wnisia 03.05.07, 14:39 Witam Czy zna ktos wrozke Marie Cavalli ze strony magiczne mandale? Czy sprawdzily sie wam jej wrozby i co o niej sadzicie? Z tego co sie orientuje to wykonuje tez na zamowienie mandale. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poulsan1 Re: wrozka Maria Cavalli ze strony magicznemandale 10.06.07, 12:50 Mnie się sprawdziły. Dlatego polecam. Dodatkowo osoba o wyjątkowo ciepłej aurze, widac, że robi to z pasją. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: wrozka Maria Cavalli ze strony magicznemandal 10.06.07, 15:56 A mnie sie nic nie sprawdzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenia24 Re: wrozka Maria Cavalli ze strony magicznemandal 10.06.07, 16:21 a mnie wszystko sie sprawdzilo. Pani Maria bardzo indywidualnie podchodzi do problemu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: wrozka Maria Cavalli ze strony magicznemandal 10.06.07, 17:54 Fakt, bardzo indywidualnie, mialam z nia wielokrotnie kontakt przez gg, poswiecila mi bardzo duzo czasu, ale niestety zupelna klapa, a moze stety Odpowiedz Link Zgłoś