09.03.17, 07:37
Taka Afroamerykanka, ktora uprawia propagande przeciwko bialym. Ta kobieta ma obsesje udowadniania wyzszosci rasowej czarnych nad jak ona okresla albinoidami, neandertalskimi diablami itd.

Na swoj sposob nawet ja lubie, czy raczej mam do niej duzo empatii. Jest podobny Gadzo Kozo, taki gnojek uwazajazy sie za rewolucjoniste, z zachowaniami stu procentowego geja. Tego nie trawie, jest obrzydliwy.

Kozo jest psychopata dla mnie, Cynthia nie. Ciekawy mnie tylko czemu ma wyprostowane wlosy jak biala.

W usa jest mnostwo rasizmu. Z obydwu stron.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Cynthia G 09.03.17, 07:42
      Pomylka. Gazi Kodzo.
    • 136ty Re: Cynthia G 09.03.17, 07:55
      Cynthia ma obsesje na punkcie wymierania bialych. Droga Cynthiu, biali tym sie roznia od czarnych ze odpowiadaja za swoje rodzicielstwo. Nie rozmnazaja sie w wieku lat szesnastu zeby panstwo je utrzymywalo. Jak Trump cofnie wam zasilki rodzicielskie to zobaczymy jak sie bedziecie rozmnazac. Glownie na nich sa czarne samotne matki. Czarni sie na swiecie najbardziej rozmnazaja z dwoch powodow. Sa najbardziej zacofani i zyja w cieplym klimacie. Jest to skorelowane takze z ich bieda.
      • 136ty Re: Cynthia G 09.03.17, 07:59
        Lepiej modl sie zeby biali sie rozmnazali. Detroit pokazalo co bedzie jak beda rzadzic czarni. Duze miasto w calkowitej ruinie w 21 wieku. Wy technologii nie tworzycie i raptem ona na was nie splynie. Aztekowie mieli olbrzymie miasta a pozniej wycofali sie do wiosek. Cywilizacje sie zwijaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka