kamea_chateau 05.01.08, 06:18 czy moge go powiesić w przedpokoju zeby wspomagał cały nasz dom i rodzinę? Bardzo proszę o informację w tej sprawie. Kamea. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urmila Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 05.01.08, 09:34 Odpowiem po południu, chwilka cierpliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urmila Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 05.01.08, 22:56 Przygotuj sobie następujące rzeczy : kadzidło jasminowe, świeca biała, miseczka z wodą, miseczka z solą ale taką kamienną lub morską. Ustaw w rzędzie sól, woda, świeca i ogień. Najpierw włóż talizman do soli i wizualizuj jak się oczyszcza z różnych energii. Po chwili włóż do wody. Odczekaj moment wyobrażając sobie, jak spływa z niego niepożądana energia. Potem przesuń kilka razy, najlepiej 9 nad ogniem świecy myśląc jak jej płomień wypala te energie, a na koniec okadź w dymie kadzidła wizualizując jak energie rozpraszają się na cztery wiatry. Na koniec weź talizman w dłonie i poproś Anioły by odtąd strzegły Cię i Twoją rodzinę oraz prowadziły przez życie. Potrzymaj go jakieś 10 minut, jeśli masz Reiki możesz jej użyć. Gdy odczujesz, że już nasyciłaś go swoją energią podziękuj Aniołom i już jest gotowy do używania. Pamiętaj, by go codziennie oczyszczać pod wodą. Z zasady nosi się go przy sobie, jesli chcesz możesz kupić podobne dla rodziny robiąc ten sam rytuał w ich intencji.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 06.01.08, 08:08 Czy te same czynności należy wykonać w przypadku innnych amuletów.Ja i moja rodzina nosimy pentagramy w kole,juz jakiś czas,ale poniewaz nie wiedziałam ,że amulet trzeba zaprogramować,dlatego przed użyciem nic takiego nie zrobiłam.Natomiast codziennie oczyszczam je pod strumieniem zimnej wody. Czy to wystarczy,czy tez musiałabym też zaprogramować nasze amulety? Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś
urmila Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 06.01.08, 19:56 Tak się robi w przypadku wszystkich amuletów. Przynajmniej powinno się :) To takie w pewnym sensie uruchomienie działania... Możesz któregoś wieczoru wziąć pentagramy i przeprowadzić ten rytuał, nie zaszkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
elle33 Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 15.01.08, 22:01 Witam serdecznie, mam pytanie gdzie mozna taki amulet kupic i czy musi koniecznie byc tylko jasminowe kadzidelko , czy tez inne tez ,obawiam sie ,ze tam gdzie mieszkam nie znajde jasminu. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
urmila Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 16.01.08, 15:17 W internecie jest dużo róznych sklepów z kadzidłami i amuletami... Wystarczy wpisać w google :) sklep.tarotnet.pl/product_info.php?products_id=770 Odpowiedz Link Zgłoś
elle33 Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 16.01.08, 16:19 a co z kadzidelkiem , moze byc inne niz jasminowe? Odpowiedz Link Zgłoś
zoyka30 Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 16.01.08, 17:16 Pan Ciszak także ma w swojej ofercie amulet siedmiu Aniołów-nawet trochę tanszy. Wogóle amuletów : do wyboru do koloru,na każdą okazję:) www.ciszak.pl/?s=2&id_kategorii=161 Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 16.01.08, 19:19 Co do kadzidełka,to wydaje mi się ,że musi być jaśminowe.Inaczej Urmila napisałaby,żeby poprostu zapalić jakieś kadzidełko. Widocznie kadzidełko jaśminowe ma "przyciągać"określoną grupę aniołów. Nie wydaje mi się,żebyś miała problem z kupieniem jaśminowego kadzidełka.Popytaj w kwiaciarniach,gdzie teraz oprócz kwiatków,mają też świece,drobne upominki,olejki zapachowe itp.Ja mieszkam w niewielkim mieście,ale nie miałam większego problemu z kupnem tego kadzidełka. A jeśli naprawdę nic nie znajdziesz wrzuć "kadzidełko jaśminowe" w Google czy inną wyszukiwarkę i wyskoczą sklepy internetowe,gdzie możesz to kupić. Powodzenia Anika Odpowiedz Link Zgłoś
urmila Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 16.01.08, 20:13 Raczej jasminowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
elle33 Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 16.01.08, 22:39 i juz wszystko wiem -oki doki. Odpowiedz Link Zgłoś
elle33 Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 03.03.08, 19:12 Dzisiaj otrzymalam przesylke z tym Amuletem , i zabralam sie do zaprogramowania . Tylko nie wiem czy ta swiece zostawic do konca zeby sie wypalila czy mozna juz ja zgasic. A sam Amulet od P. Ciszaka srebrny ,sliczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
urmila Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 03.03.08, 21:55 Nie musi sie dopalać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolesta Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 24.03.08, 14:14 Czy ten amulet naprawdę działa? Odpowiedz Link Zgłoś
elle33 Re: Amulet siedmiu aniołów-jak zaprogramować i .. 14.04.08, 22:00 jak juz wiesz ,anioly w tym amulecie pomagaja, wspomagaja , naprowadzaja , na to co w zyciu dla kazdego osobiscie jest bardzo wazne a jesli jeszcze dodasz do tego wlasna , codzienna osobista modlitwe , mozesz smialo powiedziec , ze spelniasz sie :-)) Ja jeszcze kazdego ranka wyciagam po 2 anioly, czytam ich medytacje , przeprowadzam rytualy i wiem ,ze sa i dzialaja . Widze roznice przed i po ich poznaniu :-)) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś