Dodaj do ulubionych

Koniec homeopatii

05.04.16, 11:32
Ponieważ jest forum dla osób z wybitnym skłonnościami do robienia z siebie idiotów i dawania się okradać hochsztaplerom wszelkiego sortu, to może ten wyrok sądu przyniesie jakieś otrzeźwienie
www.medexpress.pl/spor-nil-o-homeopatie-jest-wyrok-sadu/63628
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Koniec homeopatii 06.07.19, 10:27
      Nic z tego, to jest forum "bioterapia". I nic tego nie zmieni. Nas też by skazano na stosik, książki Arystotelesa już tam w przypadku wiary w katolicyzm i pokrewne spłonęły w XV w.
      A zachęć może jeszcze do palenia kart, tarota i czarownic, please. To artykuł 256, jako że wierzyć można i sprzedawać w Polsce też, póki co.
      Ja bym kościoła katolom zabroniła prowadzić, z uwagi na rosącą paranoję religijną ale nikt - oprócz tego że w dziewictwo Maryi ani bóstwo Jesusa, ani w panteon bożków nazywanych"święty" nie wierzy - nie wyzbędzie się ślubów w ładnej kiecce z samochodem przynajmniej raz w życiu. Ani pogrzebów w kościele, bo na stypę ie każego stać Wiem, bo robiłam, choć chyba nikt nie był z towarzystwa w to wszystko wierzący, tak naprawdę.To wielkie przekłamanie, na ewolucję też nie ma dowodów bo co rusz to jakiś katoś podłoży kulę armatnią na pustyni Gobi, jakoby zbadaną węglem C14. A może by tak zbadać ich wszystkich "wariatgrafem"?
      • gambimbi Re: Koniec homeopatii 10.05.20, 14:44
        Masz w tym co piszesz trochę racji. Rozsądek nie bierze tu góry jak widać.
    • menago_bb Re: Koniec homeopatii 14.07.19, 16:35
      To w co wierzyć....Panie Premierze? ;)
      • zalak Re: Koniec homeopatii 26.12.19, 13:56
        W obietnice.
    • zenion Re: Koniec homeopatii 12.10.19, 23:34
      A tu jakie kwiatki...
    • zbyszek1980 Re: Koniec homeopatii 16.10.19, 18:48
      Homeopatia działa jako efekt placebo na tych, którzy w to wierzą i działa, jeśli choroba nie jest zbyt poważna. Na moje to homeopaci powinni się znać na chorobach i odsyłać do lekarzy ludzi którym placebo nie pomoże.
    • lilana Re: Koniec homeopatii 17.10.19, 17:52
      mi homeopata pomógł, tamten musiał być oszustem
      • camaretto Re: Koniec homeopatii 21.10.19, 11:34
        Mojej rodzinie też. I mi również, lekarze posługujący sięhomeopatią.
        Sama robiłam i robię eliksiry, są maksenergetyczne, bardzo mnie wsparły na zdrowiu.I nie odważyłabym się na inne rozcieńczenie takich rzeczy jak ołów, aluminium,anawet zwykła soda jest czasami problemem, a kwasbenzoesowy przytlacza,nawet w "aptecznych ilościach"
        Ale na środki inne niż homeopatyczne z karalucha z 18w to może nie lecę jak Amerykanie,i te ich owadzie białka - (powiedz, w co oni wierzą?)
        • camaretto Re: Koniec homeopatii 21.10.19, 11:35
          Sorry za literówki, mam zepsutą klawiaturkę.
    • zonkfort Re: Koniec homeopatii 09.11.19, 20:31
      No patrz
    • langin Re: Koniec homeopatii 05.02.20, 16:53
      To nic nie da, nie na tym forum
    • canicula11 Re: Koniec homeopatii 07.03.20, 22:58
      Każdy ma prawo wierzyć w co chce, nie każdy musi przez to być określany jako idiota.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka