maltese-c 08.05.12, 19:24 na gajowiec.blox.pl pisze, ze plecaki powinno nosic sie na brzuchu, zeby dobrze dzialalo na sylwetke. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nihilyst Re: brzuchak 09.05.12, 21:43 od dwóch dni zdycham ktoś mi wyciągnął kabelek słaniam się marudzę osiągam limity braku koncentracji nie potrafię podzielić 20 mln na dwa i bolą mnie barki czy brzuchak mnie uleczy? Odpowiedz Link
fikolko Re: brzuchak 10.05.12, 16:32 nosilem przez chwile. tylko glupio tak przy ludziach. energia po plecach lepiej sie rozprzestrzeniala. ostatnio cos mi sie odblokowalo w lewej czesci plecow. bol jakby mi sie konstrukcja miesniowa sie tam walila, jakis zawal czy cos, obsunelem sie przy robieniu jajecznicy. odychalem mocno. pozniej dol w ciagu dnia, a dzis bardzo dobry humor i energia. lekki jakis jestem Odpowiedz Link
nihilyst Re: brzuchak 10.05.12, 18:24 a jak się przekłada doświadczanie własnego ciała na kontrakt z innymi ludźmi? takie rzeczy jak podawanie ręki, objęcie kogoś na powitanie, czy buziak w policzek na papa? lżej po zdejmowaniu kolejnych bloków? nie przepadam za bliskim kontaktem z obcymi, albo nawet znajomymi, ale nie tymi naj z drugiej strony doświadczyłam już stopniowego przełamania i potem, po kilku niezręcznych wykrzywianiach ramion i szyi, potrafię się rozluźnić ale wciąż to ludzie już oswojeni Odpowiedz Link
nihilyst Re: brzuchak 10.05.12, 18:37 a tak w ogóle to od postrzegania siebie przez pryzmat niedoskonałości ciała przeszłam do odbioru za pośrednictwem dolegliwości Odpowiedz Link
fikolko Re: brzuchak 10.05.12, 21:30 szybkosc jest zwiazana z rozluznieniem miesni. bokser jak idzie na ring wykonuje caly czas ruchy zeby nie byc spiety. ogladalem filmik w necie w ktorym cwiczenia rozluzniajace calkiem lowenowskie byly w zestawie cwiczen szybkosci. Odpowiedz Link
fikolko Re: brzuchak 10.05.12, 16:03 przepraszam za watek, nie pomyslalem, ze to blog komercyjny. Odpowiedz Link