aniolek971 14.04.07, 09:39 Chciałabym się skontaktować z jakąś dobrą wróżką przez internet czy to jest możliwe???????Mam problem i wahania.Proszę o szybko kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renovatio2007 Re: Proszę o pomoc ! 19.04.07, 16:14 aniolek971 napisała: > Chciałabym się skontaktować z jakąś dobrą wróżką przez internet czy to jest > możliwe???????Mam problem i wahania.Proszę o szybko kontakt. Witaj Nie zajmuje się typowym wrózbiarstwem ale wydaje mi się że mógłbym Ci doradzić... zapraszam na moją stronę www.jasnowidz2007.republika.pl/pomoc_jasnowidza.html Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: Proszę o pomoc ! 21.04.07, 11:21 Tutaj, na specjalistyczne forum "O Tarocie" możesz zapytać o wrózki przez Internet: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46080 Odpowiedz Link Zgłoś
decent76 nie daj się naciągnąć 22.04.07, 09:10 Tylko kontakt bezpośredni da dobrą wróżbę nie kontaktuj się przez sms i telefony jesetm przeciwnikiem takich wróżb Masz jescze aurę która może dużo powiedzieć dobrej wróżce ale konieczny jest kontakt bezpośredni, taka wróżba przez internet lub telefon to jak ....... ech szkoda pisać Odpowiedz Link Zgłoś