25.09.12, 19:22
www.pudelek.pl/artykul/43477/tesciowa_figury_zlozy_zeznania_obciazajace_syna/
Propaganda feminizmu powoduje, że własna matka atakuje syna i stoi po stronie synowej. Niestety umysł zniewolony siebie nie przeskoczy i się wyjebie jak przysłowiowa krowa na lodzie :

"Kocham mojego syna, ale to niebezpieczny człowiek. On jest niezdolny do miłości. Dzieci powinny zostać przy matce, która jest bardzo SILNĄ kobietą."

A synek jeśli takie to może wina mamusi.........

www.pudelek.pl/artykul/43481/maz_odpowiada_figurze_oszczercza_kampania_sfabrykowane_zarzuty/
ale to dobry człowiek, kulturalnie się broni. a mógł wyciągnać to i nieco. a wiadomo, że to niezła oszustka. gdzie ta kasia z dawnych filmów? to jakiś koszmar ze shreka : żenisz się z kasią a ta zamienia się w ropuche.

wczoraj widziałem kawałek lisa. wyglądało to jak komiks. super niania i jakiś ksiądz wyglądający niezbyt zdrowo jako autorytety, a później zapłakana kasia. klimaty jak z z tego filmiku, zlot dziwolągów :

deser.pl/deser/1,111858,12477928,Popeye_istnieje__Oto_rekordzista_swiata_w_kategorii.html

Obserwuj wątek
    • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 19:33
      Elity mają ludzi za kretynów. Cierpiąca Kasia, która się wylewa, bo trzeba rozmawiać. Trzeba pokazać kobietom, że można się wyzwolić. Oświecony Lis emancypuje społeczeństwo. No ale inne kobiety, to po rozwodzie mogą musieć nadal spać na tej samej wersalce, bo drugiej się nie wstawi do mieszkania.
      • nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 19:37
        i właśnie tędy przyjdzie morał?
        • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 19:43
          A co się pani ciągle tak pochyla nad zlewem?

• nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 19:45
            nad synkiem prześladowanym przez słabą, kłamliwą płeć
            • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 19:51
              pani się nad sobą pochyli, zanim zacznie nad innymi
              • nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 19:57
                moje wielkie feministyczne serce nakazuje mi dbać o braci mniejszych
                • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 19:59
                  swiat odetchnie jak pani zadba glownie o siebie, nie mieszajac jednoczesnie w to innych
                  • nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 20:03
                    świat może kiedyś nawet oddychał, ale potem pojawiły się sufrażystki
                    i od tej pory przestał wychodzić z domu
                    • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 20:10
                      łączność dzisiejszych feministek z sufrażystkami jest jak kibiców legii z akowcami.

eksterioryzacja domowego ogniska. tak to dobra analogia dla feministek. żony chcą więcej.
                      • nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 20:23
                        za późno wyrywać się ze wspólnej wersalki. lepiej zadbać o długie życie małżonka
                        wyborcza.pl/1,75476,12545511,Dlugie_zycie_eunucha.html?utm_source=HP&utm_campaign=wyborcza&utm_content=cukierek1&utm_medium=AutopromoHP
                        jeśli ruch kobiecy chyli się ku upadkowi, to tylko przez odrzucenie dobrych praktyk
                        • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 20:25
                          no to jest pani wersja feminizmu z pewnością, nie mam co do tego wątpliwości
                          • nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 20:33
                            brak wątpliwości to jakby pański firmowy znak
                            • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 20:36
                              kobiece zniuansowane kreski to pani znak. buhahahaha
                              • nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 20:49
                                powinnam rozmawiać z panem jakoś delikatniej dlatego, że jestem kobietą, czy dlatego, że pan nie?
                                • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 20:53
                                  ależ pani może jak chce i gdzie. powinności nie ma.

• nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 21:01
                                    czuję się ukonstytuowana - co my byśmy bez was robiły.
                                    • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 21:49
                                      najpierw sie pani pyta, jak dostanie pani odpowiedz, to okazuje się ze mezczyzni pania rządzą, nawet jesli mowia coś przeciwnego. logika feministyczna.
    • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 19:56
      pani Środa obwieszcza światu, że przemoc wobec kobiet nie jest kwestią patologii.

www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/kobiecy-punkt-widzenia/prof-magdalena-sroda-o-kongresie-kobiet/8498083
    • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 20:23
      w swoim życiu głosowałem dwa razy. 50 procent głosów oddałem na feminizm, czyli więcej niż niektóre znane mi miłośniczki feminizmu, ktore jak co do czego głosują na faceta. 100 procent na kretynów i mogę z własnego doświadczenia zaręczyć, że jest prawda w tym, że jaki naród tacy wybrańcy.

znałem feministki z dredami i je lubie. ale feminizmu salonów w stylu pani Srody, która paranoicznie nie trawi mężczyzn i chce poustawiać swiat na swoją modłe nie trawię.
      • nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 20:28
        kobiety, które dorywają się do władzy albo choćby do mediów, są odrażające
        • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 20:35
          Media i władza jest odrażająca. Fakt. Pani Środa nienawidzi mężczyzn. Drugi fakt. Władza reprezentuje interesy władzy. Arche-fakt.
          • nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 20:56
            pani Środa całkiem poważnie traktuje mężczyzn
            proszę mi wierzyć, rzadki kapitał.
            • plomyku Re: Zlew 2 25.09.12, 21:09
              skóra ścierpnie mężczyźnie, którego pani potraktuje serio
              • nihilyst Re: Zlew 2 25.09.12, 21:59
                się wie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka