antosia201 27.08.10, 09:45 Czy z numerologi mozna obliczyć datę śmierci? Wrózka mi obliczyła że mój mąż umrze za ok. 6 lat. Czy w to wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatemi Re: Numerologia a śmierć 27.08.10, 22:39 jeśli w to uwierzysz, będziesz napędzać tę wizję, co na pewno mu pomoże w jej spełnieniu. To my tworzymy swoją przyszłość w dniu dzisiejszym i w każdej chwili swego życia. Jeśli idziemy do wróżki, to ona może zobaczyć skutki tego, co robimy w danej chwili (swoją drogą gdybyśmy zaczęli szukać w sobie, a nie na zewnątrz, sami widzielibyśmy rezultaty swych teraźniejszych działań). Jeśli zmieniamy swoje życie, zmienia się przyszłość. Dość ciekawie zostało to przedstawione w filmie "efekt motyla". Nic nie jest przesądzone, skoro jesteśmy stworzeni (zrodzeni) przez... (tu wstaw to, w co wierzysz), to jesteśmy do niego podobni (mamy jego geny:) ). W takim razie jesteśmy tak jak on twórcami, twórcami własnego życia. Jak se pościelisz, tak się wyśpisz:)))) A jeśli ktoś już musi chodzić do wróżki, to niech wybierze taką, która będzie dla niego pomocą, a nie wyrocznią. Odpowiedz Link Zgłoś
tursyta Re: Numerologia a śmierć 31.08.10, 12:15 Ciekawe dlaczego ta wróżka nie obliczy sobie jakie padną numerki w totka, tylko musi żerować na naiwniakach? Odpowiedz Link Zgłoś
antosia201 Re: Numerologia a śmierć 31.08.10, 13:31 NO właśnie, o tym nie pomyślałam, dzięki za wskazówkę Odpowiedz Link Zgłoś