naqoyaqatsi 13.09.09, 12:39 na zajady. nie moge buzi otworzyc:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
best.adriana Re: poleccie jakas masc plis 13.09.09, 12:47 mi super pomaga flucinar maść aczkolwiek to maść na egzmey i wypryski alergiczne....a może za mało witamin z grupy b??Przy tym też będą wyskakiwać zajady... Odpowiedz Link
brzmik gimnastyka emocjonalna 13.09.09, 12:51 z rozdziału "gryź i chrup" wilhelm reich tworca terapi orggonalnej, pisal : " z punktu widzenia ergonomi, zacisniete szczek uniemoziwia doplyw energi do zebow, a ten deficyt energetyczny sprzyja rozwojowi bakterii" pisze tez ze zacisniecie szczek jest zwazane z napieciem miesni karku oraz tylnej czesci ciala, zwiazanym z tlumieniem buntu wobec spotkanych nas niepowodzen. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: poleccie jakas masc plis 13.09.09, 12:56 witamina b, koniecznie i banany, mi pomaga Odpowiedz Link
digesta.s Re: poleccie jakas masc plis 13.09.09, 13:14 to jak w tym dowcipie o teściowej? - wiesz, że dzisiaj nogę złamała? (kciukiem i wskazującym przytrzymując kąciki ust) - nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady ;) Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: poleccie jakas masc plis 13.09.09, 13:31 :D ale to niesmieszne jak sie przy niedzieli poziewac nie da szeroko. lubie banany ale nie obejme ustami teraz:/ pujde do apteki zaraz. Odpowiedz Link
brzmik Re: poleccie jakas masc plis 13.09.09, 14:54 przeciez nie moze buzi otworzyc to chyba w czopkach Odpowiedz Link
pogromca_idiotow Re: poleccie jakas masc plis 13.09.09, 15:18 brzmik napisał: > przeciez nie moze buzi otworzyc to chyba w czopkach chyba kij bejzbolowy Odpowiedz Link
lejdi111 Re: poleccie jakas masc plis 14.09.09, 07:25 kochany więcej snu, odpoczynku, mniej stresu i prawidłowe odżywianie spowodują że kłopot zniknie. Wiem co to znaczy mieć zajady bo po porodzie nie chciały mnie opuścić. Odpowiedz Link
iso1 Re: poleccie jakas masc plis 14.09.09, 20:33 poczekaj na mskaiq on ci napisze co jest dla ciebie najlepsze nie tylko na zajady a propos może zapytam mskaiq co poleca na wrzody w d... ? Odpowiedz Link
blue-bazzz Re: poleccie jakas masc plis 14.09.09, 20:38 iso, Ty chyba pokochałeś tego maska miłością czystą i prawdziwą Odpowiedz Link
iso1 Re: poleccie jakas masc plis 15.09.09, 01:46 jak nie "pokochać" kogoś kto od 3 lat wypisuje takie "wspaniałe rady" ? Odpowiedz Link
buzi1 Re: poleccie jakas masc plis 15.09.09, 15:52 Mnie pomaga pasta do zebow, powaznie. Tansza niz Zovirax Odpowiedz Link
lucyna_n Re: poleccie jakas masc plis 15.09.09, 19:52 zovirax jest na opryszczkę, spowodowaną wirusem, a zajady to brak witamin raczej. Odpowiedz Link