monte_we_mgle 02.09.10, 17:01 Okropny ten nowy layout, okropny :-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazoooka Re: Nie podoba mi się 02.09.10, 17:05 okropny okropny. a z zielonego forum mi się białe i żółte zrobiło. Odpowiedz Link
sciana.snu Re: Nie podoba mi się 02.09.10, 17:06 całkiem fajny a pod spodem link do łojotokowego zapalenia skóry Odpowiedz Link
dolor Re: Nie podoba mi się 02.09.10, 17:25 Łączę się w bólu. Nijak nie da się tak ustawić, żeby nie przeszkadzało. Nawet "duże litery" w ustawieniach forum nie pomagają. Chyba pokombinuję z ustawieniami przeglądarki, żeby zneutralizować te usprawnienia. Odpowiedz Link
bazoooka Re: Nie podoba mi się 02.09.10, 17:37 w dodatku na razie zablokowane jest zmiana wyświetlania postów np na 'od najnowszego' Odpowiedz Link
dolor Re: Nie podoba mi się 02.09.10, 17:41 Z poziomu forum nie jest zablokowana. Tylko cieniutka, szara czcionka trudno dostrzegalna. Da się w wyszukiwarce zwiększyć same czcionki, ale wtedy to, co widać, to głównie białe plamy jeszcze większych odstępów. Przynajmniej czytać się da. Odpowiedz Link
dolor Re: Nie podoba mi się 02.09.10, 17:54 Oczywiście o przeglądarkę, nie wyszukiwarkę, mi chodziło. Odpowiedz Link
monte_we_mgle Re: Nie podoba mi się 02.09.10, 22:12 A co zrobić, żeby czcionka była tej wielkości co w dawnym forum? U mnie jest mniejsza. Pokręciłem coś, bo podobno inni maja normalnie? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Nie podoba mi się 02.09.10, 22:48 ja miałam chwilę za małą, a podkręcenie o stopień tylko powodowało nadmierną wielkoludowość. a teraz jest lepsza, niż była - akuratna. pionowe linie też ok. - pomagają się łacniej rozeznać, niż te kropki. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 01:25 otóż to dobre było to spierdolili, jak zwykle Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 01:26 co to za czcionka jakaś cholera nieczytelna, da się ustawić inną? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 01:36 ja tej czcionki nie daję rady czytać, czyżby światelko w tunelu do odwyku normalnei wszystko mi pląsa przed oczami i dupa, nie rozumiem co czytam. Odpowiedz Link
dolor Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 01:47 Ciekawe, na każdym komputerze wygląda inaczej. Na trzech otwierałem i na każdym spieprzone trochę inaczej. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 01:50 na moim jest durnowaty bezszeryf, ja chcę kuriera, czy coś rownei czytelnego. cały czas mam ochotę skorygować odstęp między literami , ten ma chyba -50 . Żadna korekta by tego nie puściła w książce oczy mnie bolą, a ja mam slaby wzrok bueee teraz będę narzekać przez tydzień Odpowiedz Link
dolor Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 01:54 Możesz się dołączyć do wyrazów zachwytu tu: forum.gazeta.pl/forum/w,299,116038414,116038414,Katastrofalny_layout_nowego_forum.html Giwi np. stwierdziła tam, że nieczytelna czcionka to sprawa drugorzędna i pewnie będzie poprawiona kiedyś tam, w dalszej kolejności, bo inne rzeczy spieprzyli jeszcze skuteczniej. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 02:06 drugorzędna ciekawe ile udało się spieprzyć ale to i tak małe miki w porównaniu do nowego lejałtu allegro. Odpowiedz Link
dolor Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 02:11 Rano było dużo gorzej. Teraz i tak w miarę coś widać. Ponoć udało im się spieprzyć naprawdę sporo,, choć Siwa twierdzi, że jak testowali, to żadnych problemów nie było. Już widzę te ich testy, właśnie się odbywają. Czego nie będą umieli naprawić, stwierdzą, że tak jest najlepiej. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 02:12 dopiero teraz weszłam na forum, a tu wot siurpryza a już takie wygodne bagienko było nie lubię się przyzwyczajać Odpowiedz Link
sciana.snu Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 08:21 poprzednie większe zmiany też Ci się nie podobały a zrobiło się takie wygodne bagienko mi pasi, bo mniej nacykane i oczu nie drażni i te linie w wątkach - miodzio nie raz prawdziwy liniał albo kartkę przykładałam by się właściwie w tekście orientować Odpowiedz Link
sciana.snu Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 08:22 fuck. ktoś właśnie linie zabrał. nie podoba mi się. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 20:48 o których konkretnie zmianach piszesz co mi się nie spodobały a teraz podobają? chyba nie o BBcodach? moim zdaniem teraz jest bardziej nacykane, linie są logiczne, chociaż mi jakoś zez się od nich robi bo ściągają wzrok na lewo. Odpowiedz Link
zamykanie Re: Nie podoba mi się 03.09.10, 20:52 masz linie?? ja nie mam już a mówię o tym, że przy ostatnich zmianach też płakałaś nie byłaś happy. prawie chyba na pewno ale których? nie pamiętam a bbcody są fajne - odciągają uwagę od treści Odpowiedz Link