Dodaj do ulubionych

Interwencja policji

27.06.16, 19:22
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20306498,bulwersujaca-historia-policjant-do-20-latka-jestes-komunista.html#Czolka3Img
Kiedys mialem cos w tym stylu. Pelna rewizja i obrazanie bo czytalem na lawce w parku ksiazke ktora bardzo niepodobala sie prawicy. Takie interwencje to polowa pracy tych ludzi.
Obserwuj wątek
    • durfi Re: Interwencja policji 27.06.16, 19:27
      Odkad jest dobra zmiana zauwazylem wiecej policji...w dziwnych punktach...mandaty za jakies glupoty, pochowani w bocznych uliczkach gdzie ludzi nie ma, w totolotku...zerwali na ulice. Nie zlapia tak przestepcow, ale jakis frajdrow do notesu owszem
    • durfi Re: Interwencja policji 27.06.16, 19:39
      Ta matka ma za co przepraszac syna bo to prawda co pisze. Policja jest od tego zeby ci dopierdolic. Zaufanie do instytucji panstwowych jest bledem. I to jest swiadoma polityka . Obywatel musi wiedziec ze ma sie trzymac z daleka i jest pod kontrola. Jesli nie masz na prawnikow lepiej miec tego swiadomosc i spokojniej bedzie sie spalo
      • durfi Re: Interwencja policji 27.06.16, 19:50
        U nas policja nie jest rozliczana za to jak obywatele sa zadowoleni z bezpieczenstwa, tylko za ilosc kasy z mandatow. Maja normy.
        • durfi Re: Interwencja policji 27.06.16, 19:58
          Najlepszy monty pyton pod wzgledem polowania na obywatela mialem kiedys w upalny dzien. Policja wychaczyla mnie jak szedlem po drugiej stronie ulicy w druga do nich strone. Szli za mna z dobry kwadrans. Co sie okazalo? Pilem wode a oni byli pewni ze siegam po flache. Przy czym zlapali mnie w momencie gdy malo mnie nie przejechal samochod i chcieli mnie oskarzyc. Pokazalem im znak wskazujacy ze mam pierwszenstwo. Pozniej zainteresowali sie flaszka. Ale to ze kierowca zatrzymal sie na moich nogach juz ich nie interesowalo. Tylko sie rozbawili. Ze dwie hipotezy przestepstwa okazaly sie bez pokrycia. I tak te gnoje wlasnie pracuja.
          • durfi Re: Interwencja policji 27.06.16, 20:06
            Druga smieszna akcja, to jak sobie usiadlem zeby zapalic papierosa i pogadac przez telefon w ciemnej nocy policja chciala mi cos za wszelka cene udowodnic. I z latarka w kuckach przeczesywal zarosla przez kilka minut zeby znalezc flache.

Oni sa po prostu alkoholikami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka