landrynka8 30.05.05, 23:20 pytanie dot.spraw uczuciowych. Jak to zinterpretować? Czy Eremita w takim układzie może oznaczać wyjazd do innego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potrek Re: słońce, gwiazda, eremita 30.05.05, 23:34 Czy Eremita w takim układzie może oznaczać wyjazd do innego kraju? Ten co niesie światło czyli eremita to postać nauczyciela duchowego,mędrca,rebe . Ksiądż by ci odpowiedział. Proście a bedzie wam dane :)Tak jak to masz w ewangeli czyli dobrj nowinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.skrabulska Re: słońce, gwiazda, eremita 01.06.05, 09:43 Można to zinterpretowac tak, że na szczęśliwe życie uczuciowe trzeba będzie jeszcze poczekać.. Może to nie jest odpowiedni moment na uczucia ? Może warto pobyć samej ze sobą i zastanowić się nad dotychczasowym zyciem ? Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: słońce, gwiazda, eremita 01.06.05, 11:20 No własnie to chyba nie jest tak. Ja po prostu zbyt często prosze o wróżbę w jednej i tej samej sprawie. Ja przesadzam. Zresztą Panią również prosiłam o wróżbę i wyszło ze za moment coś sie wydarzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: słońce, gwiazda, eremita 01.06.05, 15:17 Jezeli stale pytasz w tej samej sprawie, zaczniesz dostawac sprzeczne odpowiedzi. Malo tego - zamet emocjonalny jaki odczujesz, bedzie wywieral niekorzystny wplyw na rozwój wydarzen. Doradzam Ci wyciszenie sie, medytacje lub prace z afirmacjami. Karty i wrózki zostaw juz w spokoju. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
potrek Do landrynki8 03.06.05, 08:54 Rzeczywiście może być ci pisana emigracja emigracji a nawet zamąż wyjście za cudzoziemca. Oczym świadczy Mars w 9 domu emigracji plus jest on władcą desc- osi związków w Baranie. Także oś 4 domu w Koziorozcu moze wskazywać na to że nie tylko w domu rodzinnym się dusisz i jesteś nim troche przytłoczona obowiazkami.Ale także swoją Ojczyznę możesz postrzegać jako Kraj bez prespektyw dla siebie. Pozdrawiam potrek :) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Dziekuje Ci Potrku gorąco. 03.06.05, 10:02 Jednak moje przeczucia, które mam co najmniej od roku i są kompletnie irracjonalne mają przełożenie w radixie. Bardzo serdecznie Ci dziekuję raz jeszcze. Czuję to po prostu że niedługo się ztąd wyprowadzę. Powiem wiecej jak się wszystko sprawdzi. A co do częstego stawiania wróżby: ja poprostu jestem dość dokładną osobą i lubię wszystko sprawdzać po klika razy. I niestety nad czym ubolewam, nie jestem osoba skrytą i na pewno nie działam za czyimiś plecami... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
comma Landrynko :-) 04.06.05, 10:45 Rzecz nie w działaniu za plecami, a we wprowadzaniu chaosu energetycznego. W tym przypadku, to co robisz nie jest "sprawdzaniem" lecz raczej mieszaniem. To tak, jakbyś za każdym razem burzyła już ułożoną układankę, by układać ją od nowa. Tylko, że za każdym rozburzeniem i ułożeniem niepostrzeżenie zmienia Ci się jakiś element, aż w końcu otrzymasz całkiem inny obrazek, a powrót do pierwotnego wyniku okaże się niemożliwy. Ale oczywiście masz wolną wolę i możesz skorzystać z mojej rady, lub nie. Pozdrawiam, życząc powodzenia i najbardziej korzystnego dla Ciebie obrotu Koła Fortuny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Landrynko :-) 04.06.05, 11:03 Dziękuję Comma, Tobie życzę również wszystkiego naj, naj, naj. Ps. Piszac o działaniu za plecami i skrytości - absolutnie nie miałam Ciebie na myśli. (Niezręcznie jest mi tak pokazywac palcami). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: Landrynko :-) 04.06.05, 11:14 A nie, mnie nie o to chodziło :-) Raczej uznałam to za komentarz do mojej znajomej, która - rzeczywiście za plecami - swojego partnera, biegała od wróżki do wróżki by sprawdzić jego wierność (a raczej upewnić się, że ją zdradza). Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: słońce, gwiazda, eremita 11.09.05, 11:34 Eremit nie oznacza wyjazdu za granicę.. Odpowiedz Link Zgłoś