olek13 12.08.19, 23:38 Dobry tekst - do przeczytania, zanim się powierzy życie "medycynie alternatywnej": zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/7,101580,25072343,bezwzglednie-cynicznie-bez-zadnych-skrupulow-tak-sie-doi.html#s=BoxOpMT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camaretto Re: Cudowne leki na raka 25.08.19, 11:09 Zostałeś wyprzedzony przez Zibiego Jana Popko. Czy Józia Pupką. Czy Łydkom. A zła rzecz, bo tekst doby. Miałam okazję się na lejkarzach i "medykach" oraz pseudoradiestetach w rodzaju Żądły wyładować. Co gorsz,już ma parę latek, więc stan wiedzy zerowy. Tak się składa,że określam za pomocą diagnozy profi już któregąś chorobę,na ogół potwierdza się z aparatami,ale nie zawsze.Niestety, na korzyść moją. Wiem przynajmniej,gdzie na alarm dzwonić.A ty - masz jakieś sukcesy? Czy nie zrobiłeś kursu bioterapii ani radiestezji? Tylko ciototerapię? Słyszałam za to,że Wiatrowski leczył na ospę wietrzną dwa lata "chorego" w Ulmedzie, zanim mu wykazano kretynizm wrodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Cudowne leki na raka 25.08.19, 11:48 Że co..? Rozumie ktoś coś z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
zalak Re: Cudowne leki na raka 24.12.19, 17:21 Po co chcesz cokolwiek rozumieć, skoro dla ciebie to bajki? Odpowiedz Link Zgłoś
zenion Re: Cudowne leki na raka 12.10.19, 23:15 No cóż, zawsze znajdzie się ktoś mądry, kto z tego skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
kamano1 Re: Cudowne leki na raka 18.10.19, 22:25 witamina c, polecam stosować codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Cudowne leki na raka 21.10.19, 11:59 A ja nawet A,D E, B kompleks i K Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Cudowne leki na raka 21.10.19, 13:04 Tiaaa... Jeszcze coś na przeczyszczenie i raka wyczyści dogłębnie. To może od razu strychninę, tak całą garść? Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Cudowne leki na raka 21.10.19, 18:40 Nie, choćmam ją na liście lekarstw, nawet ciekawenaco tow medyynie. Ale już B17 podecają WSZYSCY, a ja osobiście jadłam czasami "gorzkie migdały" Tylko ...mało. Ameretto to właśnie likier z gorzkich,bardzo gorzkich pestek morelek,które działają... i nic ich nie jada , nic cyjanków nei rusza. Podobnie jak lentilan,lapachol, (czyt.lapaczol), czy wilkakora. wiele substancji to teraz uznane leki na "przypadłość z brodawkami", epoka kurzajek - i machaniny rękami się skończyła. w gabinetach wróżek d dominuje strój biznesowy, google,komputer,prog astrologiczny i wielka XXXL szklana kula dla ozdoby.No i -jasno -ciemni,inaczej światła byśmy nie zauważyli w takiej świadomości nowicjusza. Odpowiedz Link Zgłoś
zalak Re: Cudowne leki na raka 15.12.19, 19:12 Ludzie wierzą bezgranicznie w takie rzeczy, a później tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Cudowne leki na raka 25.12.19, 16:59 Nie ma się co przejmować, grunt że dla/na Olka to działa. Jadł ktoś już muchomora? Ostatnio miałm 100% trafności, jeśli chodzi o zaginionego grzybiarza znad morza. Rozdzierające wpisy. Popełnił samobójstwo. Pytanie tylko ...czym? Odpowiedz Link Zgłoś
langin Re: Cudowne leki na raka 04.02.20, 18:28 To tak jak z tym, który zna leki na koronowirusa Odpowiedz Link Zgłoś
canicula11 Re: Cudowne leki na raka 07.03.20, 20:14 Tak się dzieje gdy brakuje rozsądku niestety Odpowiedz Link Zgłoś
gosiamalgosia Re: Cudowne leki na raka 08.05.20, 14:56 Do wszystkiego trzeba podchodzić przede wszystkim ze zdrowym rozsądkiem. Mamy medycynę, żyjemy w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
gambimbi Re: Cudowne leki na raka 10.05.20, 14:13 Tetaz jest moda na antyszczepionkowców. Odpowiedz Link Zgłoś
balbilona Re: Cudowne leki na raka 01.06.20, 23:57 Tylko medycyna tradycyjna bez znachorow Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Cudowne leki na raka 03.06.20, 14:22 Jasne, jak będzie za 2 lata szczepionka od Chińców to rzeczywiście nie polecam. Za to, zadziałałona znajomą babcięmoją bioterapią,sama schudłam już 15kg a jej chcieli zniszczyć tarczycę jodem promieniotrwórczym. Dotknęłam,zapytawszy uprzednio lekarzy cio to, bo by nie przyszła -jest prostą kobietą i na lekarzy nie ma rady u niej. Przybiegła znów, ale wyniki miała nagle w porządku. Już nie bierze leków. Wiara czyni cuda,choć jestem i 25 lat zweryfikowanym profesjonalistą. Inna sprawa karma,tej nie mi się nie udało i staram się nie brać pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Cudowne leki na raka 03.06.20, 14:23 A Balbina? Istnieje na nią sposób? I na Szumowinkę? Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Cudowne leki na raka 03.06.20, 16:16 Takie pytanie do wyznawców ezogłupot: jak się popsuje samochód to też dzwonicie do wróżki by zdiagnozowała usterkę? Odpowiedz Link Zgłoś
bagietonka Re: Cudowne leki na raka 23.10.20, 01:08 Naiwnych nie brakuje. A później nieszczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
fatinka121 Re: Cudowne leki na raka 28.04.21, 20:01 Tylko medycyna, a nie jakieś głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
imatynib Re: Cudowne leki na raka 28.04.21, 23:40 Ściema totalna, ale sporo ludzi w to uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
erytoma Re: Cudowne leki na raka 07.05.21, 09:46 Korzystajcie z medycy w tym zakresie, wątpię żeby takie leki naprawdę pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
olamelak Re: Cudowne leki na raka 10.05.21, 19:36 Lepiej jednak w tak poważnych sprawach jak nowotwór opierać się na medycynie. Odpowiedz Link Zgłoś
alamanta Re: Cudowne leki na raka 12.05.21, 18:27 Cudownych leków nie ma, jest medycyna. Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Cudowne leki na raka 26.05.21, 07:17 Medycyna tak, ale trzeba uważać, bo takie "cudowne leki czasami opisane,czasami wejdą w kanon madyczny,a czasami śmieszą. Vide Vilcacora czy PauD'arco. Natomiast po paru diagnozach "wróżek" nie powiem,też jestem zadowolona. Po prostu, radzą ...np.lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś