of.woman.born 11.09.09, 17:20 ty wysłałaś cos do mnie na skrzynkę/ jakieś zapytanie? no mam wrażenie ze ktoś się pod ciebie podszywa nieudolnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
of.woman.born Re: tauto 11.09.09, 17:24 i co nam zostaje? prośba do dolora, zeby usunął ten wątek. przeczekamy. Odpowiedz Link
diferente Re: tauto 11.09.09, 17:25 daj spokój większej kompromitacji nie będzie a chuja prosić o coś? o co? żeby się wykastrował? czy żeby poobcinał sobie paluszki? Odpowiedz Link
of.woman.born Re: tauto 11.09.09, 17:32 jak już jestesmy takie do granic skompromitowane, to znaczy ze od teraz wolno nam wszystko? ja bym nie chciała żeby rozerwała go bomba. uwazam ze nadaje się na weterynarza, i jakby rozerwała go bomba kefirka i bzyczka byłyby zrozpaczone. Odpowiedz Link
of.woman.born dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 17:22 wiem, że to nie ty (ja wiem kto to) hej Woman. mam pytanie - to co wiedziałam - to to, że za nim przepadasz i że piszesz do niego, a on się od Ciebie ogania. tyle mi powiedział. kiedy błagałam, by do mnie wrócił. był tam jakiś związek? też? jestem rozbita. jaki to niepospolicie zły człowiek. - Odpowiedz Link
diferente Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 17:23 ale to ja. no sorry. wow. wiesz, że dopiero teraz to się zrobił materiał na komiks? fajnie że wkleiłaś :D Odpowiedz Link
of.woman.born Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 17:27 myslałam, że ktoś nas oficjalnie próbuje skłócić. strasznie wyczulona na to jestem. wybacz.przepraszam. po prostu bałam się ze ktoś się pod ciebie podszywa. Odpowiedz Link
diferente Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 17:28 każdy dobry dramat kończy się farsą ja jestem ta ZŁAAAA i już mi się chce śmiać. nie ma jak to mieć dobrą diagnozę. Odpowiedz Link
diferente Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 17:38 to się i tak mało nasłuchałaś. to jest zły człowiek złych ludzi się nie boję boję się tylko, gdy mogę zrobić krzywdę dobrym może trzeba mi tego było. konfrontacji. echa. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 17:44 diferente napisała: > to się i tak mało nasłuchałaś. > > to jest zły człowiek > złych ludzi się nie boję > boję się tylko, gdy mogę zrobić krzywdę dobrym > > może trzeba mi tego było. > konfrontacji. echa. co ja mam napisac? że jestem szczęsliwa, że w końcu zachciałaś ze mną porozmawiać? no to napiszę to. nie spałam z nim uwodził mnie słowami, a potem się mną znudził. z dnia na dzień. jak szczerośc to szczerość wiedziałam o tobie. codziennie słyszaam - ale nie masz chada, ale nie masz chada, co? No to udawałam, że nie mam chada. ale sie w koncu wydało. Odpowiedz Link
diferente Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 17:47 seks, to pikuś to nie jest krzywda, ani zdrada. ale robienie wody z mózgu. manipulowanie uczuciami - jest złe. nazywam: złe. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 17:50 diferente napisała: > nie zachowujmy się jak dwie porzucone histeryczki. Jesteśmy o wiele wiecej warte. niech tam mu się z bzyczką dobrze wiedzie. cały dzien na niego zmarnowałysmy.wystarczy. Odpowiedz Link
dolor Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 17:53 Ale co się naśmiałem, to moje. Wiem, nie wypada, ale się nie mogłem powstrzymać. Zły, zły dolor. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 18:02 dolor napisał: > Ale co się naśmiałem, to moje. Wiem, nie wypada, ale się nie mogłem powstrzymać > . > Zły, zły dolor. ależ wypada. dolor robiący sobie jaja z ludzi których wykorzystał to beczka smiechu przecież.\ jesteś taki ładny w tym modowym wdzianku, Nie poznałabym się na ulicy/ Odpowiedz Link
dolor Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 18:06 Wykorzystał słowami i porzucił! Odpowiedz Link
of.woman.born Re: dostałam coś takiego na pocztę 11.09.09, 18:12 dolor napisał: > Wykorzystał słowami i porzucił! Dokładnie. Odpowiedz Link
pillow7 O\T 11.09.09, 17:54 Tinu , wyłaź z tego bajorka nie wszystkie kolory zabrane zapraszam do siebie ta piosenka ma jeden refren i już go znasz pożegnaj się z Henryczkiem i EOT. Odpowiedz Link
diferente Re: O\T 11.09.09, 18:07 czyli wracamy do pierwszego nicka i wiary w to, że świat ma piękne kolory? było i bywa tęczowo, mimo wszystko. i aż szkoda, że nie wypada poradzić temu nieszczęsnemu człowiekowi by nie plotkował o byłych partnerkach z aktualnymi by byłym nie opowiadał o charakterze uczuć do obecnej. no bo po licho jeszcze komuś ma być przykro. spadam stąd. przypadki zabijają. Odpowiedz Link
dolor Re: O\T 11.09.09, 18:13 Swiat miewa piękne kolory. Obsesje muszą się kończyć. Prawda może i gorsza od przemilczania, ale dużo weselsza. Brudy poprane, można się zabrać do poważniejszych zajęć. Odpowiedz Link
pillow7 Re: O\T 11.09.09, 18:14 pionujesz się i dobrze opadły łuski z oczu więc może skrzydła u ramion urosną who knows? Odpowiedz Link