Dodaj do ulubionych

boje sie tego

13.08.05, 20:45
Juz od dluzszego czasu mam sny dotyczace mojej osoby.Ze ktos chce mi zrobic krzywde, wiem ze chce mnie zabic, uciekam zawsze,on mnie goni i budze sie przerazona.Nie powiem ze te sny sa takie same sa rozne ale koncza sie tak samo.Co one oznaczaja?.I jeszcze sni mi sie woda , woda czysta wrecz krystalicza,niebieska.Ostatnio sie w niej topilam ale wyszlam z tego calo.Moze dlatego ze tak bardzo kocham morze ,nie wiem ??
Obserwuj wątek
    • pawpos Re: boje sie tego 24.08.05, 13:31
      Witaj,
      Wielu osobom pomaga powierzenie tego Bogu w modlitwie - tak szczerze, jakbyś
      rozmawiała z najlepszym przyjacielem. Wiem, że niektórzy uważają, że On nie
      istnieje. Ale może jednak warto spróbować. Może jednak istnieje?
      On Cię kocha.
      Pomodlę sie za Ciebie.
      Pozdrowienia,
      Pawel
    • getrost Re: boje sie tego 27.08.05, 13:41
      Polecam wszystkim sennik
      (oparty na psychoanalizie)(zaskakująco trafny)
      Marie Coupal, Sennik, Warszawa 2002. (wyd. Klub dla ciebie)
    • eevvaa Re: boje sie tego 27.08.05, 19:22
      alex1608 napisała:

> Juz od dluzszego czasu mam sny dotyczace mojej osoby.Ze ktos chce mi zrobic krz
      > ywde, wiem ze chce mnie zabic, uciekam zawsze,on mnie goni i budze sie przeraz
      > ona.

W dzień spróbuj rozmyślać nad swoim snem - zakoduj sobie, że jak znowu Ci się
      przyśni to tylko jest sen i nic złego nie może Ci sie stać. Po prostu staraj się
      nie obudzić przejmij kontrolę nad swoim snem i czekaj na jego zakończenie (
      wiesz, że to sen i nic złego nie moze Ci się stać)- tzw. śnienie świadome. Może
      będziesz mogła sama kontrolować zakończenie tego snu. Jest to trudne, ale przy
      ćwiczeniach możliwe. Po rozwiązaniu problemu sen więcej nie będzie powracał, a
      może dzięki temu dowiesz się jaki problem masz rozwiązać w życiu. Prawdopodobnie
      Twoje sny są odzwierciedleniem problemów życiowych, podczas snu psychika próbuje
      się oczyścić i stąd te koszmarne sny. Nie wiem czy akurat Tobie pomoże to
      wyjaśnienie, ale w moim przypadku się sprawdza - każdy z nas jest inny.

Pozdrawiam :)
    • anahella Re: boje sie tego 28.08.05, 02:03
      A ja zaproponuje cos bardzo przyziemnego:)

Staraj sie klasc spac z pustym zoladkiem, jedz kolacje godzine, dwie wczesniej
      niz zazwyczaj. Z mojego doswiadczenia wiem, ze gdy klade sie po sutej kolacji to
      sny sa duzo ciezsze i trudniejsze - budze sie zmeczona i niewyspana.
      • iinka Re: boje sie tego 29.08.05, 19:33
        Witam
        wiem że wszystko powinno mieć swoje wytłumaczenie, ale tu radzę waleriankę. To
        może być serducho - zauważ na np którym boku śpisz jak Ci się śnią takie
        rzeczy.
        Pozdrowka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka