29.06.06, 11:13
Witam !!Mam 52 lata od pewnego czasu mecza mnie koszmarne sny. Jaka moze byc
tego przyczyna i jak z tym walczyc.Doszlo do tego ze przez sen bardzo krzycze
i zalewa mnie zimny pot.Czesto boie sie zasnac.A oto niektore przyklady np:
pod skura wylegaja mi sie szczury ktore mnie zjadaja od srodka ,zabijam male
dzieci,gryza mnie psy i ciagle gdzies uciekam ,jadelub spadam.Jestem osoba
bardzo opanowana i spokojna.Moze Wy macie jakas rade.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • betrix2 Re: Zle sny 29.06.06, 12:52
      To nie są złe sny a koszmary!!!
      Czy w Pani życiu dzieje sie ostatnio coś innego? Musi Pani dokładnie opisać
      jeden sen aby można było cokolwiek powiedzieć.
      Pozdrawiam.
    • 10.mira Re: Zle sny 29.06.06, 14:42
      Witam!! Dokladnie nie moge opisac bo pamietam tylko te straszne sceny np:jestem
      gdzies w mieszkaniu(obcym)dookola nieznani ludzie i rodzaca kobieta.Pomagam
      przy porodzie ale potem biore dziecko za nogi i wyrzucam z 11 pietra.Wstyd mi o
      tym pisac bo to straszne. Nigdy bym nikomu krzywdy nie zrobila.Co jest dziwne
      nigdy nie pamietam calego snu tylko fragmety.Jezeli chodzi o szczury to czulam
      jak poruszaja sie pod skura naciskalam z kazdej strony ale one nie mogly
      sie wydostac a bylo ich bardzo duzo.Tak krzyczalam ze syn i maz sie
      obudzili.Pozdrawiam
      • betrix2 Re: Zle sny 30.06.06, 10:10
        Nie wyrzucilaś prawdziwego dziecka. Poród to materializacja jakiejś idei, to
        pomysł, który wykluł się, jednak jakś część Twojej podświadomości nie przyjęła
        tego i stad obraz wyrzucania "dziecka", niedojrzałego pomysłu.
        Podobnie ma się do szczurów, coś próbuje się wydostać na zewnatrz, moze stare
        zapomniane pomysly z młodych lat, może zapieczone urazy, w każdym bądź razie
        nalezy "posprzątać w swoim umyśle. Proszę sobie przypomnieć jakie dyskusje
        toczyły się przed snem o porodzie, jakie pomysły dojrzewały lub rodziły się w
        głowie i dlaczego należało je porzucic?
      • strasznydzik Re: Zle sny 20.07.06, 16:20
        witaj :)
        moje zdanie: walczysz z jakimis myslami lub wspomnieniami, moze pomyslami na
        zmiane w swoim zyciu. jesli masz jakies idee, nie czujesz sie do nich przekonana.

jest tez dodatkowe, proste wyjasnienie: koszmary to wynik zlego trawienia :) nie
        jedz niczego ciezkiego przed snem, zadbaj o swoj przewod pokarmowy, blonnik,
        ziolka. to moze byc tez sygnal na sprawdzenie, czy tam w srodku wszystko ok.

koszmary BARDZO CZESTO sa wynikiem zapchania zoladka przed snem
        • 10.mira Re: Zle sny 21.07.06, 13:15
          Hi!! Dziekuje za zainteresowanie.Nie zaglodalam tu dlugo bylam na urlopie.Chyba
          wiem dlaczego mam takie sny.Tu gdzie mieszkam jestem bardzo "samotna" wsrod
          tlumu i mam za duzo czasu.Bo bedac w Polsce na urlopie nic zlego mi sie nie
          sni.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka