bonaparte0 18.04.14, 19:19 Jak okreslić czyjś wiek duszy? ostatnio od kogoś kto zajmował sie reiki usłyszałem iz jestem stara duszą. Co to oznacza? i jak rozpoznała to ta pani ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olek13 Re: Reiki - wiek duszy 18.04.14, 21:14 Tego nie da się określić. Nie da się nawet niczego powiedzieć o duszy, bo nikt nie wie, czy coś takiego w ogóle istnieje. Niektórzy tylko tak wierzą. A jak ktoś mówi, że coś wie na ten temat, to zwyczajnie baja. Jeśli chcesz posłuchać bajań o sobie, to na pewno znajdą się chętni, by Ci tego dostarczyć, tylko po co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
atman76 Re: Reiki - wiek duszy 19.04.14, 08:56 najlepiej pytac tej pani :-) każdy ma swój system jasnowidzenia/jasnoczucia i definicje pojęć . Ja zostałem kiedyś określony jako dusza dojrzała mimo, że ta sama osoba stwierdziła że mam kilkaset inkarnacji. Mi się określenie dusza stara/młoda itp wydaje mocno subiektywne i nieprecyzyjne. W zasadzie nic z tego konkretnego nie wynika dla rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
katamawira Re: Reiki - wiek duszy 23.04.14, 22:21 Tymi określeniami - stara dusza, młoda dusza bioterapeuci określają czasem poziom rozwoju duchowego. Odpowiedz Link Zgłoś