Dodaj do ulubionych

Unosiłam się w powietrzu

31.10.06, 11:24
Miałam sen że unosiłam się w powietrzu. To wyglądało tak jakbym pływała, wykonywałam takie ruchy, ale nad ziemią. Przenosiłam się z miejsca, w którym kiedyś mieszkałam, do miejsca w którym mieszkam obecnie. Dziwne to było. Prosze o interpretacje.
Anna
Obserwuj wątek
    • iguana1978 Re: Unosiłam się w powietrzu 02.11.06, 13:08
      cóż tu interpretopwać piękny sen i tyle :) trzeba sie takimi rozkoszować póki
      są bo u mnie dawno takich nie bylo ;)
      pewnie czujesz się swobodnie, lekko i szczęsliwie a od takiego samopoczucia
      tylko myk i juz we snie jesteś w astralu hehe
      pozdrawiam ;)
      • ania.la Re: Unosiłam się w powietrzu 02.11.06, 17:49
        No własnie chodzi o to, że ja się wcale tak nie czuje :) a chciałabym. Ha.. może w tym tkwi problem.
        Pozdrawiam
        • iguana1978 Re: Unosiłam się w powietrzu 03.11.06, 07:47
          Aniu miałam podobny sen swego czasu :) dosłownie pływałam w powietrzu nad
          swoją rodzinną wioską byłam szczęśliwa jak dziecko, myślę, że we śnie mamy
          zdolność podróżowania tu i tam, trzeba się z tego po prostu cieszyć i nie
          dopatrywać niczego złego... co to może oznaczać... hmmm... może tęsknotę za
          rodzinnymi stronami, może tęsknote za dziecństwiem bo wtedy było się o wiele
          bardziej szczęśliwym... może to oznaczać naprawdę wiele a odpowiedź tkwie we
          wnątrz nas samych i juz :)
          • vegas5 Re: Unosiłam się w powietrzu 10.11.06, 20:56
            unoszenie sie... latanie... to ucieczka od problemu ktory masz rozwiazac... nie
            mozesz albo nie chcesz tego zalatwic
    • me2free Re: Unosiłam się w powietrzu 26.11.06, 14:24
      lubie szczegolnie sny z fruwaniem. Z reguly kolejny dzien mam super, nic nie
      jest w stanie mnie ruszyc, szczegolna euforia trwa do kolejnej nocy. Fruwanie
      jest super.
    • martabudzik Re: Unosiłam się w powietrzu 23.04.07, 16:11
      Witam
      To oznacza że masz ukryty talent artystyczny.Też miałam podobny sen i okazał
      się że faktycznie mam ukryte talenty.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka