08.05.12, 19:24
na gajowiec.blox.pl pisze, ze plecaki powinno nosic sie na brzuchu, zeby dobrze dzialalo na sylwetke.
Obserwuj wątek
    • nihilyst Re: brzuchak 09.05.12, 21:43
      od dwóch dni zdycham
      ktoś mi wyciągnął kabelek
      słaniam się
      marudzę
      osiągam limity braku koncentracji
      nie potrafię podzielić 20 mln na dwa
      i bolą mnie barki

czy brzuchak mnie uleczy?
      • fikolko Re: brzuchak 10.05.12, 16:32
        nosilem przez chwile. tylko glupio tak przy ludziach. energia po plecach lepiej sie rozprzestrzeniala. ostatnio cos mi sie odblokowalo w lewej czesci plecow. bol jakby mi sie konstrukcja miesniowa sie tam walila, jakis zawal czy cos, obsunelem sie przy robieniu jajecznicy. odychalem mocno. pozniej dol w ciagu dnia, a dzis bardzo dobry humor i energia. lekki jakis jestem
        • nihilyst Re: brzuchak 10.05.12, 18:24
          a jak się przekłada doświadczanie własnego ciała na kontrakt z innymi ludźmi?
          takie rzeczy jak podawanie ręki, objęcie kogoś na powitanie, czy buziak w policzek na papa?
          lżej po zdejmowaniu kolejnych bloków?

nie przepadam za bliskim kontaktem z obcymi, albo nawet znajomymi, ale nie tymi naj
          z drugiej strony doświadczyłam już stopniowego przełamania
          i potem, po kilku niezręcznych wykrzywianiach ramion i szyi, potrafię się rozluźnić
          ale wciąż to ludzie już oswojeni
          • nihilyst Re: brzuchak 10.05.12, 18:37
            a tak w ogóle to od postrzegania siebie przez pryzmat niedoskonałości ciała
            przeszłam do odbioru za pośrednictwem dolegliwości
          • fikolko Re: brzuchak 10.05.12, 18:55
            wolalbym przelozenie na sile ciosu.
            • nihilyst Re: brzuchak 10.05.12, 19:28
              a ja na szybkość
              • fikolko Re: brzuchak 10.05.12, 21:30
                szybkosc jest zwiazana z rozluznieniem miesni. bokser jak idzie na ring wykonuje caly czas ruchy zeby nie byc spiety. ogladalem filmik w necie w ktorym cwiczenia rozluzniajace calkiem lowenowskie byly w zestawie cwiczen szybkosci.
    • mocushle Re: brzuchak 09.05.12, 23:52
      ano, gajowiec blox wie, co pisze ;-)
    • fikolko Re: brzuchak 10.05.12, 16:03
      przepraszam za watek, nie pomyslalem, ze to blog komercyjny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka