28.12.16, 20:13
Kiedys sluchalem rosyjskiego uzdowiciela ktory w dawnych czasach pracowal dla kosmonautow . Podawal im preparat na czas lotu na odwage. Nie pamietam nazwy..cos jak phelubit chyba. To jrest zwiazane z substancja gaba , ktora dziala jak benzo.

Niektorzy mocno zalecaja gabe na youtube. Z wlasnego doswiadczenia pamietam ze xanax byl jedyna tabletka ktora w spisob dramatyczny wplynela pozytywnie na moja jazn.

Tak wiec sprobowalem tej gamy..na razie trudno wyczuc czy mi placebo . miesnie mi sie rozluznily. I nawet sie zasialem.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Gaba 28.12.16, 20:26
      Niektorzy mowia ze nie dziala. Inni raportuja dramartczne efekty. W swoim zyciu testowalem ze cztery suplementy. Jesli dzialaly to raz. A generalnie wcale. Teraz przypadkiem o tymtym gaba uslyszalem. Pamietam ze dwa lata temu chcialem sprobowac ale nie bylo go w sklepie. Wiec teraz sprbuje i juznie ostatni raz lykam pastylke inna niz przeciwbolowa.
      • 136ty Re: Gaba 29.12.16, 19:39
        Nie odczuwam specjalnego dzialania.

Dobrze ze przynajmniej nie bylo to nazbyt drogie w porownaniu do innych takich specyfikow. Wiecej juz zadnych tabletek nie biore.
        • 136ty Re: Gaba 29.12.16, 20:49
          Chociaz z drugiej strony przeczytalem feministyczny artykul pewnej znanej mi osoby i mna lekko telepnelo. Na 13 sekund. Normalnie juz by mnie rozjebalo na caly wieczor. A jest pelny spokoj. Slucham sobie hendrixa i skacze smiejac sie do swiata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka