Dodaj do ulubionych

słońce, gwiazda, eremita

30.05.05, 23:20
pytanie dot.spraw uczuciowych. Jak to zinterpretować?

Czy Eremita w takim układzie może oznaczać wyjazd do innego kraju?
Obserwuj wątek
    • potrek Re: słońce, gwiazda, eremita 30.05.05, 23:34
      Czy Eremita w takim układzie może oznaczać wyjazd do innego kraju?
      Ten co niesie światło czyli eremita to postać nauczyciela
      duchowego,mędrca,rebe .
      Ksiądż by ci odpowiedział.
      Proście a bedzie wam dane :)Tak jak to masz w ewangeli czyli dobrj nowinie :)
    • marlena.skrabulska Re: słońce, gwiazda, eremita 01.06.05, 09:43
      Można to zinterpretowac tak, że na szczęśliwe życie uczuciowe trzeba będzie jeszcze poczekać.. Może to nie jest odpowiedni moment na uczucia ? Może warto pobyć samej ze sobą i zastanowić się nad dotychczasowym zyciem ?

Pozdrawiam ;-)
      • landrynka8 Re: słońce, gwiazda, eremita 01.06.05, 11:20
        No własnie to chyba nie jest tak. Ja po prostu zbyt często prosze o wróżbę w
        jednej i tej samej sprawie. Ja przesadzam.

Zresztą Panią również prosiłam o wróżbę i wyszło ze za moment coś sie wydarzy.

Pozdrawiam
        • comma Re: słońce, gwiazda, eremita 01.06.05, 15:17
          Jezeli stale pytasz w tej samej sprawie, zaczniesz dostawac sprzeczne
          odpowiedzi. Malo tego - zamet emocjonalny jaki odczujesz, bedzie wywieral
          niekorzystny wplyw na rozwój wydarzen. Doradzam Ci wyciszenie sie, medytacje
          lub prace z afirmacjami. Karty i wrózki zostaw juz w spokoju. Pozdrawiam :-)
          • potrek Do landrynki8 03.06.05, 08:54
            Rzeczywiście może być ci pisana emigracja emigracji a nawet zamąż wyjście za
            cudzoziemca. Oczym świadczy Mars w 9 domu emigracji plus jest on władcą desc-
            osi związków w Baranie. Także oś 4 domu w Koziorozcu moze wskazywać na to że
            nie tylko w domu rodzinnym się dusisz i jesteś nim troche przytłoczona
            obowiazkami.Ale także swoją Ojczyznę możesz postrzegać jako Kraj bez prespektyw
            dla siebie.
            Pozdrawiam potrek :)
            • landrynka8 Dziekuje Ci Potrku gorąco. 03.06.05, 10:02
              Jednak moje przeczucia, które mam co najmniej od roku i są kompletnie
              irracjonalne mają przełożenie w radixie. Bardzo serdecznie Ci dziekuję raz
              jeszcze.

Czuję to po prostu że niedługo się ztąd wyprowadzę. Powiem wiecej jak się
              wszystko sprawdzi.

A co do częstego stawiania wróżby: ja poprostu jestem dość dokładną osobą i
              lubię wszystko sprawdzać po klika razy. I niestety nad czym ubolewam, nie
              jestem osoba skrytą i na pewno nie działam za czyimiś plecami...

Pozdrawiam
              • comma Landrynko :-) 04.06.05, 10:45
                Rzecz nie w działaniu za plecami, a we wprowadzaniu chaosu energetycznego. W
                tym przypadku, to co robisz nie jest "sprawdzaniem" lecz raczej mieszaniem. To
                tak, jakbyś za każdym razem burzyła już ułożoną układankę, by układać ją od
                nowa. Tylko, że za każdym rozburzeniem i ułożeniem niepostrzeżenie zmienia Ci
                się jakiś element, aż w końcu otrzymasz całkiem inny obrazek, a powrót do
                pierwotnego wyniku okaże się niemożliwy. Ale oczywiście masz wolną wolę i
                możesz skorzystać z mojej rady, lub nie. Pozdrawiam, życząc powodzenia i
                najbardziej korzystnego dla Ciebie obrotu Koła Fortuny :-)
                • landrynka8 Re: Landrynko :-) 04.06.05, 11:03
                  Dziękuję Comma, Tobie życzę również wszystkiego naj, naj, naj.

Ps.
                  Piszac o działaniu za plecami i skrytości - absolutnie nie miałam Ciebie na
                  myśli. (Niezręcznie jest mi tak pokazywac palcami).

Pozdrawiam.
                  • comma Re: Landrynko :-) 04.06.05, 11:14
                    A nie, mnie nie o to chodziło :-) Raczej uznałam to za komentarz do mojej
                    znajomej, która - rzeczywiście za plecami - swojego partnera, biegała od wróżki
                    do wróżki by sprawdzić jego wierność (a raczej upewnić się, że ją zdradza).
                    Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie :-))))
    • witch-witch Re: słońce, gwiazda, eremita 11.09.05, 11:34

Eremit nie oznacza wyjazdu za granicę..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka