lucja1988 03.03.14, 22:41 Czy ktoś ma jakieś sugestie lub inne propozycje. Znalazłam takie coś iton.com.pl/jak-odczynic-rzucony-urok/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: Ja się "odczarować" od faceta 07.03.14, 20:11 hahahaha zawsze myślałem, że to kobiety czarują a tu proszę.... być może miałbym pewien sposób na odczarowanie od faceta.... ale musisz mi podać parę danych.... Imię faceta....to ważne gdyż pewna grupa imion z potocznego języka wiąże się z imionami szatanów.... np. taki Dionizy....Belzebub go uwielbia....w starożytności Bóg wina, zabaw, uciech wszelakich, które od ascezy - zwłaszcza cielesnej - odciągały..... Makary - to jedno z imion Lucefera - on uwielbia zwodzić w rytm makareny grzeczne dziewczynki.... aha...ważna jest też Twoja dats urodzenia - wiadomo - znak zodiaku...oraz... rozmiar tali, biustu, wzrost i waga ....z dancy pozanumerycznych proszę podaj kolor oczy, ulubimy zapach oraz danie.... już lece po talię tarota i piramidkę Enrof, żeby odczyniać.... Odpowiedz Link Zgłoś
chcebyctu Re: Ja się "odczarować" od faceta 12.03.14, 17:31 jak mówi george - najlepszym i najzdrowszym sposobem jest znaleźć sobie innego - tak po prostu. Skuteczność gwarantowana i od stuleci stosowana. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza1989_05 Re: Ja się "odczarować" od faceta 07.04.14, 01:31 Witam. Piszę z Warszawy. Przez 3 lata byłam w związku z przystojnym facetem. Dałam z siebie wszystko. Odszedł. Poczucie klęski, zaniżona samoocena, pustka w środku i pragnienie żeby wrócił. Pewnego dnia, w metrze, gdy jechałam do pracy na Kabaty podszedł do mnie bardzo sympatyczny, starszy mężczyzna i powiedział mi: „Proszę nie martwić się. Dobrze dla pani się stało, że on odszedł. On wyssał z pani energię. To był egoista. Czas zadbać o siebie”. Zamurowało mnie, ale poprosiłam o kontakt. Dostałam e-maila. Po wahaniach napisałam. Spotkaliśmy się w pubie, pogadaliśmy, Pan Marek przeliczył kabałę z moich imion, nazwiska i daty urodzenia oraz rozłożył Tarota. Zdecydowałam się. Następne spotkania odbywały się u mnie w domu. Pan Marek wykonał na mnie rytuał oczyszczania aury i pola energetycznego. Następnie odbyły się dalsze spotkania ( 5 spotkań 2-3 godzinnych podczas których nastąpiło przerwanie więzi z moim byłym, a następnie praca na czakrach połączona z masażem tantrycznym i medytacją). Było spokojnie i bezpiecznie. Spotkania bez limitu godzinnego – poświęcał mi tyle czasu ile było potrzeba bez patrzenia na zegarek. Dzięki tym zabiegom w końcu odzyskałam siebie, energię, wolę życia i wiarę w swoje możliwości. I to wszystko za jednorazową opłatą 500 złotych. Serdecznie polecam tego cudownego człowieka. Zgodził się aby udostępnić jego telefon: 783 027 227. Jeśli nie odbierze, to oddzwoni. Aha. Rytuał z czakrami i tantrą odbywa bez żadnego ubrania, więc nie polecam osobom wstydliwym. Ale ten człowiek jest bardzo dyskretny i tyle w nim ciepła i spokoju, że naprawdę warto skorzystać. Polecam. Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Autopromocja 07.04.14, 11:34 To wyżej się nazywa: autopromocja. Albo żarcik. Ciekawe, ile chętnych występowania na golasa się zgłosi? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza1989_05 Re: Autopromocja 07.04.14, 11:46 olek13 napisał: > To wyżej się nazywa: autopromocja. > Albo żarcik. Ciekawe, ile chętnych występowania na golasa się zgłosi? Olku13 musisz mieć na prawdę przykre doświadczenia. Pewnie naciąłeś się na jakąś pseudo wróżkę albo innego człowieka o "cudownych rękach". Ten Pan nie ma ani cudownych rąk, ani nic z tych rzeczy. Jak byś spotkał, to byś uwierzył. Współczuję Ci. Właśnie tacy mężczyźni jak Ty czynią najwięcej zła. Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
lucja1988 Re: Autopromocja 07.04.14, 20:40 Ten wpis nie miał za zadanie tworzenie kolejnej kolumny reklamowej. Bardziej proszę o wymianę zdań co do skuteczności. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Autopromocja 07.04.14, 23:42 Skuteczność, a właściwie jej brak, wykazano wielokrotnie. Skutecznie to tylko ludzie wierzą w bajki i to im daje złudzenie skuteczności czarów itp. "działań". Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Autopromocja 07.04.14, 23:40 Wszystkie wróżki są pseudowróżkami. Nikt nie potrafi wróżyć (w sensie przepowiadania czegokolwiek), a przynajmniej nikt tego nie udowodnił, że potrafi, co na jedno wychodzi. Jestem sprawcą wielkiego zła, to prawda. Pokazuję, jak wygląda głupota i naiwność. To bolesne doświadczenie. Bzdety w stylu "współczucia" pozostaw dla naiwnych klientów. Życzę niepowodzenia w ich wkręcaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
euzebiabio Re: Ja się "odczarować" od faceta 01.05.14, 15:27 ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś