego g..., które sam Pan narobił. A jest tego tyle, że już i całą głowę Panu zalało i odchody wchodzą do oczu zaślepiając je tak bardzo, że Pan gtraci rozeznanie w rzeczywistości. LAle przecież nie ma sytuacji bez wyjścia. I my Panu pomożemy wypłynąć na powierzchnę. Proponuje przyznać, że te wszystkie głupoty, które Pan pisze o tężyczce i o regresingu, to był tylko głupi żart. Kiepski żart, w złym stylu i najniższych lotów, ale jednak żart. Potrafi Pan się do tego przyznać? Jesli nie, to będziemy drążyć wątek trącania się pisiorami przy grillu jako praktyki uzdrawiającej oferowanej przez Macieja A :))) Cóż, narzucił Pan SAM brutalne reguły gry, więc my się będziemy ich trzymać. Bez litości. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.05.13, 19:46 a jeśli to nie Maciej napisał głupoty o regresingu i tężyczce, tylko twórca ...nazwy i stosujący tę metodę to co? Przyznacie się? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocny.aniol [...] 07.05.13, 14:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waigt1977 [...] 07.05.13, 11:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waigt1977 [...] 07.05.13, 12:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mocny.aniol [...] 07.05.13, 16:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mocny.aniol [...] 07.05.13, 19:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 07.05.13, 19:48 "Ofiarom jego prześladowań nie wolno nic. " KTO niby jest tą ofiarą???? Pan????????????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzadlo Re: Leszek Żądło i jego manipulacje 07.05.13, 19:23 Panie Darku. Pan jest osobą chorą psychicznie i dobrze Pan o tym wie. Powinien się Pan leczyć w zakładzie psychiatrycznym, a nie wypisywać na Forum. Pani Dorota oddała Panu wszystkie pieniądze, jakie Pan jej zapłacił. Nie dlatego, że sknociła swą pracę, tylko dlatego, żeby mieć spokój od Pana prześladowań. Osoby chore psychicznie nie powinny korzystać z regresingu. Doskonale Pan o tym wie, a jednak pchał się pan do regreserów jak świnia w rabatki. Regreser nie musi wydawqać żadnych zaświadczeń. Po zaświadczenia niech się Pan zgłasza do psychiatrów. Będą prawdopodobnie pilnie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 08.05.13, 07:11 Dobrym materiałem dowodowym dla prokuratury może być www.cudownyportal.pl . 4 tys zarejestrowanych użytkowników z tego połowa nie miała do czynienia z regresingiem .Alę do drugiej połowy można dotrzeć po IP komputera . Dochodzenie może wykazać ile osób zostało pokrzywdzonych, ile oszukanych. ile osób utraciło zdrowie. ile osób podjęło leczenie w tym psychiatryczne po psychomanipulacjach. Mogą być także osoby co straciły życie gdy za póżno nadeszła pomoc. Rodziny potwierdzą . Być może niektóre rodziny nie mają świadomości dlaczego ich dziecko zostało odizolowane to się dowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 08.05.13, 07:19 L.Ż.jest ostatnio zajęty bardzo na swoich forach . nie może nadążyć kasować postów ,które nie są po jego myśli ,i które to według niego nie powinni przeczytać jego zwolennicy. dla żartu pisze ,że jest od dawna jedność. Koń by się uśmiał. Ciekawe jak długo będzie ukrywał prawdę o regresingu i wprowadzał w błąd swoich klientów ?. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 08.05.13, 12:03 cóż, taki jest efekt "rzucania pereł przed wieprze".... wycofałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 08.05.13, 20:36 Waigt1977 Przeciwdziałanie oszustwom prowadzone jest nie tylko na forach. Proszę o kontakt jeżeli chcesz zrobić więcej, mój profil jest aktywny więc mozna napisać wiadomość lub na demaskujemyoszustow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.05.13, 15:08 waigt1977 Mój brat źle podał adres bez podkreślnika, e-mail to: demaskujemy_oszustow@wp.pl Czekamy na kontakt, pozdrawiam Maciej. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.05.13, 16:11 Aktywowałem pocztę na profilu gazeta.pl, wcześniej to przeoczyłem stąd wynikały problemy z przesłaniem wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.05.13, 17:00 Przed chwilą aktywowałem swój profil na gazeta. pl także można do mnie pisać na gazetową pocztę lub demaskujemy_oszustow@wp.pl Maciej A Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.05.13, 23:12 Nie rozumiem dlaczego Leszek Żądło napisał komunikat : "Regresing - informacja prawna Autor: leszekzadlo 20.12.12, 14:49 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz REGRESINMG to nazwa, która jest zastrzeżonym znakiem towarowym. Zasady posługiwania się znakami towarowymi reguluje Ustawa o zastrzeżonych znakach towarowych i ich ochronie. WZYWAM wszysytkich, którzy bezprzawnie używają tego słowa, zwłaszcza w celach manipulacyjnych i antyreklamowych, by do 14 dni od dziś usunęli swoje wpisy na wszystkich forach i we wszystkich wątkach. Liczę na Wasz zdrowy rozsądek, bo moi prawnicy już są chętni i gotowi. A to będzie kosztowało. Wesołych Świąt!" 20 grudnia 2012 roku LŻ nie był właścicielem znaku towarowego regresing. Mało tego, nie jest jego właścicielem od 6 października 2010 roku, a zbiera pieniądze za możliwość właśnie używania nazwy, a nie metody jak próbowano nas oszukiwać. Oto fragment, za co LŻ pobiera opłaty: "Warunki wykonywania usługi Regresing. Leszek Żądło regresing.org/artykuly-regresing/warunki-wykonywania-uslugi-regresing/ 1. Znak i nazwa Regresing? jest zastrzeżonym znakiem towarowym, którego właścicielem jest Leszek Żądło. 2. Usługę Regresing? może świadczyć wyłączanie osoba, która wywiązuje się z umowy z Właścicielem znaku. Umowa może być pisemna, lub ustna. Obecnie jest to pisemna Umowa Licencyjna. 3. Warunkiem wstępnym do profesjonalnego świadczenia usługi Regresing? (czyli do prowadzenia sesji regresingu) jest przejście przez szkolenie i weryfikację. 4. Osoby zweryfikowane pozytywnie otrzymują dyplomy potwierdzające weryfikację. Mają 1 rok od dnia uczestnictwa w ostatnich zajęciach regresingu do wyrażenia zgody na przyjęcie warunków licencji. W tym czasie mogą świadczyć usługę Regresing? warunkowo, by rozpoznać rynek i zapotrzebowanie na swoje usługi. Warunek to 10% opłata licencyjna od wpływów z sesji nie przekraczająca jednak 300 zł za rok. (To ustępstwo Właściciela Znaku dla rozkręcających interes i wyraz jego dobrej woli). 5. Osoby przeszkolone, które rezygnują ze świadczenia usługi Regresing?, zachowują prawa stałego klienta, co wiąże się ze zniżką opłat za udział w zajęciach regresingu. 6. Osoby, które przez 1 rok nie prowadzą sesji i nie wywiązują się z umowy, tracą prawo do świadczenia Usługi (ten warunek obowiązywał od samego początku). Jeśli chcą takie prawo uzyskać, muszą przejść przez ponowną weryfikację. 7. Przedmiotem licencji jest wyłącznie prawo do posługiwania się znakiem towarowym Regresing? w celach marketingowych i do publicznych wypowiedzi na temat Usługi. Umowa określa wzajemne zobowiązania Właściciela Znaku i Usługodawcy – Licencjobiorcy (m. in. każdy z uprawnionych regreserów jest zobowiązany do podnoszenia kwalifikacji i ma swoje miejsce na liście regreserów znajdującej się w Internecie). 8. Umowa licencyjna nie obejmuje regulacji w zakresie objętym przez ustawy o działalności gospodarczej, oraz Prawo podatkowe. Świadczenie usługi Regresing? może się wiązać z takimi zawodami, jak: Doradca duchowy, Doradca życiowy, Biotronik – Psychotronik, Psycholog, Psychoterapeuta, Pedagog, Wróżka (obowiązująca klasyfikacja zawodów zmienia się bardzo często). 9. Osoby nie uprawnione do świadczenia usługi Regresing?, a świadczące ją, lub wypowiadające się publicznie negatywnie nt. Usługi i Usługodawców (jeśli nie jest to poparte dowodami), mogą zostać pociągnięte do odpowiedzialności cywilnej na podstawie Ustawy o znakach towarowych i ich ochronie oraz Kodeksu Cywilnego. Ochrona Znaku biegnie od dnia zastrzeżenia go w Urzędzie Patentowym RP, czyli już ponad 2 lata i za ten okres Właściciel Znaku może dochodzić swych praw. 10. Uwaga dodatkowa: Osoby uprawnione do świadczenia usługi Regresing? we własnym interesie tworzą organizację zawodową – Stowarzyszenie Regresingu, która będzie chroniła ich interesy." Z ostatniego punktu dowiadujemy się, że regreserzy tworzą "organizację zawodową". Też mi zawód, cóż za fanfaronada! Różne rzeczy czytałem o regresingu, a że jest ścieszką duchową, a to psychoterapią, lub metodą uzdrowicielską, aż po organizację zawodową. I to wszystko pod jedną , teraz bezpańską nazwą regresing. Panie Żądło, czy pan przeoczył termin przedłużenia umowy licencyjnej, czy pan na bezczelnego naciągał swoją "organizację zawodową"? Dla informacji dodam, że takie nadużycia ścigane są z urzędu i może znajdzie się jakiś "nawdychany" frustrat, który doniesie komu trzeba. Nie wiem, niby nie moja sprawa, ale chyba trzy razy nielegalnie pobrał pan opłatę. Ile to jest pieniędzy? Myślę, że bardzo dużo. Panie Leszku, niech nam pan opowie jak było w Tucholi, powie pan sam czy ja mam napisać? Pytanie pomocnicze, czy złoży pan apelację? Maciej A Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.05.13, 23:43 Leszek Żądło napisał: Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści Autor: leszekzadlo 07.05.13, 19:37 demaskujemy_oszustow Podaję Panu rękę, by pomóc wykaraskać się z tego g..., które sam Pan narobił. A jest tego tyle, że już i całą głowę Panu zalało i odchody wchodzą do oczu zaślepiając je tak bardzo, że Pan gtraci rozeznanie w rzeczywistości. LAle przecież nie ma sytuacji bez wyjścia. I my Panu pomożemy wypłynąć na powierzchnę. Proponuje przyznać, że te wszystkie głupoty, które Pan pisze o tężyczce i o regresingu, to był tylko głupi żart. Kiepski żart, w złym stylu i najniższych lotów, ale jednak żart. Potrafi Pan się do tego przyznać? Jesli nie, to będziemy drążyć wątek trącania się pisiorami przy grillu jako praktyki uzdrawiającej oferowanej przez Macieja A :))) Cóż, narzucił Pan SAM brutalne reguły gry, więc my się będziemy ich trzymać. Bez litości." Ależ z pana obrzydliwy prostak. Z tym "kałem" to ma pan jakąś obsesję. To już nie pierwszy raz jak posługuje się pan orężem w postaci kału. Kilka zdań w pana wykonaniu: "Widzę, że Pan już wszystko wyjaśnil, więc chyba nam sprawy w sądzie nie będą potrzebne? A jednak, sprawy będą potrzebne. I bedą się toczyć ta długo, poki się Pan nie zadławi kałem knurów, o których napisał Pan bajkę dla nastoletnich koleżanek córki. " albo cytat z CUD o naszym forum i o nas: "Obserwujmę od półtora roku, jak "prawdziwa moc i duchowość" Twoich protegowanych rozlewają się kałem z innego Forum na nieomalże całą ludzkość :)" Co do fragmentu: "Proponuje przyznać, że te wszystkie głupoty, które Pan pisze o tężyczce i o regresingu, to był tylko głupi żart. Kiepski żart, w złym stylu i najniższych lotów, ale jednak żart. Potrafi Pan się do tego przyznać? " Jak pan napisał wcześniej, "nie ma sytuacji bez wyjścia" to właściwie jedynym wyjściem jest to, ażeby wszyscy naukowcy wyrzekli się artykułów, które napisali, a z których korzystałem. Tak to chyba jedyna droga. Myśli pan, że to możliwe? Myśli pan, że jak pójdzie pan do nich oblepiony "kałem" to panu ulegną tylko dlatego, że pan śmierdzi nie do zniesienia? O taki wizerunek panu chodziło? Śmierdzącego szamboknurka? Drwił pan z nauki do tej pory, a to właśnie ona pana ugrzeczni. Nie ma pan pojęcia jakie organizacje pochylą się niebawem nad regresingiem bez r w kółeczku. Co do pana niezdrowego zainteresowania męskimi genitaliami, to przypominam, że to pan pierwszy zaczął temat i tylko dureń może próbować to przeinaczać, choc z tego właśnie pan słynie. Słyszałem kiedyś o astralnym wampirzu energetycznym. Otóż ten wampirz chłopakom jajka wypijał, a później z torby strzelał, czy to może o pana chodziło i stąd te niezdrowe inklinacje? "Bez urazu" Maciej A Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.05.13, 23:54 „1. Znak i nazwa Regresing? jest zastrzeżonym znakiem towarowym” „i do publicznych wypowiedzi na temat Usługi.” ( inaczej mówiąc: morda w kubeł i bulgotać?;-) Usługa, czyli metoda nie jest zastrzeżona ( ani zbadana przez medyków czy innych właściwych specjalistów), zatem, jak dobrze rozumiem, nie wolno jedynie pisać, że nazwa regresing jest paskudna? ;-) No, twórco nazwy, czas na opatentowanie wykur*stej metody. Zarabiania pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 09.05.13, 23:56 p.LZ ma jakąś traumę z fekaliami... pewnie z poprzedniego wcielenia... Chociaż nie wiem, czy się wcielał, czy nie.... jego franczyzobiorca czyni to na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 10.05.13, 00:00 jak rozumiem....metodę ukrywającą się pod nazwą regresing ( tylko kto wie, co to za zwirz?????????????) może stosować każdy głupi i z ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 10.05.13, 00:03 "Regresja - w psychologii powrót do zachowania charakterystycznego dla wcześniejszego okresu rozwojowego. Powrót ten może również objawiać się na płaszczyźnie emocjonalnej (odczuwanie siebie jako dziecka, przypominanie sobie uczuć podobnych do tych odczuwanych jako dziecko, itp.). Regresja zachodzi głównie pod wpływem stresu, może mieć także miejsce na polecenie hipnotyzera podczas hipnozy (tzw. regresja hipnotyczna), albo autohipnozy (zob też: psychologiczna strzałka czasu). Regresja pod wpływem stresu jest jednym z psychologicznych mechanizmów obronnych. Podczas regresji człowiek czasem przypomina sobie fakty od dawna zapomniane. Bywa jednak i tak, że fakty zasłyszane (np. treść książek), lub kompletnie zmyślone objawiają mu się jako autentyczne." Dziecinnienie i omamy. GRATULACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
mocny.aniol Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 10.05.13, 00:23 Panie Macieju. W ostatnim wpisie do Pana określiłem się jasno i na Pana prośbę przedstawiłem swoje stanowisko, ale nie jest Pan człowiekiem, z którym można negocjować i zawierać układy. Odnośnie cytatu, jaki Pan wkleił postąpił Pan błąd, jaki zostanie poruszony w najbliższym postępowaniu. Nie zauważył Pan, że post ten został napisany w 2003r. i jakoś nikt się nie znalazł, żeby potwierdzić jego autentyczność. Z drugiej strony jest on przedawniony i teraz Pan bierze odpowiedzialność za jego powielanie. Po raz kolejny mówię, że Darek to nie ja. To, że przekazałem wiadomości obcej osobie, to miałem do tego prawo i Lucyna też miała do tego prawo. Sprawy na tym forum dotyczą nas obojga, więc mamy prawo się bronić tym bardziej, że obelgi szyte grubymi nićmi i są zbyt drastyczne. Darek nie pisał obelg, tylko prawdę, jaka jest poparta dowodami i nie można mu zarzucić nic niestosownego. Początkowo pisał w swoim imieniu i został potraktowany wulgarnie. Pisaliście do niego, a traktowaliście go jak by był mną, zatem mogę powiedzieć, że słowa kierowane do Darka były przeznaczone do mnie i to nie on był obrażany, tylko za jego pośrednictwem ja i Lucyna. Proszę nie liczyć na to, że nie ma skopiowanych wszystkich maili i w razie potrzeby zostaną one przekazane, jako dowód. Dotyczy mojego pseudonimu " ANIOŁ" jaki nadali mi moi klienci i uczniowie. Pisał Pan o aniele w wc Bydgoszczy, zatem domyślam się, że miał Pan na myśli moją osobę, ponadto w dalszych postach pseudonim anioł był wskazany na moją osobę, zatem nie można mieć wątpliwości, że chodzi tu o mnie. Trącanie się pi…mi podczas grillowania - też chodziło o mnie, zatem jak można w ten sposób nawet żartować. Darek już się nie odezwie. Skoro chce Pan szczerości to odpowiadam szczerze po raz kolejny, Dark.angelo to nie ja i proszę mi nie przypisywać Nicku. Teraz widzę po ostatnim wpisie, że nie jest Pan człowiekiem, z którym można by było rozmawiać poważnie. Pan pierwszy wyciągnął rękę do ugody, by nie powielać niby żartu, jaki Pan napisał a teraz twierdzi, że to ja wystąpiłem z tą inicjatywą. Widzę, że jest Pan fałszywy i nie zasługuje na kompromisy. Niebawem wszystkie Nicki na tym forum zostaną sprawdzone i zobaczymy z ilu Nicków Pan pisał. Lecz oszczerstwa, które pisały inne osoby a zostaną ujawnione, to dzięki Wam polecą następne głowy. Są na tym forum napisane obelgi, jakie były pisane z waszych Nicków i to pominięte zostać nie może. Po anielsku już dawno wam wybaczyłem, ale po ludzku na wybaczenie nie zasługujecie. SĄD NIECH WAS ROZGRZESZY Pisze Pan pozwijcie mnie, zatem spełnię Pańską prośbę. Są czynności, które nie powinny być poruszone na forum publicznym. „Wszystkie osoby obecne na rozprawie, m. in. strony, ich obrońcy/pełnomocnicy, a także osoba zaufania, mają obowiązek zachować przebieg postępowania w tajemnicy. „ Wobec wstawionego cytatu przepisów polskiego prawa, zweryfikowane zostanie ile informacji z sądu zostało przeniesione na to forum. Porównamy fałszywe wpisy z tym, co zostało powiedziane na rozprawach sądowych. . Do zobaczenia na sali sądowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 10.05.13, 00:30 a to akurat prawda, że z Maćkiem nie można negocjować I ZAWIERAĆ UKŁADY. Przynajmniej nie z każdym zawiera układy. TO CZŁOWIEK HONORU. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 10.05.13, 07:56 To jest fajne: "Po raz kolejny mówię, że Darek to nie ja. > To, że przekazałem wiadomości obcej osobie, to miałem do tego prawo i Lucyna te > ż miała do tego prawo. Sprawy na tym forum dotyczą nas obojga, więc mamy prawo > się bronić tym bardziej, że obelgi szyte grubymi nićmi i są zbyt drastyczne. > Darek nie pisał obelg, tylko prawdę, jaka jest poparta dowodami i nie można mu > zarzucić nic niestosownego. " a za chwilę sprzeczny komunikat: " „Wszystkie osoby obecne na rozprawie, m. in. strony, ich obrońcy/pełno > mocnicy, a także osoba zaufania, mają obowiązek zachować przebieg postępowania > w tajemnicy. „" Żelazna logika zwalająca z nóg. Gdzie w tym poście jest próba porozumienia?: forum.gazeta.pl/forum/w,681,101665202,144329680,Re_Najwieksi_uzdrowiciele_oszusci.html Jako pierwszy to mocny.aniol napisał takie słowa: "Do Pana Macieja, Panie Macieju w końcu widzę, że nawet żarty nie są miłe, jeśli dotyczą głupoty, jaka została napisana bezmyślnie. Tak jak Pana to zabolało, tak również i mnie boli, zwłaszcza, że nie są prawdziwe. " "Odnośnie tych dwóch wątków Pan popełnił błąd głupim żartem i Darek również zażartował w Pańskim stylu, ale z drugiej strony warto było się pośmiać. Zatem bez urazu w tej kwestii i umawiamy się, że tych wątków nie powielamy " I kto pierwszy złożył propozycję? To było pod tym linkiem, kłamco i radzę znaleźć wcześniejszą od pańskiej propozycję, albo przestać pieprzyć głupoty: forum.gazeta.pl/forum/w,681,101665202,144330793,Re_Najwieksi_uzdrowiciele_oszusci.html Odnośnie trącania się pisiorami to było tak, że po zaatakowaniu mnie odbiłem piłeczkę i fragment brzmiał tak: "Ps. Jak tak dalej pójdzie, to się zaprzyjaźnimy i będziemy się trącać pitolami podczas grilowania, a tego bym nie chciał. To takie poufałe." Co autor wiersza miał na myśli? Otóż po niewybrednych żartach i zainteresowaniu się moim przyrodzeniem zwłaszcza w wykonaniu Darka czyli pana, zacząłem mieć obawy, czy nie dążą panowie do jakichś homoseksualnych poufałości i podkreśliłem A TEGO BYM NIE CHCIAŁ . To co później zaczeliście mi wmawiać mnie nie rusza, ale w sądzie będzie fajnie jak pokażę, że zostałem przedstawiony jako zboczony idiota. Bo w sądzie najważniejsze jest kto zaczął. A zaczęli LŻ i ZU. Straszne z was głąby. Z Darka to się pan nie wyłga przynajmniej przed sądem, nawet jeśli nick założył kto inny. Z tymi sądami to mam z was niezłą BEKE, jak to młodzież określa. Straszą sądami i sami wszystkie sprawy przegrywają lub do nich nie dochodzi. I kolejny raz pójdzie pan do sądu i przegra pan, to pewne i tak do usr...nej śmierci. Bo pieniacze już tak mają, przeczytajcie definicję, którą sami kiedyś wkleiliście. "Darek już się nie odezwie. Skoro chce Pan szczerości to odpowiadam szczerze po raz kolejny, Dark.angelo to nie ja i proszę mi nie przypisywać Nicku. " Darek czyli pan bez przerwy się odzywa, a że nick założył kto inny, to nie znaczy, że nie korzystał pan z niego. "Pan pierwszy wyciągnął rękę do ugody, by nie powielać niby żartu, jaki Pan napisał a teraz twierdzi, że to ja wystąpiłem z tą inicjatywą. Widzę, że jest Pan fałszywy i nie zasługuje na kompromisy. " Kłamca. Jedną z form ostrzegania przed panem ludzi może być rozesłanie ulotek po całym Elblągu z głównym naciskiem na ten cytat: ""Taki anioł to ma boskie życie, ja też bym tak chciał. Mówisz , że powinien się rozbierać ? A skąd wiesz , że tego nie robi ? i dlatego ma takie wzięcie. Bo jak kobiety na dzień dobry zobaczą te męskie wspaniałości, to same z ciuchów wyskakują. Potem wracają i wiem już dlaczego ? Każda spragniona niewiasta chciałaby, za friki sobie pooglądać, pogłaskać a może i possać, nie wspomnę już o innych przyjemnościach. Och taki anioł to ma fajnie. Uciekają tylko te, które boją się, że im się nie zmieści gdyby chciały kopulować. Teraz wiem Macieju, dlaczego zazdrość Cię tak udręcza. Przepraszam za tę żartobliwość ale...." Pozdrawiam z miłością i oświadczam, że mnie pan nie zastraszy ani nie zmęczy sądami. Do miłego! I proszę pozdrowić swojego narzeczonego;) Maciej A Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 10.05.13, 08:33 "Darek już się nie odezwie. " pobożne życzenia. NIE MA TAK DOBRZE. Odpowiedz Link Zgłoś
waigt1977 [...] 11.05.13, 15:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 13.05.13, 07:14 Leszek Żądło na forum designersites.pl/cudaducha/ pisze: "Ale były i takie miesiące, kiedy zarabiałem ponad 20.000 miesięcznie. I to w czasach, kiedy wszyscy podniecali sie, jak to świetnie zarabiają Yuppis w Nowym Jorku, pracując po 10 godz dziennie. Ja wtedy pracowałem po kilka godzin. " Panie Żądło czy na pańskim sumieniu nie nastąpił czasem uszczerbek i to znaczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
ruta45 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.11.14, 00:51 Nie skuteczny jest też p .Jerzy Ireneusz z częstochowy- uzdrawianie praniczne- to tylko wyciąganie kasy Odpowiedz Link Zgłoś
ruta45 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.11.14, 18:54 Chodziło mi o Jerzego Ireneusza Oparę z Częstochowy, nieskuteczny wyciąga kase Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 14.05.13, 23:57 Gratulacje! Baaaardzo się cieszę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 15.05.13, 07:18 Każdy post napisany ,który dotrze do świadomości pokrzywdzonych jest sukcesem dla piszącego. Działając w interesie pokrzywdzonych możemy pomóc osobom czasem nieświadomie wmanipulowanym w ten "rozwój duchowy czyli sektę ". Gdy pomożemy choćby jednej osobie to już sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Ręce, które leczą...? To o was również reikowcy 18.05.13, 00:18 www.facebook.com/profile.php?id=1844834587 Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Uzdrowiciele oszuści 19.05.13, 08:23 Regresing, riberthing , radykalne wybaczanie, metoda kontroli umysłu - wymienione w raportach o sektach. raporty o sektach podają: osoby uwikłane w różnorodne praktyki związane z okultyzmem (magia, wampiryzm, Tarot, podróże astralne) niektórzy poszukują szybkiego i łatwego „uzdrowienia”. - Coraz częściej mamy do czynienia z przypadkami osób, które uczestniczyły w różnego rodzaju „terapiach” takich jak np. - regresing, - radykalne wybaczanie, - riberthing - metoda kontroli umysłu. Większość sekt wykorzystuje techniki relaksu lub szeroko rozumianej hipnozy. Członkowie takich grup wprowadzają się w odmienne stany świadomości za pomocą: monotonnego powtarzania jednej lub kilkunastu sylab, ćwiczeń oddechowych, długotrwałej koncentracji na określonym bodźcu wzrokowym lub słuchowym, wizualizacji, odliczania, rytmicznego tańca, co może spowodować pewne zmiany w percepcji własnego ciała i zewnętrznej rzeczywistości a także zwiększyć podatność na sugestię. Często też osoba, która zatraciła swoją tożsamość ma tendencje do identyfikowania się ze 'swoją' autorytatywną osobą do tego stopnia, że wszystkie życzenia, rozkazy autorytatywnej osoby, uważa za własne. Podsumowując można więc uznać manipulacyjny wpływ grupy za podstawowy i konieczny warunek przynależności do sekty oraz podatność osobistą- za czynnik sprzyjający zwerbowaniu do takiej grupy. Niniejsze rozróżnienie potwierdza zasadność stosowania terminów "manipulacyjny wpływ grupy" i "podatność osobista" oraz wykazuje nieadekwatność zastosowania np. teorii deprywacji potrzeb (model ten zakłada wiodącą rolę niezaspokojonych potrzeb w procesie wiązania się z grupą religijną) w odniesieniu do sekt. Jak sobie może pomóc ? osoba uwikłana w powyższe praktyki często wmanipulowana nieświadomie , podstępnie w wyniku czego brała udział w rzekomych szybkich uzdrowieniach. Takie wmanipulowanie jest zawsze związane z wydatkami i kosztownymi sesjami bez końca do czasu wyfinansowania i dalszego obiecywania nieprzynoszącego żadnego skutku. Jak sobie może pomóc ? -JAK NAJSZYBCIEJ WYCOFAĆ SIĘ Z TAKICH PRAKTYK !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Uzdrowiciele oszuści 21.05.13, 07:14 ]Regresing powinien być zakazany Powodów jest dużo aby regresing był zakazany. Podstawowym błędem w regresingu jest błąd jaki stosuje od 20 lat Leszek Żądło mianowicie: Sam Leszek Żądło mówi i pisze ,że w sesji regresingu nie mogą brać udziału osoby psychicznie chorzy , zażywający psychotropy, używki.... a więc sam twórca ma świadomość czym jest regresing . do tego twórca nie posiada badań co do zdrowych osób - jakie skutki może wywołać regresing. Leszek Żądło pisze iż wytyczne UE podają iż na 10 osób 4 osoby są chore psychicznie. A więc część ludzi może mieć chorobę o której nie wiedzą i przez całe życie może się nie uaktywnić . niektórym np przez nadużywanie alkocholu choroba się uaktywni itp. Pan Żądło wie o tym a jednak stosuje regresing i jego regreserzy nie wymagając żadnych badań , a potem są skutki o czym można się nawet dowiedzieć od piszących na forach , gdzie sam Leszek Żądło jest moderatorem i gdzie sam mistrz szybko usuwa posty, aby inni się nie dowiedzieli i tkwili dalej w błędzie. Jest to jeden przykład .A przykładów jest więcej> Odpowiedz Link Zgłoś
2stylista Re: Uzdrowiciele oszuści 27.05.13, 07:12 Pan Leszek Żądło pisze: "Re: Leszek Żądło i jego manipulacje Autor: leszekzadlo 07.05.13, 19:23 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Panie Darku. Pan jest osobą chorą psychicznie i dobrze Pan o tym wie. Powinien się Pan leczyć w zakładzie psychiatrycznym, a nie wypisywać na Forum. Pani Dorota oddała Panu wszystkie pieniądze, jakie Pan jej zapłacił. Nie dlatego, że sknociła swą pracę, tylko dlatego, żeby mieć spokój od Pana prześladowań. Osoby chore psychicznie nie powinny korzystać z regresingu. Doskonale Pan o tym wie, a jednak pchał się pan do regreserów jak świnia w rabatki. Regreser nie musi wydawqać żadnych zaświadczeń. Po zaświadczenia niech się Pan zgłasza do psychiatrów. Będą prawdopodobnie pilnie potrzebne." Oto kolejny przykład ułomności regresingu I to prezentowany przez Leszka Żądłe .Regreserzy przyjmują klientów bez żadnego rozeznania medycznego wyrządzając krzywdę. Teraz rozumiem dlaczego w Urzędzie patentowym licencja jest niewykupiona - może sam twórca się boi odpowiedzialności -bo pieniądze na wykupienie ma Odpowiedz Link Zgłoś
sekatoor Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 12:16 Jakie prawo ma p. L Ż do nazywania kogoś wariatem jeżeli sam przebywał na oddziale przy ulicy Sobieskiego w Warszawie gdzie zamieszkuje? Niedługo po tym napisal "książkę" - "Obsesje i omamy" czy jakoś tak . Chyba na podstawie wspomnień autobiograficznych. Wie o tym pół Warszawy. Niestety, "nauczanie" obejmuje drugie pół. Po drugie - czy uczestnicy MUSZĄ przynieść temu panu dowód niekaralności, zaświadczenie od lekarza? Przecież w rozumieniu art. dotyczącego ochrony danych to nielegalne! Zwłaszcza jeśli sam nie może tego zaświadczyć innym. Nikt NIE MUSI uczstniczyć w jego kursach czy sesjach. A zwłaszcza podawać jakichkolwiek danych na swój temat. Tak jest to rozpatrywane prawnie. Natomiast coś takiego co tu widać to raczej presja psychiczna. Polecam także analizę "książek" publikowanych przez to "słynne" nazwisko -większość tekstu to TEN SAM tekst, nawet nie zmieniony obejmującej pół pozycji.Zwykle na temat "afirmacji" czyli bezmyśnie przepisywanych zdań w ogromnej ilości Reszta to dopisany "na temat" "błyskotliwy komentarz" - tak chyba można to nazwać - przy czym autor wykazuje w drodze takiego rozumowania, przedstawionego na bazie 1 - 2 argumentów - że inni nie mają racji. Reszta to sztuczna klaka do której autor zatrudnia chyba swoich "uczniów" - bo tak swoich kursantów nazywa pan z wykształcenia pedagog. Ciekawe, czy móglby nam przedstawić zaświadczenie o ukończeniu studiów wyższych? Jak również o zdrowiu psychicznym i niekaralności? Nie widać natomiast po wypowiedziach osób mówiących o oszustwach żeby byli chorzy psychicznie - te komentarze dot. p. Ewy to chyba od nazwiska? Czyp. ner -on sugeruje że w tym temacie zorientowany jest lepiej? Nie w jednym zresztą wykazuja panowie imponującą wiedzę na temat danych prywatnych... Może zatem p. Ryszard miał samych " świrów" na kursie? Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 20:27 Sekatoor. Ciekawe jest to co piszesz, pozdrawiam. Walczymy z psychomanipulacjami i cieszę się, że są osoby, które również to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
mocaniola Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 21:23 Angus , dlaczego podpuszczasz czytających to forum ? Już sądziłem, że przegrana ze mną w Sądzie prawomocnym wyrokiem za złośliwe niepokojenie mojej osoby, przemówiła Ci do rozsądku. Zostałeś uznany winnym, przegrałeś i czy to Ci mało. Dostałeś taki wyrok jakiego się domagałem ale widać, że do Ciebie to nie przemawia. Proces jaki się toczy w obecnej chwili mam nadzieje nie będzie już tak pobłażliwy i wraz z bratem otrzymacie to na co zasługujecie. Już nie możesz powiedzieć, że wygrywasz wszystkie procesy. Jak do tej pory jeszcze żadnego nie wygrałeś i nie chwal się przedwcześnie i nie podpuszczaj innych. Maciej prosił się o proces i dzięki Tobie jego życzenie zostało spełnione. Odpowiedz Link Zgłoś
otoja34 Re: Uzdrowiciele oszuści 13.02.14, 12:00 [bsekatoor][/b] Mam prośbę . Czy znasz może dokładny tytuł tej książki L Ż co opisuje własny przypadek. Jestem zainteresowany tym przypadkiem , i chciałbym przeanalizować a powiązaniu z regresingiem i podobnymi przypadkami osób , które stosowały regresing. Jest to szeroki temat rozwojowy potrzebujący rozwiązań . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lorditsari Re: Uzdrowiciele oszuści 06.07.13, 19:22 w przypadku samokontroli umysłu - nie wiem o jakiej metodzie tu piszesz nie jest prawdą że to nie ma końca i jest to sekta, są to kursy 2 lub 3 stopniowe gdzie człowiek uczy się wchodzic w stan relaxu gdzie przeważają fale Alpha -stan osiągamy tuz po przebudzeniu i zaraz przed zasnienieciem,na tych kursach uczy sie pracy z podswiadomoscia i wykorzystuje sie jej naturalne zdolnosci do samoloczenia ,poprawienia pamięcie i wielu innych ,gdyby metode rozpowszechnic okazałoby sie że lobby farmaceutyczne by padło ludzie nauczyliby sie panowac nad bólem za pomocą wizualizacji w stanie Alfa oraz autosugestii,nie musieliby tez nabijac kieszen firmom sprzedającym psychotropy które ludzie biorą latami bez skutków i się uzależniaja,metodą Silvy można leczyc nerwice depresje i fobie tyle w temacie ,rozumiem że z powodu braku wiedzy metoda może sie wydawac jakas tajemnicza niejasna ,zwiazana z transem, ale fale alfa są czyms naturalnym dla mózgu w stanie relaxu ,i nie jest to stan głębokiej hipnozy lecz stan relaxu ciała i umysłu ,wtedy bowiem podswiadmosc łatwiej przyjmuje sugestie i o to chodzi w tej metodzie .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dominika.ok Przestrzegam 22.05.13, 23:00 Kochani przestrzegam przed tymi ludźmi. Podczas regresingu wprowadzają człowieka w stan hipnozy lub półhipnozy i wówczas są w stanie niezwykle skutecznie zasugerować praktycznie wszystko. Tak prowadzą seans by człowieka zdominować i zmanipulować wg własnych nikczemnych planów. Nie znam pana Żądło, ale jeśli jego uczniowie są jego naśladowcami to przeraża mnie ta postać. Babranie się w iluzorycznej przyszłości zazwyczaj brudnej i parszywej (najczęściej taką kreują) może wyłącznie zgnoić psychikę człowieka lub doprowadzić do czegoś jeszcze gorszego. Omijajcie z daleka wszelkie warsztaty organizowane przez tych niebezpiecznych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Przestrzegam 21.06.13, 22:43 Informacja dla walczących z hochsztaplerami. Nie poddaliśmy się ;) Na efekty trzeba jeszcze poczekać ale sprawiedliwości mam nadzieję stanie się zadość, dzisiaj postępowania ruszyły. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Przestrzegam 01.07.13, 22:35 Może to jest odpowiedź dlaczego osoba skazana przez Sąd pierwszej instancji za przestępstwo z art. 212 KK Leszek Ż. zachował możliwość wypowiadania się na Cudownym Portalu, a ja, pokrzywdzony przez niego, piszący pod nickiem Demaskator, tą możliwość straciłem poprzez zablokowanie konta. To adres i treść, która może wiele wyjaśnić, ezotericuss.pl/letniewczasy.php. , pojawia się tam nazwisko Ewa Kaluska, takie samo jak właścicielki Cudownego portalu. Cytat dla współczesnej cenzury spod znaku cudowny portal i cuda ducha. Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. Oznacza to, że każdy z nas ma prawo do wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania uzyskanych informacji. Wolność wypowiedzi gwarantuje zakaz cenzury środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy. Każde demokratyczne państwo gwarantuje swoim obywatelom wolność słowa. Czytaj więcej na Wieszjak.pl: konstytucja.wieszjak.pl/omowienie-konstytucji/76804,Konstytucyjna-wolnosc-wypowiedzi.html#ixzz2XpNtWgLV Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Przestrzegam 02.07.13, 08:38 Porażające! "Każdy człowiek ma prawo robić wszystko, aby jego życie było udane pod każdym względem" NIKT nie ma prawa robić WSZYSTKIEGO. Mam nadzieję, że niedługo metoda wymyślona przez LŻ, a stosowana przez tak wielu, pozostanie jedynie mrocznym wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: Przestrzegam 02.07.13, 22:10 "Letnie wczasy z Regresingiem? Temat zajęć: MOJE PRAWO DO SZCZĘŚLIWEGO I UDANEGO ŻYCIA. POTĘGA PRZEBACZENIA. Warsztaty i zajęcia prowadzi: Dariusz Loga Jeżeli: masz problemy w codziennym egzystowaniu, nie czujesz się szczęśliwy i spełniony w życiu, masz w sobie wielu żalu i pretensji czujesz, że Twoje życie nie jest takie, o jakim marzyłeś, a chcesz się czuć zawsze bezpiecznie i pewnie chcesz pozbyć się ze swojego życia żalu, pretensji, chcesz poprawić jakość swojego życia i być szczęśliwą i spełnioną osobą to te wczasy są dla Ciebie. Nauczysz się tu, jak uwalniać się od wzorców negatywnie wpływających na Twoje życie i jak uczynić swoje życie szczęśliwym, lekkim i przyjemnym. Tematyka zajęć Każdy człowiek ma prawo do szczęścia i zadowolenia. Każdy człowiek ma prawo robić wszystko, aby jego życie było udane pod każdym względem. Ty również! Tylko od Ciebie zależy, czy będziesz należał do ludzi zadowolonych i spełnionych, czy do żyjących przeciętnie, najczęściej bez satysfakcji i zadowolenia. Przebaczenie i uzdrowienie relacji z sobą i innymi jest ważną częścią tego procesu. Wielu ludzi żyje pełnych żalu i pretensji. Niestety, mimo że Twoje żale i pretensje wydają Ci się słuszne, to pamiętaj, że jeszcze nie widziałem człowieka szczęśliwego i spełnionego, pełnego radości, a jednocześnie pełnego pretensji. Przebaczenie to przepustka do lepszych i wyższych wibracji opartych na miłości, radości i szczęściu. Te wczasy pomogą Ci to osiągnąć. Zapraszam! " No to się porobiło. Po pierwsze jeśli regresing to bez ?, bo przed chwilą sprawdziłem, regresing nie jest prawem patentowym chroniony. Od 06.10.2010 roku wygasła ochrona znaku i do dzisiaj nie ma wzmianki o umorzeniu postępowania w sprawie decyzji, no chyba, że się mylę. Panie Leszku niech pan coś zrobi w tej sprawie, bo jeszcze ktoś zrobi aferę o oszustwo i wyłudzenie, bo jeśli to r w kółeczku będzie dla kogoś kluczową motywacją do wyjazdu na wczasy, a dowie się, że to mistyfikacja, to nie chciałbym być w skórze organizatorów. Piszę do pana żeby panu pomóc uniknąć kolejnych kłopotów. Zgłosił pan w urzędzie patentowym wniosek, ale jeszcze trzeba poczekać na decyzję, ażeby przykleić to r w kółeczku i znowu straszyć wszystkich sądami. A propos sądów, to czytał pan akta gdzie udowadniam, że regresing wymyślony przez pana jest szkodliwy dla zdrowia. Po ponad dwudziestu latach stosowania tej pożal się Boże szarlatańskiej metody, to właśnie ja panu uzmysłowiłem, że jest to dramatycznie szkodliwy wytwór pańskiej chorej wyobraźni. Pan nie potrafił wyjaśnić pewnych zjawisk fizjologicznych i neurologicznych zachodzących w człowieku podczas regresingu. Nie potrafił pan tego wyjaśnić podczas rozpraw sądowych, ani na forach. To ja panu wyjaśniałem wielokrotnie, a pan nie wycofał regresingu z rynku i nie uświadomił pan regreserów o zagrożeniach. Nie przekazał im pan wiedzy , którą niejako panu podarowałem. Obawiam się, że gdyby regreserzy wiedzieli czym jest regresing tak na prawdę, to wycofaliby się z jego stosowania. Przecież ten pan Darek cytowany powyżej wygląda na miłego, porządnego człowieka. Czy on wie na czym polega regresing? Pewnie wie tyle ile pan go nauczył, czyli nie wie nic co istotne, a szkoda. Chyba będę musiał do niego zadzwonić i sam mu opowiedzieć jakie zagrożenia może stworzyć regresingiem, może zrobię mu przysługę. Pani Lalita nie jest taka sympatyczna jak pan Darek więc jej nie ostrzegę. No fajnie, co by tu jeszcze. A te cytowane bzdury o szczęściu i satysfakcji z życia i inne takie to blef za ciężkie pieniądze. Jestem w stanie udowodnić każdemu wczasowiczowi, że regresing działać będzie na jego zgubę. Tak całkiem poważnie zastanawiam się jak dotrzeć bezpośrednio do klientów z ulotkami informacyjnymi czym ryzykują, bo ani od pana Darka czy od pani Lality zapewne się nie dowiedzą, a prawo do informacji mają. Ja jestem przekonany, że działając w interesie społecznym prawa bym nie złamał. Tego turnusu już nie ostrzegę, ale następne kto wie. Maciej A Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Przestrzegam 03.07.13, 13:19 ciekawa jestem budujących przykładów jak to metoda lż przyniosła komuś diametralne zmiany na lepsze...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
os1zukany Re: Przestrzegam 31.12.17, 16:15 Człowiek, który ukrywa się pod nazwą "ENERGIE.."- mężczyzna, twierdzi, że jest MAGIEM, wysysa energię z ludzi, którzy szukają u niego pomocy, bo rzekomo umie oczyszczać z karmy i odcinać więzy łączące dusze z agregorami. Faktycznie, to żeruje na ich energii, potrafi doprowadzić do utraty zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
waigt1977 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 21.07.13, 19:48 Chciałem podzielić się moją opinią o tym forum . Jest to Wspaniałe forum obnażąjące kłamstwa i obłude.Pisza tutaj WSpaniali ludzie pełni odwagi i pokazują jak należy walczyć o prawdę ,dekonspirują kłamsta .Gratuluje odwagi ,pomysłu ,wiedzy i fachowści prawnej .P.S Szkoda , że tylko tutaj walczycie. Niewielu ludzi zna to forum. Szkoda też że zamilkły posty. Odpowiedz Link Zgłoś
waigt1977 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 22.07.13, 16:50 pytanie : Dlaczego regreser grupowy z wieloletnim doświadczeniem namówił do zabiegu człowieka poważnie chorego pod pozorem uzdrowienia go z nieuleczlanej choroby .?Dlaczego regreser ten zażądał sporej zapłaty za regresing ,który nic nie pomógł choremu ?????? CZy tak powinno być . Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 22.07.13, 19:01 cześć! Forum umilkło, ponieważ powiedziano TU już niemal wszystko, co należało o takich praktykach powiedzieć. Co zupełnie nie oznacza, że sprawy nie toczą się dalej i to we właściwym kierunku ;) Pozdro- Nedzia Odpowiedz Link Zgłoś
demaskujemy_oszustow Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 24.07.13, 00:41 Waigt, bez obaw my cały czas rozpracowujemy naszych faworytów. Jeśli o mnie chodzi to niedawno otrzymałem zaproszenie na sympozjum naukowe, gdzie będę miał odczyt na temat szkodliwości regresingu i wywoływanych chorób na skutek jego stosowania.( LŻ pomimo moich usilnych próśb kierowanych do organizatorów, zaproszenia nie otrzyma). Mam wsparcie naukowców, a moje działania mają coraz większy zasięg. Mój brat również rozpoczął kampanię mającą na celu ukrócenie pewnych poczynań obu panów czyli ZU i LŻ. To kwestia czasu ażeby obaj panowie odczuli na własnej skórze, to zło co przez lata wysyłali i niedługo do nich wróci. Zastanawiałem się dlaczego nie zaproszono LŻ na sympozjum i pomyślałem, że może przez taki idiotyczny wpis na jego forum: "Tu nadmienię, że na rynku usług medycznych pojawiła się nowa cudowna terapia - leczenie tężyczki. Specjaliści od leczenia tężyczki wmawiają rzekomo chorym, że przyczyny i objawy przypisywane dotychczas KWASICY (zakwaszeniu organizmu), są przyczynami i objawami zasadowicy (tężyczki, hiperwentylacji)! Różnicy w objawach i przyczynach nie ma. Jest za to ISTOTNA różnica w leczeniu i jego kosztach. O ile kwasicę leczy się odpowiednio skomponowaną dietą, co nie wymaga specjalnych nakładów finansowych, to zdiagnozowaną ZASADOWICĘ leczy się serią zastrzyków, które należy brać półtora roku! Cudowne badanie, zasadowicy, które trwa 5 minut, kosztuje jedynie 50 zł. A jaka jest cena całej cudownej kuracji specjalnymi zastrzykami przez półtora roku, to nie mam pojęcia. Na pewno nie mała." No i pięknie się wyłożył pan pedagog. To chyba najgłupszy wpis jaśnie oświeconego Leszka Żądło. Sugeruje on jakoby lekarze specjaliści "wmawiali" pacjentom zasadowicę, a tak na prawdę mieli kwasicę, a robią to tylko dla kasy. Dla LŻ różnicy pomiędzy kwasicą a zasadowicą nie ma. W tym momencie należałoby przyznać LŻ Oskara za niebezpieczną ignorancję. Pisałem już czym jest homeostaza, pisali o tym obszernie i mądrze uczestnicy forum "cuda ducha", ale LŻ jak widać wie lepiej. Przypominam, że homeostaza to inaczej równowaga fizjologiczna czyli równowaga kwasowo-zasadowa. Naruszenie tej równowagi wiąże się z chorobą. Są wzory chemiczne na zasadowicę oddechową i na kwasicę oddechową. Panie Leszku podaję link gdzie odnajdzie pan wspomniane wzory, mylenie pojęć, które określone są wzorami jest szczytem głupoty. pathology.wum.edu.pl/sites/pathology.wum.edu.pl/files/rownowaga_1.pdf Przypominam również, że metoda stworzona przez Leszka Żądło zwana regresingiem wywołuje zasadowicę oddechową, a w dalszej konsekwencji tężyczkę utajoną czyli spazmofilię. Zaburzanie równowagi fizjologicznej tak intensywnie jak w regresingu wiąże się tylko i wyłącznie z utratą zdrowia, a wmawianie uczestnikom regresingu, że im sesje pomagają jest dla mnie równoznaczne z argumentem dilera, że działka ćpunowi pomoże. Owszem pomoże w takim sensie, że na krótko zaspokoi głód narkotyczny, a dalsze skutki są znane. Różnica jest taka, że szkodliwośc narkomanii jest znana nawet ćpunom, a szkodliwość regresingu jest celowo zatajana. Otóż można się uzależnić fizycznie od regresingu ponieważ są pobudzane te same receptory, które pobudzane są podczas zażywania narkotyków. Wytwarzanie endorfin, enkefalin i dynorfin czyli endogennych narkotyków w ciele człowieka jest udowodnione. Z czasem organizm z sesji na sesję zaczyna się od nich czyli endogennych peptydów opioidowych uzależniać. Następuje rozchwianie stężenia dopaminy w mózgu i po przerwach w sesjach regresingu następuje obniżenie stężenia dopaminy("hormonu przyjemności")i następuje głód taki sam dosłownie identyczny jak głod narkotyczny. Dzieje się to w układzie mezolimbicznym z udziałem tej samej dopaminy. Piszę tak, bo byli wcześniej mędrcy od "tężyczki astralnej". Jedna z pośród wielu ciekawostek jest taka, że podczas obniżenia stężenia dopaminy oprócz głodu narkotycznego pojawia się dysforia czyli odwrotność euforii. Odpowiedzialna jest za ten stan wspomniana dynorfina. Dysforia to obniżenie nastroju gzie reaguje się agresywnie na wszelkie bodźce często nieadekwatnie do rzeczywistości. Pojawia się po czasie również sedacja czyli skrajna obojętność, przekroczenie progu cierpienia co często skutkuje samobójstwami. Podczas sesji regresingu występuje także beta endorfina (endogenna morfina) która m.in. podnosi nastrój i wprowadza w stany euforyczne, odwrotne do tych dysforycznych. Dlatego jak na forach lub w artykułach opisują entuzjaści regresingu huśtawkę nastrojów, to przynajmniej wiemy z czego to wynika. Nie będę się rozpisywał, dodam tylko, że jak zagłębimy się w pewnych naukowych opracowaniach np. gdy przeczytamy o enkefalinie, beta-endorfinie i dynorfinie, jak skupimy się na jakie zachowania mają wpływ, z czego wynikają, jak powstają i przymierzymy to do opisanych sesji regresingu, to nie będziemy mieli żadnych wątpliwości, że regresing to nic innego jak szał narkotyczny. Leszek Żądło trochę zna temat, bo napisał artykuł na temat otumanienia przez endogenną morfinę ale jej pojawienie wytłumaczył jako przyczyną nieprzytomnego dotychczasowego życia i regresing ma człowieka z tego narkotycznego transu wyzwolić. W tym momencie drugi Oskar za głupotę. Tak właściwie to wielkie świństwo przeinaczanie faktów i okłamywanie klientów, którzy mogliby się zaniepokoić swoim stanem. A może nie powinienem rozdawać statuetek Oskara za głupotę i świństwa tylko skoro świństwa, to statuetka złotego knura byłaby lepsza. Tak " Złoty knur" myślę, że się przyjmie;) Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 24.07.13, 02:25 Złoty knur? Uważam, że ta statuetka nie powinna tak się nazywać. Mieszkamy w Polsce i nie musimy czerpać wzorów z innych krajów mając sami bogatą kulturę. Są w Polsce nagrody za osiągnięcia w kinematografii porównywane do Oskarów, są to Orły. "Knury" to nazwa, która mogła by obrazować festiwal i twórców, dodawanie słowa "złote" mogłoby narazić na problemy typu prawa autorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 24.07.13, 22:02 szkoda, chwytliwe było... ;-( Może, z uwagi na charakter nagrody...zielona mucha? (Lucilla sericata) Chociaż w sumie...pożyteczne stworzenie... Czekamy na propozycje! Maciej, gratuluję sympozjum, wysoko zaszedłeś ;-) Nedzia Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 13.12.13, 10:33 świetny artykuł, polecam! lalitamohan-himawanti.blogspot.com/2013/10/regresing-psychotroniczne-uwstecznianie.html Odpowiedz Link Zgłoś
otoja34 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 19.12.13, 12:43 Najlepszym lekarstwem jest nie korzystać i nie płacić wszelkiego rodzaju pseudo uzdrowicielom, szarlatanom, znachorom , gdzie chodzi tylko o wyciągnięcie pieniędzy i wmówienie klientowi potrzebę korzystania z takich praktyk. Odpowiedz Link Zgłoś
nowe-zyciee Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.12.13, 12:18 Te Pana pseudo naukowe wywody są tyle samo warte co speców od regresingu. Widać rynek z klientami się kurczy skoro jest taka wojna podjazdowa demaskujemy_oszustow napisał: > Waigt, bez obaw my cały czas rozpracowujemy naszych faworytów. Jeśli o mnie cho > dzi to niedawno otrzymałem zaproszenie na sympozjum naukowe, gdzie będę miał od > czyt na temat szkodliwości regresingu i wywoływanych chorób na skutek jego stos > owania.( LŻ pomimo moich usilnych próśb kierowanych do organizatorów, zaproszen > ia nie otrzyma). Mam wsparcie naukowców, a moje działania mają coraz większy za > sięg. Mój brat również rozpoczął kampanię mającą na celu ukrócenie pewnych pocz > ynań obu panów czyli ZU i LŻ. To kwestia czasu ażeby obaj panowie odczuli na wł > asnej skórze, to zło co przez lata wysyłali i niedługo do nich wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
gil32 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.12.13, 13:31 Oj kurczy się rynek kurczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 30.12.13, 13:50 a to skurczyknur oops skurczybyk z tego.. rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 21:42 Potrafisz wyjaśnić twoje zachowanie wobec małoletniej dziewczyny. Masz w usługach doradzanie rodzinom. Odpowiedz Link Zgłoś
mocaniola Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 22:08 Myślisz , że mnie wyprowadzisz równowagi ? To się mylisz. Temat ten był już wyjaśniany w Sądzie a , że nie rozumiesz to Twój problem. Pisałeś też na forum , że obmacywałem córkę co jest nie prawdą i twoim wymysłem za który odpowiesz. Mam zeznania córki i wyraźnie w zeznaniach nie potwierdza ona twoich wypowiedzi na tym forum. Możesz pisać , możesz ubliżać , możesz znieważać masz do tego prawo ale też musisz liczyć się z konsekwencją swoich czynów. Dalsze złośliwe niepokojenia prowadzisz na tym forum, wobec czego wznowią proces w jakim zostałeś uznany winnym i jutro zwrócę się do sądu w tej sprawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mocaniola Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 21:48 Ma prawo. A ten wpis świadczy o dalszym złośliwym niepokojeniu,. Przyda się na obecnie toczącej się sprawie z oskarżenia z art 212 i 216 kk. Jak Ci nerwy puściły to gratuluję dostarczenia nowych dowodów. Pozdrawiam i więcej rozsądku życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 21:59 Ma prawo!? ociec ma prawo dotykać piersi córki? Wytłumacz to. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 22:04 moja osoba twierdzi, że osoba moc (?) anioła nudzi... Osoba mocy anioła dotykała piersi córki??? Może osoba moc anioła przeprowadzała genderyzację?? Tylko, że kiedyś to się nazywało molestowanie... a jak córki... to rzygać się chce na samą myśl... I nie ośmiel się straszyć mojej osoby, osobo moc anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
mocaniola Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 22:37 skąd to wiesz ? byłaś przy tym ? Powielasz słowa angusa i te słowa zostaną wykorzystane przeciw niem. Uważam to za namawianie osób drugich do powielania nieprawdy. A jeśli Cię nie namawiał to zastanowię się nad tym co napisałaś. Słowo molestowanie na pewno wykorzystam . Nie odpowiadam na zaczepki angusa ale odpowiem mu w sądzie tego może być pewien. Dobranoc i miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 22:44 Nie odpowiedziałeś czy jako masażysta dotykając pi ersi córki byłeś w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
mocaniola Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 23:24 Forum to nie sala sądowa . Twoje prowokacje wobec mojej osoby nie robią na mnie wrażenia. Odpowiem Ci tak jak powiedziałem w sądzie. Temat ten ja sam poruszę i przedstawie wszystko w detalach. Daremny twój trud by prowokować mnie na forum. Odnośnie etyki masażysty to mogę powiedzieć, że masażysta masuje tylko te części ciała na jakie klient wyraża zgodę by nie narazić się na utratę zaufania. Czy to jasne ? Mam nadzieję , że zrozumiałeś bo po ostatnich wpisach wygląda na to , że jesteś ciężko kapujący i nie świadczy to pozytywnie o Tobie. Nie zamierzam zaniżać się do twojego poziomu. Przegrałeś sprawę sądową , jesteś winny złośliwego niepokojenia. Jesteś też współwinny rozpadu związku (rozwodu) Dla mnie jesteś winny. Czep się chodnika na swojej posesji a ode mnie i Leszka się po-prostu odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Uzdrowiciele oszuści 16.01.14, 09:43 Po pierwsze nie pisałem do moc anioła tylko do sekatoora. Po drugie jego wpis nie dotyczył mocy anioła. Tak więc moc anioła wpycha nos w korespondencję nie skierowaną do niego i prowokuje do kłótni pisząc o mnie i do mnie o wyrokach sadowych, w tym o rozwodowym, o którym nie ma prawa pisać publicznie. Ale jest to sekciarski sposób od początku stosowany wobec mnie żebym nie pisał źle o szarlatanerii i żeby ludzie nic nie wiedzieli o grożących niebezpieczeństwach ze strony szarlatanów. Jak nie działa na mnie wywlekanie mojego rozwodu to obrażano moich rodziców, rodzeństwo i czepiano się dziecka. Wyrok o jakim z taką dumą pisze moc anioła to wydana zaocznie nagana za wykroczenie. Nie wziąłem udziału w procesie z uwagi m.in. na dużą odległość i sąd uznał mnie winnym. Teraz jednak ten sam sąd rozpatruje sprawę, o której pisze moc anioła z art.212,w której bierzemy udział więc niech moc anioła nie cieszy się przedwcześnie bo wyroku jeszcze nie ma. Moc anioła pisze o tym, ze zna zeznania swojej córki, a nie ma prawa ich znać bo były w sprawie gdzie sam był jedynie świadkiem. Ja jednak je słyszałem na sali sądowej i wiem jakie są. Moc anioła ma w usługach masaż, kurs ukończył w 2001 roku ale kurs nie obejmował dotykania intymnych części ciała ludzkiego. Żaden kurs masażu nie obejmuje dotykania piersi nastolatek. Moc anioła ma w usługach doradztwo rodzinne i uzdrawianie związków więc mam prawo informować co robi z rodzinami i związkami. Jeżeli pisze moc anioła bezprawnie o tym, że jestem współwinny rozpadu mojej rodziny czym prowokuje mnie do wypowiedzi na ten temat to dla dobra społecznego informuję, że współwina drugiej strony polega na związkach z mocą anioła co jest właściwą rekomendacja jego płatnych usług pomocy rodzinom i związkom. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Uzdrowiciele oszuści 16.01.14, 16:03 to to wpycha także nochal, tam, gdzie nie powinien, czyli w: NIE SWOJE sprawy. Chyba że sprawa JEST JEGO i stad ten wścibski podły nochal... Ale tego się dowiemy niebawem:-) Grzegorz, myślę, że moc anioła (???) nie ma prawa twierdzić na publicznym forum, że zostałeś skazany jakimś wyrokiem sadowym, skoro nie zostałeś. Pozdro! nedzia Odpowiedz Link Zgłoś
angus158 Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 22:06 No i się zamknąłeś, bo na to nie ma wytłumaczenia. Pracujemy nad tym żeby zbadać te skłonności. Do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Uzdrowiciele oszuści 15.01.14, 22:13 paczcie, film nakręcili!!! „Pod Mocnym Aniołem” Wojciecha Smarzowskiego jest jednak czymś więcej niż obrazem utraty godności i staczania się, postępującego delirium bohatera alkoholika – pisarza Jerzego (Robert Więckiewicz). Film Smarzowskiego pozwala nam ujrzeć świat jego oczyma, wprowadza w świat wewnętrzny pisarza i dzięki bardzo wyrafinowanym technicznie środkom umożliwia empatyczne wczucie się w stan delirium. Gdy poznajemy Jerzego, jest on pisarzem u szczytu powodzenia, udziela wywiadów telewizyjnych i radiowych, jest oklaskiwany przez studentów, którym tłumaczy zjawisko nieuchwytności swojej twórczości i osoby. Jest już jednak alkoholikiem, wierzącym, że kontroluje swoje życie i jest w stanie zapanować nad nałogiem. Nie jest to jednak prawda i Jerzy trafia do szpitala na oddział deliryków." Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Uzdrowiciele oszuści 16.01.14, 22:51 z czym to raczej nie ma.. musiałby trafić na podobnego sobie.. za to, niezaprzeczalnie, lubi... jak kot z pęcherzem:-) I nie dociera: kto mieczem wojuje..od miecza ginie kij zawsze ma dwa końce kto sieje wiatr, zbiera burzę bidna, skrzywdzona pi**a Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 03.02.14, 23:40 Moje gratulacje Grzegorz, bardzo się cieszę ;-) Zrobiłeś kawał dobrej roboty. Tak trzymać. Nedzia Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 04.02.14, 12:07 a ogólnie ciekawa jestem, co w temacie wyroku ma do powiedzenia nasz "UZdrowiciel" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nail1350 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 08.02.14, 15:12 UZdrowiciel albo chory, albo...zaniemówił ! A tyyyyyyyyyyyyle zawsze miał do powiedzenia! Może sesję "regresingu" ? Podobno nie szkodzi, a pomóc może .. ...(?). I kolega po fachu się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
otoja34 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 08.03.14, 08:50 Wysokość wyłudzonej kwoty jest proporcjonalna do naiwności korzystającego z usług danej sekty czy jak się to nazywają rozwoju duchowego czy jeszcze inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
otoja34 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 10.03.14, 23:52 Jakoś nie widzę na liście regresera i imieniu Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
otoja34 Re: Najwięksi uzdrowiciele oszuści 13.03.14, 08:52 A o tej Pani to już od dawna czytałem podobne stwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś