Dodaj do ulubionych

Jest taki serial

23.10.20, 17:47
Nie oglądam go ale czasem mi mignie, kiedyś ze dwa odcinki widziałem. Amerykański o policjantach. Ale wystarczy spojrzeć na twarze a zwłaszcza napisy końcowe. Wiadomo że Żydzi rządzą show bussinesem, ale ten serial ma zagęszczenie tej nacji 110 procent cukru w cukrzycy.

Ilekroć mi mignie zawsze są wątki psychologiczne w którym młody biały mężczyzna jest przedstawiony jako postać żałosna. Przepełniona resentymentem. Kobiety zawsze jako mające charakter siłę. Bezdomny, swir z marginesu..,oczywiście jasny blondyn.

Ta agenda Hollywood tez podgrzewa chłopców, którzy później dochodzą do wniosku ze trzeba się zapisać do Prod Boys i nosić karabiny, i być może zakazać tez aborcji bo w usa to tez zaczyna być temat
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Jest taki serial 23.10.20, 17:55
      Reklamy non stop dziś o tym ze biała kobieta z czarnym mężczyzna.

Jest oczywiste że jest taka globalna agenda. Słuchałem kiedyś takiego Szweda a propos ich filmiku reklamujące linie lotnicze. Mocne było oburzenie bo podważają była tożsamość szwecji we wszystkim. On powiedział ze dziś agencje reklamowe otwarcie mówią ze celem ich roboty w świecie wielkich korporacji globalnych nie jest już reklama i zabieganie o sprzedaż tylko wychowanie społeczeństwa
    • dotera Re: Jest taki serial 23.10.20, 18:04
      Tzw lewica dziś to czysta ideologia władzy która ma na celu wychować złamanych chłopców. W tym nic więcej nie ma. Jak chce wygrać jeśli połowę społeczeństwa chcą zniszczyć? Oni mogą gryźć w takim razie.
      • dotera Re: Jest taki serial 23.10.20, 18:07
        Proszę zauważyć że kiedyś patriarchallna przemoc oznaczało w zasadzie na lewicy szefa jakiejś korporacji. Dziś dokładnie odwrotnie Bill Gates, Soros to nazwiska lewicy. Wrogiem stają się młodzi mężczyźni.
    • dotera Re: Jest taki serial 23.10.20, 18:25
      Wielokrotnie mówiłem ze lewica dziś to użyteczne idioci. W czasie początku marszu niepodległości od którego wszyscy się odcinali, mówiłem żeby tego nie blokować bo obudza diabla. A oni napompowali stu tysieczna imprezę pokolenia.

Lewica nie słyszy bo albo jest jak zwykle przekonana o swojej intelektualnej wyższości, albo wprost są cyniczny propagatorem władzy. W takim razie mowie...nie słyszy cie racjonalnie zrozumiecie irracjonalne. Tak jak z aborcja i innymi kwestiami. Może być zdziwko.

Nie liczbie na wariant irlandzki. To jedno z bogatszych spoleczenstw Europy. W Polsce nikt nie wyjdzie z kościoła długo. Bardzo długo. Ba, wychodzenie nawet wzmocni kościół. Bo utrzyma i tak przytłaczająca większość i nie będzie musiał zabiegac o pozory obiektywizmu.
    • dotera Re: Jest taki serial 23.10.20, 18:52
      Dziś tak zwana lewa strona w Polsce pisze przy okazji strajku kobiet

Dyktatury katoproletariatu 500 plus trzeba dać odpor. Pierwszy wpis w wątku.

Pomijam już to ze głównym beneficjentem była klasa średnia zwłaszcza w pierwszej fazie gdy było na drugie dziecko. Ale hej spadł na doły.
      To jest nienawiść klasowa. Pisza o klasycystyczny będę na kp,

Z kim wy chcecie wygrać? Podsumujmy. Nienawiść do mężczyzn, nienawiść do nie zatrudnionych w korporacjach. Miłość do imigrantów żeby regulować niskie ceny płacy.

Cóż za demokratyczy program. Z pewnością naród marzy żeby głosować na karnawał elit .
      • metafoe Re: Jest taki serial 23.10.20, 23:16
        kobiety skazane na niewiarygodne cierpienie. a pan o męczeństwie facetów. łejki, łejki, człowieku.
        • dotera Re: Jest taki serial 24.10.20, 01:00
          Okazało się ze wszyscy maja zapłacić za seks.

Owszem , to niesprawiedliwe. Uważam że powinni płacić chłopcy. Problem w tym ze feminizm chciał przekonać ze nikt nie będzie płacił. Podczas gdy okazało się ze będziesz płacił potrójna stawkę. Nie klany. ..będzie ok,
          • dotera Re: Jest taki serial 24.10.20, 01:09
            Chłopcy z prawicy po prostu chcą wrócić do zwykłej stawki bez winy. Zamiast potrójne z wina po rewolucji seksualnej,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka