mama.mimi 14.09.05, 18:35 Chciałabym abyście mi polecili literaturę o tym jak stosować wahadełko. ćhciałabym się nauczyć, a nie bardzo wiem które pozycje są najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiesteta1 Re: pytanie laika o wahadełko 20.09.05, 14:04 Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić dwie pozycje: "Radiestezja stosowana" - Z. Królickiego "Radiestezja dla początkujących" - S. Polaka Ale przede wszystkim polecam kurs radiestezji. Ale nie autorski tylko robiony przez któreś ze stowarzyszeń radiestezyjnych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.mimi Re: pytanie laika o wahadełko 24.09.05, 17:40 Bardzo chętnie skorzystałabym z kursu, ale gdzie? Najlepiej Łódź. W połowie listopada na hali Expo w Łodzi będą targi wróżkarskie, może tam czegoś się dowiem. Książki zakupiłam, nie wiem czy te, które mi poleciłeś? Muszę sprawdzić. Najważniejsze dla mnie jest to żeby ktoś sprawdził, czy ja się nadaję, bo chyba nie wszyscy mają ku temu predyspozycje. pozdrawiam monika Odpowiedz Link Zgłoś