Dodaj do ulubionych

Community menager

15.10.12, 20:52
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12673356,Specjalisci_o_sponsorowaniu_skoku_Felixa_przez_Red.html

szczęście w tym przypadku nie wierzy Siwińska. - Nikt mnie nie przekona, że to nie tak miało być. Akcja z "nieudanym" startem we wtorek została perfekcyjnie rozegrana. Podgrzanie emocji, płacząca matka głównego bohatera. Przyznam, że brakowało mi tylko ulubionego kota Baumgartnerów albo psa, z którym Felix się wychowywał. Poza tym wszystkie elementy układanki były świetnie dopasowane - ironizuje.

jak sie wszystko swietnie dopasowuje i wlasna specjalnosc jest centrum wszechswiata, to to jest paranoja skrzywionego zawodowo

Obserwuj wątek
    • nihilyst Re: Community menager 15.10.12, 21:03
      patrząc na tytuł wątku myślałam, że zajął się pan pisaniem autobiografii
      • chlepo Re: Community menager 15.10.12, 21:16
        swiatu wystarczy ze pani sie zajmie komunikacja spoleczna.
        • nihilyst Re: Community menager 15.10.12, 21:24
          od miesięcy zajmuje się pan lokalną formacją społeczną
          może od lat. złe skojarzenie?
          • chlepo Re: Community menager 15.10.12, 21:27
            sugeruje pani ze mam schizofrenie? zajmuje sie głownie soba i zareczam ze nie jest to relacja spoleczna.
    • chlepo Re: Community menager 15.10.12, 21:07
      trochę tępy jestem, nie mogę się połapać w tej nowomowie, jakie są jej obowiązki.

tworzy subkultury i wciska im atrybuty tej subkultury? na przykład robi kółko etosowców, gada z nimi codziennie o starych dobrych polakach a później poleca biografię geremka?
    • chlepo Re: Community menager 15.10.12, 21:24
      siedzi taki comunity menager i pluje szefowi do ucha, że jak sie udalo, to wlozyl w to w chuj roboty, zeby wszystko zagralo perfect i jego stanowisko jest kluczowe.

tak jak socjologowie psychologowie i marketingowcy siedza i pluja szefom partii : musicie placic gruba kase, zebysmy wam powiedzieli jak wasi kandydaci maja mowic , stac , kiwac rekami. po czym sami robia badania uzasadniajace ze maja racje ze to wazna wiedza. w sumie nie wiadomo jak to sprawdzic, bo nie umieja wykreowac kandydata z kapelusza. ale wszyscy kupia ich uslugi coby nie zapeszyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka