mkm1984 20.01.09, 17:51 Czytałam żelludzie spod drogi zycia 3 mają w sobie duzo uroku, czaru ale czy rzeczywiscie tak jest w rzeczywistosci? Jak to się przejawia, czy wyrózniają się urodą? Piszcie co wiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nielaik Re: Urok 3 20.01.09, 18:30 Nie widzę szczególnej urody, wdzięku i powabu wśród wszystkich trójek jakie udało mi się poznać. Czasem byłam zaskoczona, że ta kobieta jest 3. Nie wyróżniała się urodą, ubiór może być, nie mogłam się dopatrzyć słynnego magnetyzmu trójki, no może poza zarzucaniem włosów i mruganiem do kolegów. Druga osoba z 3 miała poczucie humoru, nikt nie potrafił na poważnie tak śmiesznie przeklinać jak ona. Przebojowa i energiczna, ale pewnie na to miały wpływ inne liczby. Uroda nie powalająca na kolana. Mężczyźni to byli czarusie, wygląd w normie, ale za to udawaną lub nie udawaną sympatią potrafili zjednać sobie panią urzędniczkę, sklepową, lekarkę. Zagadali "niezobowiązująco", wykazywali zainteresowanie pracą urzędnika, rzucili komentarz, który "przypadkowo" zgadzał się z poglądami osoby, od której zależy podbicie pieczątki. Odpowiedz Link Zgłoś