Dodaj do ulubionych

Szanowna Pani Angest...

20.01.06, 09:35
Proszę nie szukać tutaj klientów. To nie jest forum dotyczące wróżbiarstwa.
Jeśli chce Pani wziąć udział w dyskusji na jakis temat albo służyć radą, to na pewno nie w taki sposób, jaki Pani stosuje. Bardzo proszę o dostosowanie się do założenia tego forum.
Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów. :)
Obserwuj wątek
    • angest Re: Szanowna Pani Angest... 20.01.06, 12:18
      Czy to nie jest forum na temat wrozbiarstwa to sie nie zgodze, bo chyba Pani
      postow nie czyta.
      Po drugie, niczego nie reklamuje, a jedynie uwazam ze jesli jest mozliwosc
      pomocy komus (wszelaka, czy to internet, czy normalna droga) to dlaczego mam
      tego nie przekazac.
      Akurat ta osoba sprawdzala mnie, i uwazam ze warto pomoc tym ktorzy tego
      potrzebuja.
      • marlena.skrabulska Re: Szanowna Pani Angest... 20.01.06, 13:15
        angest napisał:

> Czy to nie jest forum na temat wrozbiarstwa to sie nie zgodze, bo chyba Pani
        > postow nie czyta.

Owszem posty dotyczące próśb o prognozy zdarzają się, ale jesli już ktoś na nie odpowiada robi to BEZINTERSOWNIE. Ja odpowiadam na nie rzadko, prosze o pisanie maili na priv, bo forum ma taki tytuł jak widać, a jego konwencją od początku są rozmowy i wymiana doświadczeń na temat szeroko pojętej ezoteryki i bioterapii. Poza tym osoby , które się zwracają do mnie, deja.vu, anahelli czy innych bywalców chcą określonej porady w danej kwestii, ale nie zauważyłam by ktoś z nas w tak drastyczny posób polecał swoje usługi. Zazwyczaj porady są nieodpłatne, chyba, że istnieje inna umowa pomiędzy osobami, które na privie dogadają się w kwestii terapii i finansów.

> Po drugie, niczego nie reklamuje, a jedynie uwazam ze jesli jest mozliwosc
        > pomocy komus (wszelaka, czy to internet, czy normalna droga) to dlaczego mam
        > tego nie przekazac.

Jesli chce Pani pomóc, proszę również robić to nieodpłatnie. Pani aukcje nie przewiduja tego typu pomocy. Poza tym osoby proszące o pomoc spodziewają się prognoz przyszlości i porady co zrobić z danym problemem, a nie tylko analizy, czy są przylepione do nich byty albo czy pasują do siebie energetycznie. Jak nie pasują albo przerabiają karmę to co z tego wynika? Tak jest i już nic nie da się z tym zrobić?
        W jakims poście radziła Pani komuś, że nie powinna znać przyszłości, bo jej to nie jest do niczego potrzebne. A do czego jest potrzebna Pani analiza? Nawet jesli może być użyteczna to na pewno powinna być tylko jednym z elementów porady dla klienta. Ale to juz moja subiektywna ocena...

> Akurat ta osoba sprawdzala mnie, i uwazam ze warto pomoc tym ktorzy tego
        > potrzebuja.

j.w.

POzdrawiam
        • angest Re: Szanowna Pani Angest... 20.01.06, 13:33
          Po pierwsze. To nie jest moja aukcja, a osoby ktora uwazam ze wykonuje to
          profesjonalnie.

Pytanie, dlaczego ma to robic za darmo? Wymiana energii byc musi, nie mowie ze
          jedyna wymiana jest pieniadz, ale jest to najprostsza forma.

Co wynika z analizy badz zgodnosci. Otoz bardzo duzo. Zajmuje sie Pani reiki,
          podobnie jak ja, oprocz tego zajmuje sie chromoterapia, masazem, channelingiem.

Zbadanie osoby pod wplywem opetania astralnego, daje bardzo duzo. Po
          oczyszczeniu (egzorcyzmowaniu) nastepuje zatrzymanie ucieczki energii zdanego
          ciala. Jest to bardzo pomocne przy leczeniu. Przekaz reiki nie bedzie tak
          skuteczny jesli dana osoba posiada na swojej aurze przyczepy. Reiki zadziala,
          ale na krotka mete, poniewaz byt sie "nakarmi" ta energia.

Pozatym, ja nikogo nie zmuszam do zapoznania sie z tymi aukcjami. Kazda forma
          pomocy jestjak najbardziej wskazana.

KOlejna rzecz to zgodnosc. Jesli jest obarczona prawem karmicznym, to jest Pani
          w bledzie ze nic sie nie da zrobic. Nie wiem czy Pani wie,ale karme kolektywna w
          zaleznosci od jej rodzaju mozna oczyscic poprzez uswiadomienie sobie ze istnieje
          ona. Proste, ale za razem jakie trudne.

Oprocz tego sa rozne rodzaje karmy,nie sposob ich tu wymieniac i kazda inaczej
          dziala. Dlatego sprawdzenie zgodnosci pomaga wyeliminowac uklady karmiczne, lub
          pomoc zrozumiec,ze cierpienie jest uzasadnione.
          • marlena.skrabulska Re: Szanowna Pani Angest... 20.01.06, 14:16
            Mogła Pani zacząć od tego czym się zajmuje, może wtedy wszystko byłoby o wiele jaśniejsze..:) Takie "wejście smoka" z aukcją na allegro nie budzi zaufania :)
            Ale takie jest moje zdanie.
            Ja do Bytów podchodzę bardzo ostrożnie, bo teraz wszyscy wszędzie je widzą, często na nie zrzucają odpowiedzialność za swoje czyny i życie.
            Dlatego mam wobec nich mieszane uczucia, nie wykluczając oczywiście ich istnienia... ;-)
            Natomiast nie będę się wypowiadac na temat karmy, bo jest to bardzo indywidualna sprawa, tak samo jak wiele jest metod jej analizowania czy też sposobów niwelowania złych skutków.
            Ja nie napisałam, ze nie da się nic zrobić z karmą. Wręcz przeciwnie. Praca z karma to trudne, ale bardzo interesujące wyzwanie zarówno dla osoby ją przerabiającej jak i dla terapeuty... :)
            Pozdrawiam i dziękuję za dyskusję :)
            • deja.vu Re: Szanowna Pani Angest... 20.01.06, 20:16
              skoro chcemy juz komus pomoc to warto tu zamiescic informacje ze znakomita
              wiekszosc egzorcystow sprawdza podlaczenia za darmo :)
              • angest Re: Szanowna Pani Angest... 20.01.06, 20:27
                tak. Ale jesli robi to nie egzorcysta?
    • anahella Re: Szanowna Pani Angest... 22.01.06, 15:27
      Witam, pozwole sobie zabrac glos w dyskusji.

Zasada forow na portalu gazeta.pl jest ich niekomercyjnosc. Agora to duza firma,
      ktora przez wiele lat wypracowala sobie pozycje na rynku i teraz chce od tego
      odcinac kupony, wprowadzajac do regulaminu forum zapis o jego niekomercyjnosci,
      lub wykupienia reklamy. Ma do tego prawo, chocby z tego wzgledu, ze ona placi za
      domene.

Oczywiscie jakas komercyjnosc istnieje zawsze, i wiem, ze na priv autorom co
      ciekawszych postow na moim forum astrologicznym, proponuje sie odplatne
      swiadczenie uslug. Do mnie zreszta tez pisza forumowicze.
      Ale to zupelnie inna sprawa: na podstawie wpisow na forum osoby czytajace
      wyrabiaja sobie opinie o ludziach i tylko tym kieruja sie w wyborze swiadczacego
      uslugi ezoteryczne.

Zatem jesli chcesz zdobyc klientow - po prostu pisz. Pisz madrze, w sposob taki,
      by ludzie to rozumieli i akceptowali. Jesli zdobedziesz sobie sympatie bywalcow
      forum, to predzej czy pozniej bedzie ona oznaczala i popularnosc w interesach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka