18.11.12, 18:11
Uwierz_w_to podszywa się pod Ciebie i obgaduje ludzi i to forum. Zgłosiłam na moderacji i maila odbierz. Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • lysobrodek Re: Olgo 18.11.12, 18:54
      To dopiero psychofan.
      • czubata Re: Olgo 18.11.12, 19:28
        Ja myślę że lepiej Oldze nie donosić o tych sprawach, i jej nie niepokoić. Z tego co wiem ona tam nie wchodzi, i niech nie wchodzi, to niepotrzebne jej jest. Lepiej się skupiać na fajnych rzeczach a pierdołami głowy sobie głowy nie zawracać. Zgłosić można do administracji bez robienia dalszego show po forach, bo o to tamtym ludziom najwidoczniej chodzi.
    • olga_w_ogrodzie Re: Olgo 19.11.12, 16:09
      dzięki.
      maile dostałam.
      napisałam na FoM, ale Czubata prawdę mówi.
    • olga_w_ogrodzie Re: Olgo 21.11.12, 15:51
      Natępnym razem, prześlij mi kopie postów i linki, proszę. Będę załatwiać teraz sprawy inaczej, bo mam tego dość, a sama wchodzić tam i czytać tych chamskich bzdur nie zamierzam.
      • lysobrodek Re: Olgo 21.11.12, 16:05
        hehe wczoraj wlazlem na tamto forum, bo zobaczylem ze cos znajome nicki wisza ze schizofrenii jakby na cos czekaly.

okazalo sie ze szczur jest slawny. im sie zdaje ze ktos o nich stad pamieta

ale najlepsze jest to ze prawdopodobnie wiekszosc nickow jest niejakiego uwierza. tutaj wisialy dwa nowe nicki, a skoro dwa nowe wisza w jednym czasie to sto procent pewne ze to jednej osoby, a po stylu widac ktorej. nicki gosci sa tez z dosc orginalnego ip. on sam ze soba sprzeczne teksty do siebie pisze, a pozniej to czyta jak otrzezwieje i mysli ze szczur go napada :))))
    • ex.mila Nie wiem Olgo jak mogę ci pomóc.. 22.11.12, 12:55
      Jestem wściekła i bezradna. Ta cała marrant to się tylko na początlku trochę starała, teraz wszystko zlewa i zamiata pod dywan. To już siwa była lepsza.

załozyłam wątek na FoF, ale jestem pewna, że albo go wytną, albo nikt nie zareaguje, albo giwi odpisze mi w swoim wielce sympatycznym stylu.

Wklejam na wszelki wypadek. Ostatnio przecież powycinali moje posty na ten temat.

O forum
      Forum redakcyjne "Schizofrenia"
      Autor: ex.mila 22.11.12, 12:50
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      czyli bezpieczna przystań dla hejterów. Naprawdę wam nie wstyd, że podpisujecie się pod czymś takim?! Rozumiem, że możecie sobie lekce ważyć specjalne hejterskie fora prywatne, ale że też wam nie wstyd firmować typowy mobbing własnym redakcyjnym podpisem.

Już nie wspomnę o tym, że powinno to być forum pod specjalną opieką, powinniście na nie chuchać i dmuchać, zatrudnić profesjonalnego eksperta a wy tolerujecie typowo hejterskie bagno. Tfu!

Nie będę wklejać linków do wycięcia, nie będę ułatwiała wam zadania. Sami sobie nurkujcie w tym szambie.
      • lysobrodek Re: Nie wiem Olgo jak mogę ci pomóc.. 22.11.12, 15:32
        na początek może przestając bić pianę?

Tamte forum trudno traktować inaczej jak studium mentalności pisowskiej i nie ma o czym już gadać. tak już po prostu będzie. pisowstwo będzie się mnożyć, a agora będzie zarabiać na klikach pisowskich heiterów i jest to w jej interesie.
        • olga_w_ogrodzie Re: Nie wiem Olgo jak mogę ci pomóc.. 22.11.12, 19:27
          no.
          zbędne jest bicie piany o rzekomym biciu piany.

Milu, maila wyślę, tylko się ogarnę.
          całkiem przypadkiem zaczyna sprawa faktycznie wchodzić na inne, niż, gazeta.pl tory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka